Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać:Panasonic DVD-S35 czy DVD-RV32

kecaj

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kupuj jeżeli nie chcesz się wkurzać przy prawie każdym filmie.Nowe modele Panasonica mają KOSZMARNĄ mechanikę.Gubią się na co drugiej płycie oryginalnej a nagrywanych praktycznie nie są w stanie odtworzyć.

Bzdety. Obok napisałem parę ciepłych słów o modelu 75. Wprawdzie ma DVDAudio, ale biorąc pod uwagę cenę (700zł w hipermarkecie) mieści się.

Jeśli chodzi o mechanike to lepszej chyba nikt nie produkuje, przynajmniej takie są opinie w testach. Mam paru znajomych, którzy chwala opisywane modele i inne tej firmy. Osobiscie jednak mam do filmów Pioneera 454. Wiosną w prasie wygrał nawet z rewalacyjną 32-ką Panasonica, więc coś w nim jest. Jego następca to cos około 600-700zł więc również cena ok.

pozdrawiam

Popatrzcie sobie na forum na pl.rec o kinie domowym

Co do napędów w serii S35/S75 to wcale nierzadko występuje problem z wibracjami i hałasem. Odchudzone konstrukcje. Potem ludzie problem z tym mają. W razie czego napęd zawsze można czymś dociążyć, byle nie zakrywać wentylacji.

ja mam SONY DVP-NS305 , ma on niezłą mechanike odtwarza wszystkie płytki porysowane z wyporzyczalni cd-rw też porysowane i nie ma z nimi żadnych problemów , mam ten dvd już rok i ani razu mnie nie zawiodła mechanika,jest OK.

Chciał do 1kzł,więc nie chce nic topowego.Chyba ma tel.4:3 ,S35 ma duże możliwości zoomu (wte i wewte,nawet po trochu),obraz trochę miękki,ale naturalny.Jak się tyle wydaje na DVD,to nie będzie żył oryginałami za 200 zł(patrz I.J. i innne wydania dla "koneserów").s35 czyta wszystko,(sprawdzone),nawet takie które strach brać do ręki.Mechanika cicha ,2 lata gwar.Jeden problem to brak coax.Muza stereo do d...,ale tak ma większość.Chlubny wyjątek H.K. 30.,ale itak mu daleko do 3DLab12 za ~~800 zł.A więc summa sumarum : masz dobry obraz,czytasz wszystko i b.dobre stereo za 1300zł.Zapomniałem problem Panasonica :nie można zmienić regionu.Nie zrozum źle ,to nie jest super cud ,ale za 500 ,tak.nara!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.