Skocz do zawartości
IGNORED

skladka na wzmacniacz - dzielmy sie

majmaj

Rekomendowane odpowiedzi

@majmaj

Lubisz filmy, oglądać w kinie, DD i DTS. Odpowiedz masz subwoofer ?? tylko odpowiedz !

to nie jest pytanie aby Cie ośmieszyć. Poza tym to nie możliwe na forum zawsze nicka zmienić możesz.

więc ja k posiadasz ?

Rozumiem, że pelny system według specyfikacji standardu powinien posiadac subwoofer, ale chyba nie jest on niezbędny? Myśle, że takich jak ja, ktorym w odbiorze filmu nie pomaga łomot wydobywający sie z subwoofera jest wiecej. Najchętniej ogladam filmy z podłączonym wzmacniaczem stereo, jakość dzwięku dwukanalowego z nawiazką rekompensuje mi brak kanałow efektowych...

qubric.....ales sie napisał.gratulacje. bo mnie wystarcza pierwsza wersja Spieprzaj dziadu w wersji ironicznej.Czego zabraklo prezydentowi.Ale ze jemu wlasciwie brakuje wszystkiego -to niech bedzie.Ale mozna by pociagnac watek.Ratujmy stocznie gdanska.Bedzie dłuzej.A ile juz kasy poszlo.Na jednego.

słuchaj.

Kasy Ci nie dam ale:

po 4 września wyślę Ci głośnik 30cm Magnata, nic specjalnego, wyślę Ci go golasa, całkiem free ! KINO bez subwoofera to nie kino i mów co chcesz ! ALE ! Nie ma nic za darmo i twoim zadaniem będzie zrobić mu obudowe ! tylko nie z szafki kuchennej tylko znaleźć dane głośńika w necie, znaleźć jak się liczy obudowę, i skonstruować mu warunki do pracy ! jeśli zrobisz to ze starej szafki OK! twoja sprawa ale pamiętaj jego brzmienie bedzie zależało od Ciebie i włożonej w to pracy być może >pieniędzy< !. Powinno Cie to czegoś nauczyć, a czego licze na to że sam to pojmiesz !...

dziekuje :D sam o tym myslalem ale jakos zabrac sien ei moglem..... tylko pytanie jak ja sam zrobie zwrotnice i wbudowany wzmacniacz do niego? bo z tego co wiem podlaczam so suba 1RCA a reszte roboty robi wzmacniacz w subie. Co do obliczen obudowy to sobie poradze bo sporo tego na necie, material.... sasiad zajmuje sie budowlanka na pewno ma sklejki za jakas przysluge odstapi kawalek

>Qubric za ostro :/

Właśnie nie. Chyba nie zrozumieliście o co mu chodzi. Ma racje - bo po co prawić moralitety i kazania w stylu Ojca R.

Lepiej po prostu : "dobra masz dyche" albo "spieprzaj". To jedno słowo wszystko wyraża :-)

Majmaj jest niewyjęty. Będzie na PW przesyłał informacje ile uzbierał :)

Takie utajnienie płacy wprowadził.

I patrzcie jak tanio Majmaj się wyłgał. Nie musiał nawet grać na harmonii w tramwajach, ani udawać kulawego :)))

Majmaj - dobrze ci idzie! Olej jakieś badziewiaste KD. Rozszerz akcję na cały Internet. Za zebrany już grosz załóż jakiś Internetowy portal żebraczy i od razu zbieraj na komplet Mark Levinson...

Założę się, że Muls - właściciel trzech hurtowni chemii laboratoryjnej, fan balcerowiczowskiej filozofii dawania wędki - sypnął keszem aż miło :)))

PS. Majmaj ma szczęście, bo gdyby żebractwo nie wypaliło, mógłby eskalować chęć łatwego zarabiania i zostać np. męską prostytutką (zresztą nie wiem, może lubi, ale dupa by go raczej bolała).

PPS. _WILU_ dajesz mu za trudne zadanie z tą konstrukcją subwoofera. Chłopak lubi łatwy zarobek. Jak się przekona ile wysiłku kosztuje skonstruowanie suba, to rzuci wszystko w cholerę... I wtedy naprawdę może postanowić zostać męską prostytutką.

Poradź mu lepiej żeby ten głośnik zepchnął na Allegro ;)

Qubric

I wtedy

>naprawdę może postanowić zostać męską prostytutką.

przesadzasz...... widze ze strasznie CIe ciagnie do tych meskich prostytutek ze tak o nich wspominasz

suba zrobie a ja zrobie wkleje fotki jak wyglada :)

@majmaj

Generalnie powinieneś postarać się o wzmacniacz do niego...twój wybór. Twoja yamaha posiada dedykowane wyjście pod subwoofer więc ? granice wyznaczysz sobie sam, wszystkiego masz dowiedzieć się sam !

Tak generalnie to ja z niego też :)))

Ciekawi mnie czy bez Internetu potrafiłby coś wyżebrać? Gra trochę na harmonii czy też od razu musiałby dupy dawać? :)))

No i jeszcze gdzie żebrał na swój komputer i opłacenie dostępu do Internetu? :)))

No widzisz _WILU_ Nikt mi nie chciał wrzucić do kapelusza! Musiałem se zarobić w nudnej i kiepsko opłacanej pracy.

A taki Muls to się nawet nie chciał swoimi B&W 800 podzielić! I jeszcze wypominał z pretensjami, że On takie ma, a ja Nie! Kutwa jedna! Tylko teraz udaje hojnego! :)))

PS. Poooowiaaadam Ciii Syyynuuu, jesteeeś w grzesznym błęęędzieee... ;)

Hehehe - Senicz, to znaczy, że Owsiak chyba dokłada do każdej akcji ze swoich pieniędzy! Nie dosyć, że taki społecznik, to jeszcze bardzo bogaty :)

_WILU_ - jakie opowieści?

Że Majmaj jest żebrakiem-naciągaczem???

>Musiałem se zarobić w nudnej i kiepsko opłacanej pracy.

To współczuje. Ale skoro majmaj powinien mieć do siebie pretensje że sobie nie umie znaleść zadnej pracy, to ty też raczej do siebie powinieneś mieć pretensje że sobie nie potrafiłeś znaleść ciekawej i dobrze opłacanej.

Piszmy panowie piszmy !! ludzie patrzą ! a napewno około 130 osób !!! bo tulu zrobiło się odsłon aukcji tuż po jej wystawieniu ! A może ERRES jes ttak popularny ? hmmm.

Iceman, 25 Sie 2007, 13:53

Ja nie mówie że on powinien mieć do siebie pretensję. Tylko ze mam w głebogo takich cwanych jęczycieli. Jak się naprawdę nie ma miedzi, to się na dupie siedzi, a nie na forum wypisuje jęki o zrzuceniu się na kino domowe...

Jedno pytanie jeszcze Majmaj - chcesz plazme 42 czy 50 cali do tego KD? :))) Nie ma sprawy - zrzucimy się :)

Drugie pytanie - masz może rozmienic dwie stówy? :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.