Skocz do zawartości
IGNORED

aaalfred ...nie chcemy cię na forum

artPaw

Rekomendowane odpowiedzi

próbka z artura tfu pawłowskiego

____________________________________________________________________________________________

biegnij szybko wyszczać się na grób Jacka Kuronia ty pomiocie KuKluxKlanu. Oglądaj się wokół siebie uważnie. Od jutra dla ciebie nic już nie będzie takie samo.

ap

pokaż cały temat POLITYKA

artPaw 27 Cze 2007, 00:20

Oświadczam ci że jak cię spotkam masz po ryju. To prosta dziennikarska robota jak cię dorwać.

pokaż cały temat POLITYK

artPaw 26 Cze 2007, 23:54

pier**lisz, nie wiedziałem tego. Czyli np. Watykan to lewacy. Mają na sumieniu miliardowe ofiary z niewinnych ludzi.

pokaż cały temat POLITYKA

______________________________________________________________________________________________

bardzo kulturalny ten pawłowski

Gość chml

(Konto usunięte)

Ja w kwestii formalnej;

Regulamin forum AudioStereo:

...

5. Powstrzymaj się przed umieszczaniem podobnych (lub identycznych) tematów/postów w kilku katalogach jednocześnie. Takie postępowanie jest postrzegane jako zaśmiecanie forum.

...

10. Swoim prywatnym animozjom dawaj wyraz wyłącznie w listach prywatnych, e-mailem lub w inny niepubliczny sposób. Nie ma nic bardziej denerwującego i żenującego niż oglądanie grona publicznie wyzywających się osób.

Przejrzałem wpisy użytkownika aaalfred. Też jestem za usunięciem - prawie wszystkie wpisy to ataki albo wyzwiska, ten człowiek ma ewidentne problemy ze sobą i ten jad wylewa na forum.

Moderacjo, wróć... bardzo dobrym pomysłem są wątki moderowane gdzie autor wątku ma prawo wyrzucać wpisy takich desperatów.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>Moderacjo, wróć... bardzo dobrym pomysłem są wątki moderowane gdzie autor wątku ma prawo wyrzucać

>wpisy takich desperatów.

Rodzi to tez niestety zagrozenia. Wspomniany autor watku moglby po prostu "modelowac" dyskusje, ktora utracilaby walor autentycznosci ("ten wpis sie podoba - zostaje, a ten juz nie - wylatuje").

Aktywna moderacja aministratora (Lukar ostatnio jest strasznie zajety lub... leniwy) powinna wystarczyc.

Pozdrawiam,

Lete

Znam posty aaalfreda i uważam, że są poniżej wszelkiej krytyki. Niespotykana koncentracja chamstwa i głupoty. Proponuję dać mu ultimatum do końca miesiąca, jeśli nic się nie zmieni, nie przeprosi osób, które uraził, bezdyskusyjnie wykluczyć.

Prośba do Lukara - czytaj nasze prośby, pls.

>Rodzi to tez niestety zagrozenia. Wspomniany autor watku moglby po prostu "modelowac" dyskusje

Ale skoro Lukar nie ma czasu na moderację, trzeba ten problem jakoś rozwiązać... wzorcowym przykładem jest np. lplover gdzie w wątku o kablach sieciowych rozpisuje się na temat zalet dobrego odżywiania.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

po pierwsze - to chyba temat na bocznice.

po drugie - po jaką cholerę zakładać ten sam wątek w trzech zakładkach?????????????????? Jest tu, w muzyce i na bocznicy, wrrrr

po trzecie - nauczcie się nie gadać z sobą a jak nie - ignorować!! lplovera wszyscy maja gdzieś i jest spokój. Polecam opcję - ignoruj.

Mając powyższe na uwadze - głosuję aby aalfreda NIE wyrzucac z forum.

The odd get even.

Fakt, że moderator mógłby się wziąć do roboty. Niby jest regulamin, niby są narzędzia, a każdy sobie robi co mu się żywnie podoba. IMHO ewidentnie chamskie posty powinny być blokowane, a autorzy blokowani.

Lukar - weź w końcu łopatę do ręki!

Kal

Lukar to olewa, a mógłby bez trudu wyjaśnić czyim klonem jest aaalfred. A dobrze by było, zająć się tym, bo padło już nawet podejrzenie, że aaalfredem może być Senicz, nasz "mistrz" DIY, ze względu na duże podobieństwo poglądów na różne sprawy.

Karmaj

No nie wiem czy jest warto? Np. moze sie okazac, ze to jakis konstruktor o ogromnym doswiadczeniu i producent audio DIY.... awantura gotowa.... po co sie denerwowac... :>

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Swoja droga, jezeli faktycznie artPaw wypowiadal sie w ten sposob (jezeli oczywiscie zapis jest autentyczny), to... chyba jest i druga strona medalu, poza sama kwestia stylu funkcjonowania aaalfreda...

Pozdrawiam,

Lete

kal800, 27 Cze 2007, 12:20

>a na jakiej podstawie można to określić? Duplikowane adresy IP?

>

>Kal

Lukar twierdzil, ze potrafi okreslic czy to jest ten sam komputer (pewnie cos w cookie'sach, bo tu juz nie chodzi o sam adres IP routowalny...) a, ze cos ta www kombinuje/grzebie w cookies to jestem pewny, muslalem moj IDS/IPS wylaczyc dla tej www, bo mi ciagle sie darl jak wlazilem na audiostereo.pl :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lete, 27 Cze 2007, 11:59

>Swoja droga, jezeli faktycznie artPaw wypowiadal sie w ten sposob (jezeli oczywiscie zapis jest

>autentyczny), to... chyba jest i druga strona medalu, poza sama kwestia stylu funkcjonowania

>aaalfreda...

>

>Pozdrawiam,

>Lete

Lete ten matolek(okreslenie zapozyczone od Jazza:-)) wkleil wpisy wyjete z kontekstu, poczyta u zrodla.

lete, 27 Cze 2007, 11:59

>Swoja droga, jezeli faktycznie artPaw wypowiadal sie w ten sposob (jezeli oczywiscie zapis jest

>autentyczny), to... chyba jest i druga strona medalu, poza sama kwestia stylu funkcjonowania

>aaalfreda...

>

>Pozdrawiam,

>Lete

Lete ten matolek(okreslenie zapozyczone od Jazza:-)) wkleil wpisy wyjete z kontekstu, poczytaj u zrodla.

Jezu, ile mozna pieprzyc wciaz o tym samym i wciaz bez sensu ?!

Lukar juz raz stwierdzil, ze jestem - lancasterem !

Mnie taki np. jacch, po 500 razy wklejal co kazdy wpis, w kazdym watku

albo zdjecia ekskrementow albo wyzwiska, a mimo tego, moja propozycja

skierowana do Lukara o BLOKADE przez autora watku WYJATKOWO AGRESYWNYCH IDIOTOW - nie przeszla !

Zdaje sie w imie "demokracji" !

Z powodu tej samej "demokracji" zostalem dozywotnio zbanowany (jako- atopos),

za pisanie o filozofii, ironii i inteligencji !

Regulamin na tym forum, to zwykla FARSA (i zawsze nia byl !).

NIGDY zadna inteligentna propozycja (wielu, roznych, sensownych uzytkownikow) - NIE PRZESZLA !

Jak widac o zadnej UCZCIWEJ i INTELIGENTNEJ Moderacji nie moze byc mowy, wiec niech lepiej zostanie

tak jak jest i niech kazdy sie broni na swoj sposob albo "ignoruje", jezeli - musi !

Vlad !!! broń swojego !!! a co do reszty . .napisz do do moderatora żeby ich wywalił i tyle . .krótka piłka ..

LUDZIE VLAD JEST OK !!!! nie wiem czemu sie uczepiliście Go... jak macie kompleksy labo inne takie ... bo Vlad jest oryginalny i oblatany w świecie to do psychologa a nie na forum!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.