Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki TUBOWE

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

zdezi, własnie spusciłem w klopie odpowiednie towarzystwo dla kuplovera...tak, ze już nie będe go dręczył :)

kuplover, posłałem ja do Ciebie, żeby też się pośmiała :)

A teraz może kilka słów o TUBACH ?

Nie o toalecie, sraczce, kuploverze, lewatywie i czopkach doodbytniczych ?

Pozdrawiam

Lanci.. w dupę kopanci,

Jesteś tak naprawdę CIENIAS w audio. Co ty tak tam naprawdę masz ze sprzętu i słuchałeś. Gdybyś u Vektora nie liznął( owocówki to lubią) trochę prawdziwego dźwięku, to byś do tej pory nie wiedział o co chodzi w audio.

Nadymasz się jak dupa przed sraczką, a tak naprawdę nic nie wiesz. Od kiedy sam przedwzmacniacz gra, kompromitujesz się tą znajomością McIntosha. Ty nigdy nic normalnego nie słyszałeś, dzięki litości Vektora dane było Ci choć przez chwilę liznąć nirvanę dźwiękową i na tym się skonczyła twoja przygoda z audio. Też mi muszka owocówka audiofilka od piątej boleści, zanim usiądzie do odsłuchu- to już nie żyje:)))

lancaster

nie poznaje Cie co Ty wypisujesz??Panowie szanujmy się. Odnosze wrażenie ,że im bardziej sie jest osłuchanym tym berdziej ma sie to forum w dupie, a wpada sie tu z przyzwyczajenia, albo zeby po bruzdzic. NIech chociaż te bluzgi już tylko przeplatają się z jakimiś wartościowymi wpisami, ponapierdalć zawsze się można ale te muszki, no nie juz nie ma co tu czytać , a też mi się nudzi czasami w robocie.

iplover

Ja wiem ,że posiadasz bardzo wysokie zdolności do wyrażania niechęci do innych , ale jaki to ma sens wszyscy powściskali ignora , a ja wolałbym poczytać o tym ile bardziej jesteś rozwinięty osłuchowo od innych uczetników tego forum co niewątpliwie ma miejsce, nie róbmy już takiej zajebiście WIELKIEJ ŚMIERDZĄCEJ OBORY.

acha to nie był apel moralności tylko marginalne spostrzeżenie

kuplover, co mówileś ? Że chcesz mi zrobić laskę ? Odpada brzydalu :)

Ty faktycznie jesteś debilem....to już wszystkie Twoje madrości, czy chciałbyś jeszcze mi opowiedzieć dlaczego wybrałeś tak dupnie grający sprzęt ?:D

yolaos, ja tam tylko sie nabijam, wiec spoko.

Imbecyl rozwala fajny wątek i tyle...

Pozdrawiam

a, widzisz drogi kuploverze...nirvanę dźwiękową mam podczas odsluchu live....u wspomnianego przez Ciebie vectora i jeszcze w kilku innych miejscach(w tym u siebie) poprostu przyjemnie sie słucha muzyki....nie jest rzadka, czy miękka, wiec pewnie by Ci nie podeszła...

Gustaw, 13 Sie 2007, 15:25

>lplover

>

>Skąd tyle agresjii ? Kurcze, tam po drugiej stronie netu siedzą normali ludzie. Czy masz jakąś

>satysfakcję z dowalania, z besztania itd.

>Jaki jest w tym cel ?

Gustaw, wytłumaczę ci to w prosty sposób. Jeżeli jakiś debilek, z pretensjami do bycia guru w moralności, pseudoguru w audio, ciebie zaczepia i to na poziomie imbecylowatym, tak jak jego autor, to dostaje to, na co zasłużył, tylko niestety na poziomie zdecydowanie wyższym:)))

Jeszcze jedno, ale to dla tych rzekomo inteligentnych. Macie daną funkcję ignoruj. Korzystać tylko ile dusza zapragnie. Tworzyć z lubością wasze rankingi ignorowanych, bo tak naprawdę, to na niczym innym się nie znacie. Te rankingi, jestem pewien, byłyby jedyną rzeczą, które wam tak naprawdę udałyby się dobrze:)))

>Skąd tyle agresjii<

Jakiej agresji, każdy wpis kończy się szerokim uśmiechem do was- jesteście przezabawni w tym waszym wkurwieniu:))) To wszystko, naprawdę nie jest na serio:)))

PCV kochanek łowca ignoruf, imbecyli i skarżepytów

>Drogi Jarku(tak zwracam się do mojego szefa z PISu:))) mnie możesz przypisać wszystko, co tylko

>sobie życzysz:), ale mogę zapewnić Ciebie o jednym, że nie zaczynam się patologicznie ślinić na

>dźwięk słowa dupa albo ch.j, tak jak Ty to robisz na tym forum, co świadczy o całkowitym

>zdziecinnieniu typowym dla niedojrzałego młodzieńca lub zdziecinniałego starca. Wybiraj które, i

>tak na jedno wychodzi:)))

>

>PVC kochanek

Gwoli prawdy, to nie miałem Ciebie na myśli.... ale jeśli masz PROBLEM.. - może chcesz o tym porozmawiać ;-)

Robi się całkiem fajnie...

Jar1,

Człowieku, z Tobą nie można o czymkolwiek pogadać, nawet mając PROBLEM:))) Ty jesteś silnie monotematyczny. Psychikę masz ukierunkowaną na jedno, a teoretycznie, to nie jest przedmiotem tego forum:)))

Jar1, rzucasz CIENIASAMI na prawo i lewo, a to określenie najlepiej charakteryzuje właśnie Ciebie - wystarczy spojrzeć w lustro. Ale co, brak odwagi?widok obleśnego, obślinionego starca- razi?:)))I kto tu ma PROBLEM?

lplover, 13 Sie 2007, 16:15

>Gustaw, wytłumaczę ci to w prosty sposób. Jeżeli jakiś debilek, z pretensjami do bycia guru w

>moralności, pseudoguru w audio, ciebie zaczepia i to na poziomie imbecylowatym, tak jak jego autor,

>to dostaje to, na co zasłużył, tylko niestety na poziomie zdecydowanie wyższym:)))

>

Opisałeś metody ale nie widzę celu dlaczego je stosujesz. Chcesz kogoś czegoś nauczyć ? Czy to nie podobnie jak Łowca Debili ?

>Jakiej agresji, każdy wpis kończy się szerokim uśmiechem do was- jesteście przezabawni w tym waszym

>wkurwieniu:))) To wszystko, naprawdę nie jest na serio:)))

W jakim to wkur.....niu ? Nic takiego u mnie nie występuje.

lplover niestety w dalszym ciągu Ciebie nie rozumiem.

gagacek, 13 Sie 2007, 13:40

>>tungsol

>Nie, nie czytałem dobranocki, nie wiem o co chodzi, poza tym ja osobiście nie czuję się lepiej

>widząc że tylu ludzi obrzuca się błotem pokazując "co potrafi". Ech... efekt - wiadomy:(

Proponuję zapoznać się z dorobkiem Łowcy debili. Ja go błotem nie obrzuciłem, jeśli tak to wskaż gdzie?

Ty naprawdę nie widzisz, że facet zaistniał tutaj by mieć ubaw z innych wkręcających się w jego wpisy?

Przecież każdy do kogo się zwraca może poczuć się "wyłowionym" jak on sam to określił.

Zaczepił mnie pierwszy, więc o co chodzi? Poświęciłem mu trochę uwagi, niechże się dowartościuje chłopina:)

Czy on ma monopol na prowokowanie innych a sam jest "nietykalny"?

>Do niczego pozytywnego przecież to nie prowadzi, chciałem tylko zaznaczyć, że grać łowcę każdy

>potrafi.

Łowca debili to facet o mentalności dziecka z zachwianą osobowością. Poczytaj sobie Gagacku wpisy tego pretensjonalnego manipulatora, zanim zaczniesz moralizować:) Pozdrawiam Cię.

"Łowca debili 28 Lip 2007, 08:02

>Pozdrawiam podgłupiasty ćwoku, podobno - miłośniku muzyki hahaha

>Zamiast jamówię powinieneś mieć nicka podgłupiasty ćwok, jest bardziej adekwatny. Co ty na to?

"Łowca debili 13 Sie 2007, 10:00

>lplover

>Zapomniałem, jeszcze jedno. Jamówię okazał się bardzo inteligentny, tylko był po prostu wyprowadzony z >równowagi. Było, minęło.

>Nie dorastasz mu do pięt - tego też nie zrozumiesz"

lancaster, 13 Sie 2007, 16:14

>a, widzisz drogi kuploverze...nirvanę dźwiękową mam podczas odsluchu live....u wspomnianego przez

>Ciebie vectora i jeszcze w kilku innych miejscach(w tym u siebie) poprostu przyjemnie sie słucha

>muzyki....nie jest rzadka, czy miękka, wiec pewnie by Ci nie podeszła...

Kastracie lancasterze, co ty z tą laską, ty jesteś właśnie z tych co w ogóle fiuta nie mają. To tylko czcze przechwałki, jakobyś był mężczyzną- dorabiasz sobie ideologię- nikt i tak Ci nie uwierzy:))

Kastracie Dwutysięcznego Pierwszego Wieku, wpisz w omnie te rzekome cuda sprzętowe będące w Twoim posiadaniu. Pośmiejemy się solennie- tu wszyscy. Kolejne przechwałki mitomana:))

Kastrat Lancaster

>..jest rzadka, czy miękka, wiec pewnie by Ci nie podeszła..< to jest Twoja MUZGOWNICA, raczej nikomu by nie podeszła:))) Co ty możesz wiedzieć o muzyce z odsłuchów jako wpraszająca się przybłęda bez lokum i sprzętu?:)))

...w sumie VF nieźle pohasał po moim wpisie o lustrze na swój temat...samokrytyka dobra rzecz...nadaje dystansu i człowiek dojrzewa :)

Pozdrawiam

PS. A teraz może conieco o TUBACH ?:)

biedny imbecyloway vinylfucker maczo normalnie :D

Stary a głupi...no może nie taki stary...

A skąd ty wiesz jaki ze mnie facet ? Kastruję to ja takich bezpłodnych strażników haremu jak Ty z głupkowatych pomyslów zaśmmiecania forum...bo wacki ta takie miałkie dupy wołowe dawno juz mają wycięte :)))

Pozdrawiam

>Człowieku, z Tobą nie można o czymkolwiek pogadać, nawet mając PROBLEM:))) Ty jesteś silnie

>monotematyczny. Psychikę masz ukierunkowaną na jedno, a teoretycznie, to nie jest przedmiotem tego

>forum:)))

>Iplover, no trudno. Ale jakby co, to sie nie krepuj. Myślenie o dupie chłodzi umysł. Tylko o swojej !:-)

>yolaos

>Panowie szanujmy się.

>Odnosze wrażenie ,że im bardziej sie jest osłuchanym tym berdziej ma sie to forum w dupie...

>Ja wiem ,że posiadasz bardzo wysokie zdolności do wyrażania niechęci do innych...

> ja wolałbym poczytać o tym ile bardziej jesteś rozwinięty osłuchowo od innych uczetników tego forum...

No wlasnie - SZANUJMY SIE !!!

Odnosze wrazenie, ze im bardziej ktos jest na tym forum rozwinięty osłuchowo (muzycznie i dzwiekowo),

im lepszy sprzet posiada, im dluzej jest prawdziwym audiofilem i im wiekszy ma w zwiazku z tym zasob wiedzy,

tym bardziej rozmaite gnojki i obszczymurki (rozmaite - jacchy, Grzesze, dupovlady, uowcy debili,

oraz inna plebejska swołocz) wylewajac na nich wiadra nieczystosci, w chamski, prostacki sposob stara sie dyktowac Im,

CO maja pisac oraz jak sie zachowywac (a cala reszta tego oglupialego bydla im w tym sekunduje) !

Moze troche POKORY i autentycznego SZACUNKU ?!

Moze tak - MORDE W KUBEL i grzecznie poczekac kiedy Ci,

potencjalnie majacy najwiecej do powiedzenia - ZECHCA sie wypowiedziec ?!

Kto Tu ma rzadzic, ludzie ktorzy są PRAWDZIWYMI audiofilami i melomanami, czy MASA gowniarzy, prostakow i zwyklej hołoty ?

>tunsgol

Masz rację, pewnie diabeł tkwi w szczegółach, ale lepiej zostawmy to, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie tego czytał. Kilku gości jest nieźle walniętych, można się zarazić:)))

Popieram prośbę rocha, Gustawa, lancastera, psg i innych - nie lepiej jednak zostać przy tubach - bez epitetów?

Czy nie przyjemniej jest np. nie wchodząc tu przez tydzień czy dwa zobaczyć w temacie fajne teksty, a nie bluzgi? Trochę uszanowania siebie nawzajem, a nie wbijanie na siłę swoich racji - i już.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Kastracie XXI Lancasterze,

>A skąd ty wiesz jaki ze mnie facet ?<

Z Ciebie facet, wolne żarty, jak z koziej dupy trąba. Ty starasz się wykastrować innych, Ha ha, przeszedłeś to na sobie, więc trza to zrobić na innych, rzeczywiście CIENKO śpiewasz- ty Farinelli dwutysięcznego pierwszego wieku:)))

Pracuję do 18 tej, bawimy się dalej?

O, coś takiego co Vlad ma na myśli, choć może inaczej ubrane w słowa :DD. Jestem w szoku, ale ogólnie - fajnie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

lplover, 13 Sie 2007, 17:11

>Pracuję do 18 tej, bawimy się dalej?

Tylko pamietaj popryskaj buraki woda, bo teraz cieplo, a kto to pozniej kupi.... swoja droga jak ta technika idzie od przodu... internet w budce z warzywami... ehhh...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.