Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki TUBOWE

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

>tungsol

Nie każdy ma ambicję tyle czasu tracić na bydło:))) Kapujesz?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, 13 Sie 2007, 13:11

>>tungsol

>Nie każdy ma ambicję tyle czasu tracić na bydło:))) Kapujesz?

Ty chyba masz ambicję pokazać innym jaki ambitny jesteś, bo nie tracisz czasu "na bydło:)))"

Poczułeś się lepiej?

Mam chyba prawo opowiedzieć łowcy dobranockę;) nie bajeczkę, skoro mnie wyłowił wcześniej i opowiedział mi pretensjonalną bajeczkę w innym wątku czego pewnie nie wiesz...

gagacek, 13 Sie 2007, 13:11

>>tungsol

>Nie każdy ma ambicję tyle czasu tracić na bydło:))) Kapujesz?

Ty chyba masz ambicję pokazać innym jaki ambitny jesteś, bo nie tracisz czasu "na bydło:)))"

Poczułeś się lepiej?

Mam chyba prawo opowiedzieć łowcy dobranockę;) nie bajeczkę, skoro mnie wyłowił wcześniej i opowiedział mi pretensjonalną bajeczkę w innym wątku czego pewnie nie wiesz...

>tungsol

Nie, nie czytałem dobranocki, nie wiem o co chodzi, poza tym ja osobiście nie czuję się lepiej widząc że tylu ludzi obrzuca się błotem pokazując "co potrafi". Ech... efekt - wiadomy:(

Do niczego pozytywnego przecież to nie prowadzi, chciałem tylko zaznaczyć, że grać łowcę każdy potrafi.

Tym bardziej nie rozumiem ludzi napalających się i wkręcających się w walkę z nie wiadomo kim i czym, "ambicjonalnie" tracących tyle czasu tak naprawdę na nic:(

pozdrawiam

gagacek

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

jar1, 13 Sie 2007, 13:19

>lplover, 13 Sie 2007, 12:43

>

>Akurat nie musisz wszystkiego brać do siebie ! Chyba, że.... :-)

Drogi Jarku(tak zwracam się do mojego szefa z PISu:))) mnie możesz przypisać wszystko, co tylko sobie życzysz:), ale mogę zapewnić Ciebie o jednym, że nie zaczynam się patologicznie ślinić na dźwięk słowa dupa albo ch.j, tak jak Ty to robisz na tym forum, co świadczy o całkowitym zdziecinnieniu typowym dla niedojrzałego młodzieńca lub zdziecinniałego starca. Wybiraj które, i tak na jedno wychodzi:)))

PVC kochanek

gagacek, 13 Sie 2007, 13:07

Fajny trajkocik, a podobno miałeś być na urlopie, ale jak tylko wyczułeś smak i fetork gówna, tak jak przewidziałem, największa po Grzesiu i do tego trajkocząca mucha, opadłeś z chrzęstem, fru! na gówniany grajdołek smakować i upajać się własną moralnością i elokwencją.Czy choć potrafisz docenić harmonię i inne zalety tej kompozycji, którą przygotowaliśmy dla was i do tego na wasze wyraźne życzenie? Z ciebie z pewnością esteta pełną gębą, i w pełni docenisz nasze starania- smacznego Patafonie(nie mylić z cudem techniki patefonem):)))

PCV kochanek łowca ignoruf, imbecyli i skarżepytów

Ale cyrk:)))) Dziękuję wszystkim za uwagę, misja skończona:))))

Gacek, misja którą próbowałeś tu lansować skompromitowała ciebie całkowicie, po prostu do niej nie dorosłeś i to całkowicie, przeliczyłeś siły. Dorosły mężczyzna, już ci kiedyś klarowałem, potrafi mierzyć siły na zamiary, a ty dzieciaku tego nie potrafisz!! Truchło twoje jako Łowcy leży teraz pod płotem i cuchnąc stało się pożywką dla much, których Władcą byłeś.

PCV kochanek łowca ignoruf, imbecyli i skarżepytów

Nie mogę w to wszystko uwierzyć.

Niech każdy z Kolegów (poza ignorowanymi) założy swój własny temat o czymś bardzo lubianym. Niech potem zobaczy w nim 150 wpisów, z których 100 to mieszanka kłótni, inwektyw i wpisów niby w obronie ładu. Niech każdy zobaczy swój ulubiony temat zbrukany odchodami tej walki.

Ja jeśli chcę z kimś "porozmawiać" po męsku, to proszę go o wyjście na zewnątrz. Nigdy w czyimś domu nie odpowiadam na zaczepki, zawsze proponuję neutralny grunt, bo inaczej jest niehonorowo. To kieruję do tzw. dobrych. Pomyślcie trochę, kiedy w kolejnym nie swoim wątku zechcecie znowu naprawiać świat. Reszcie, która tworzy to szambo nie mam nic do powiedzenia.

Żegnam.

Czuję brzęczenie zbliżającej się kolejnej dużej muchy- to Piotr_lass, fajną pocztę(tylko dlaczego taka nieśmiała)na PW dostałem. Dzięki odpowiem wkrótce.

>PCV kochanek łowca ignoruf, imbecyli i skarżepytów

w większości kłótni tych o najbardziej żenującym poziomie uczestniczy lplover. Niby stateczny facet, kreujący się na osłuchanego, posiadający dobry sprzęt. mógłby być wsparciem, osoba mająca coś do powiedzenia - bo przecież w naszym kraju nie każdego stać na to hobby na takim poziomie - ale niestety poziom reszty to kompletna katastrofa.

Seba78,

Mądraliński, a gdzie jest napisane, a może w REGULAMINIE??? Nic o tym nie wiem!!!, że poziom wypowiedzi powinien równać się posiadanemu sprzętowi!!! I do tego CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? Gdyby się "tem kierować", cożeś wymyślił, to świdczyłoby, że poziom twojej wypowiedzi jest tak denny jak sprzęt na którym profanujesz King Crimson. Czy ty rzeczywiście tego słuchasz? Jaja sobie gościu ROBICIE,"W omnie" należy wpisywać tylko prawdę, a nie z "pretensjami" do ELITY:)))

i co jeszcze powiesz?:) może pochwal się co w domu, jak tam z żona pożycie się układa? patyczysz coś?:P zadowolony jesteś z życia? podoba Ci się dalej żona?

opowiedz mi na priv, po co zaśmiecać ten wątek. a ja na priv w zamian opowiem Ci co ma piernik do wiatraka.

lancaster, 13 Sie 2007, 15:07

Lanci... litości.. a może coś mądrzejszego, zaczynasz brzęczeć jak te muszki owocówki z krótkim żywotem i mikronowym MUŻDŻKIEM. Upodabniasz się DO NICH w zastraszającym tempie, a tak czasami jakieś jedno mądre zdanie Ci się przytrafiło:))). NAWET JE WKLEIŁEM. Muszko owocówko- dotarło, czy już nie żyjesz? Żywot niestety godny ciała:)))

Seba78, 13 Sie 2007, 15:10

>nie do końca to miałem na myśli... ale to nie ważne. wątek stracony, można go spościć....

Spuścić to ty możesz się sam i to wodą z kibla w którym obecnie jesteś zanurzony, napisz to słowo chociaż poprawnie, jak tak w nim się lubujesz:))). Nie wiem, o co ci chodzi z tą żoną, sam nie potrafisz się więc problemy własne nie musisz przenosić na innych:))))

kuploverek, mała kupko muszki owocówki już wyprutaleś swojego maxa ?:)

Kupka w kupkę .... kolejny fenomen ...

Pogadajmy o audio, to w koncu zakładka srereo :

Ten Twoj makintosz gra wysraczająco mientko ?

Ogólnie jakis taki rzadki się zrobiłeś ostatnio :)

Pozdrawiam

lplover, to Ty tu słyniesz z agresji - więc nie oszukujmy się - Tobie czegoś brakuje - nie trzeba być psychologiem aby to wiedzieć. Poza tym - bądźmy rozsądni - jestem w sile wieku a do Ciebie właśnie pewnie dociera, że to już niemal koniec wszystkiego co przyjemne:P

Poza tym coś Ci powiem, mam naprawdę ładną dziewczynę. A Ty?:P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.