Skocz do zawartości
IGNORED

do LUKARA od zainteresowanego: Forum?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

Właściel forum zamieścił wątek, w którym prosi o uwagi i propozycje. Te spływają szeroką rzeką, a co na to autor? NIC. Czy postępuje wbrew sobie? NIE, ponieważ zamieścił wątek tylko po to, żeby pobudzić chuliganów forumowych. Po co? Bo każde wejście na stronę daje kasę Lukarowi.

Od razu ten temat umieszczam na forumowym śmietniku, bo i tak za sprawą "dbającego o dobre imię swojego właściciela" by się tu znalazło.

Po co znowu bawię się w Don Kichota?

Bo zrobiło mi się niedobrze otwierając temat "5 plyt - ktorych nigdy nie zapomne" w zakładce Muzyka. Temat piękny, który miło jest czytać i w którym każdy chciałby się wypowiedzieć. Niestety, nawet tak pozbawiony kontrowersyjnych treści wątek został zbrukany przez to samo, co zawsze indywiduum - vlada. Do tej kreatury pod koniec dołączył jego klon astaroth.

LUKAR - oceniamy ludzi po ich uczynkach. Czy ty już masz ten miliard dolarów, że jesteś ponad oceny? Tak naprawdę, to niewiele mnie obchodzi, czy coś cię łączy z tymi chuliganami forumowymi, czy nie. Interesuje mnie to Forum oczyszczone z łajna, które chronisz.

Pewnie myślisz, że jesteś jedyny w Polsce i niezastąpiony?

https://www.audiostereo.pl/topic/35287-do-lukara-od-zainteresowanego-forum/

A co poniektorzy fundowali Lukarowi tuner hehe;D a za co to bylo w ogole? Pewnie Lukar sie ucieszyl i tak nam sie teraz odwdziecza. Ogolnei to forum to syf coraz wiekszy. Np taka elektroda? to jest igla w porownaniu Lukarowskim bagnem.

ja jestem za wolnością wypowiedzi,

nie damy założyć sobie knebla,

co ci się nie podoba? masz 10 zakładek, sprubój odnaleźć się w którejś,

a nie od razu byś chcial wprowadzać cenzurę,

a od vlada też się odwal - vlad jest wielki - to dzięki niemu mamy wolność wypowiedzi,

to on wywalczył swoją piersią wolność słowa na tym forum.

ty grzeszniku co sobą reprezentujesz? nic ci się tu nie podoba!

brak moderatora się mści!!!!

Apeluje do Lukara, aby mianował kogoś odpowiedzialnego (najlepiej 2-3 osoby) aby pilnowały porządku na forum. (możliwość kasowania i edycji postów/tematów przez moderatorów to podstawa na innych forach). No i przydała by się edycja własnych postów.

Pisałem już Do Lukara meile, na priva ale nie odpowiada.

>Grzesz

Zdradz nam chociaz, z jakiego rejonu Polski pochodzi taka - umyslowa katastrofa jak Ty !

Zanieczyszczenie srodowiska - fekaliami i odpadami promieniotworczymi musi tam przekraczac

wszelkie wyobrazenie, by doprowadzic do stanu - TAKIEGO umyslowego kalectwa !

>Do tej kreatury pod koniec dołączył jego klon astaroth.

Oj Grzesiu, Grzesiu... znowu się zapowietrzyłeś.

Co znowu nawywijał ten Vlad i jego nieznośny klon Astaroth?

Rozumiem że niedobrze zrobiło Ci się na myśl o muzyce S.P.K., 23 skidoo, Last Few Days, Einstürzende Neubauten i Laibacha - masz do tego prawo, nikt nie zmusza Cię do słuchania takiej muzyki. Gdy przeglądając płyty w Empiku zauważysz wklejoną przez Vlada okładkę S.P.K. Information Overload Unit też polecisz z płaczem do kierownika sali?

marcinw899, kiedyś było takie powiedzenie "pisz na Berdyczów", inaczej na adres, który nie istnieje. Już pytałem: niech się zgłosi ten, który dostał jakąkolwiek odpowiedź od Lukara. Za chwilę zwali się tu to całe łajno, które jest zakałą tego forum.

Ja tego i tak nie widzę, bo mam ich na pomarańczowo. Niech o tym pomyślą ciekawscy. Ha, pewnie i Lukar ma włączonego ignora nie tylko na mnie. Woli słyszeć dźwięk kasy, ale zapewniam: hossa nadchodzi. Oby dożywotnia.

Jesteście dorosłymi chłopami, macie dobrze płatne prace, dobry sprzęt, dużą wiedzę o muzyce a robicie taką trzodę :/

Przecież to żałosne.

Rozumiem , że pewnie to z nudów/dla zabawy ale przestańcie- może zamist forum obrzucać kupą będziecie obrzucać np czaty na onecie/interii/wp ?

Gustaw, śmieszy mnie Twój wpis o sobie, żwłaszcza o tej wadze... Jednak na tym forum problemu chamstwa nie da się tak załatwić. Jeśli jesteś zainteresowany, to spróbuj inaczej.

>_WILU_

>Pozostaje mieć nadzieje że nam tak w dalekiej przyszłości nie...odjebie.

Nie ma obawy Wilu ! Wasze miałkie, "pozbawione wszelkich kontrowersyjnych treści" umysly

nigdy nie "zostana zbrukane" przez jakiekolwiek indywidualne, czy chocby odrobine inteligentne - myslenie !

(na to potrzeba tysiecy lat ewolucji, w nieskazonym i pozbawionym łajna - srodowisku !)

>Grzesz

>Za chwilę zwali się tu to całe łajno, które jest zakałą tego forum.

Całe łajno na forum, wylacznie - Ty uosabiasz !

Przyniosles je tu widocznie na butach (i na ustach), bo wczesniej go wcale nie bylo !

To wyraznie jakas mocno zaawansowana postac - manii przesladowczej !

Paranoiczny lek przed - zbrukaniem !

Sugerowalby wizyte u lekarza pierwszego kontaktu, ktory juz pokieruje Cie dalej !

We Hate You Little Grzeszs !

Jak myslisz Astaroth, warto zrobic Grzeszowi - Entertainment Through Pain ?! :P

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

grzesz nie nadymaj sie tak.To forum jest tylko przykrywka do innej znacznie powazniejszej dzialalnosci.Myslisz ze dlugo by trwało gledzenie o wyzszosci niskich na wysokimi.Tu sie dzieja rzeczy o ktorych ty nigdy nie bedziesz mial pojecia.Ale to tajemnica panstwowa.Tobie pozostaje tylko dyskusja o pstryczku elektryczku.Po to tylko jestes potrzebny.A poza tym sza!.

marcinw899, 8 Sie 2007, 21:27

>brak moderatora się mści!!!! Apeluje do Lukara, aby mianował kogoś odpowiedzialnego (najlepiej 2-3 osoby)<

BYŁO! BYŁO! i wtedy się dopiero zemsciło. Z całkiem fajnych ludzi wyszły tu niezłe gnidy przy okazji moderacji. Co poniektórzy znikneli z forum. Inni próbowali zachować normalność bagatelizując ujawniona sytuację...

Zerknij do wpisu "o mnie" - moze zrozumiesz o czym napisałem.

Jedno jest pewne a zarazem dziwne że lukar już nie odpowiada na "propozycje i uwagi" to nie nowość i nie odkryłem tego, ststystyki też miał podać ale i tak nie zdziwiły by mnie ponad 22 tyś Vladowych NICKÓW. LEJE NA WSZYSTKO ( LUKAR ) najwyraźniej Vlad kupil prawa do forum :D.

BOSKO !!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.