Skocz do zawartości
IGNORED

Prosze o pomoc w wyborze wzmacniacza.

radek6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z gory prosze o nieodsylanie do wyszukiwarki (ew czytanie 300 stron tematow). Szukalem i nieznalazlem.

Sprawa wyglada nastepujaco.

Jaki wzmacniacz wybrac do stereo , moge na to przeznaczyc max 250zl. Muzyki glosno zazwyczaj nie slucham , wiec nie zalezy mi zabardzo na "1000wat" co na jakosci .

Pozdrawiam wszystkich !

https://www.audiostereo.pl/topic/35130-prosze-o-pomoc-w-wyborze-wzmacniacza/

No to kiepski budżet, ale zawsze można znaleźć coś "audiofilskiego"

Za tą cenę - fajne Rotelki (uznana marka audio ):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pewny sprzedawca.

Ukryta Zawartość

300 W poboru !

Może HK ? Gwarancja rozruchowa !

Ukryta Zawartość

A do tego trochę dołożyć... i powinieneś byś dłuuuuuuuugo szczęśliwy.

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

radek6, 31 Lip 2007, 21:39

Z gory prosze o nieodsylanie do wyszukiwarki (ew czytanie 300 stron tematow). Szukalem i nieznalazlem.

Hmmm a spodziewałeś się tematu: wzmak za 250zł dla radek6 ??

Ok a tak poważnie...propozycje padły :)

pzdr

w tej cenie tylko DIY

Ukryta Zawartość

dokupić trafo i zmontować na byle czym, kiedyś kupiłem z ciekawości płytki gainclona na allegro żeby sprawdzić jak to gra bo nie chciało mi się wierzyć w te ochy i achy i jak puściłem to mi szczenka opadła (tak naprawdę to żuchwa bo szczenka jest nieruchoma, to ta górna część). Słuchałem na przemian w Musical Fidelity A3 i owszem A3 był lepszy, ale kosztował 4.100 pln a clon 160 pln , a różnica jakości dźwięku nie była 20-to parokrotna , tyle , że w zasilaniu dałem łącznie 40.000 uF na kanał , tak że po wyłączeniu prądu jeszcze chwilę grał

Ukryta Zawartość

No - to masz jednego mniej...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

A ja będę polecał Denona PMA 250 (non SE). Poczytaj opinie. Nikt na niego nie narzekał a nawet porównywany z kilkakrotnie droższym sprzętem wypada bardzo dobrze. Ja też na niego nie narzekam. Nie przeszły przez moje ręce setki wzmaków, ale ten w zupełności mi wystarczy; nie szukam niczego więcej. Podobno ma małą moc (wg danych 2 x 20W), ale z luzem nagłaśnia u mnie 25m.kw. Jeszcze nie słuchałem go na godzinie 12-tej, ale już przy 9-tej sąsiedzi walą w ściany, więc nie wiem jak to do końca jest z tą mocą... być może jest po prostu bardzo wydajny prądowo.

Przyjrzyj się i poczytaj o PMA250 - moim zdaniem będziesz zadowolony, a zostanie Ci jeszcze kasa na płyty

pzdr

Kar001

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.