Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

senicz własnie wykazał sie duzym opamiętaniem i olał tą polemike

ciebie nie ma na liscie gosci wiec formy grzecznosciowe tez sa zbędne

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Raczej nasmarował się do końca i padł na wyro. Bo zamilknął we wszystkich wątkach, w których jeszcze pół godziny temu klepał jak nawiedzony.

PS. Zaczynam rozumieć dlaczego wyrzucili go z forum Elektroda.pl, a wcześniej się temu dziwiłem i posądzałem go nawet o inteligencję.

Jedzie, to mu najwyżej z gęby, bo pewnie miał dzisiaj niezłą popijawę...

Kiedy jest to AS 2007 - może się tak naprał ze stresu???

Temat brzmi: "prezentacja Włodka Senicza" więc teraz powinien się wyspać, żeby się dobrze prezentować.

Przepraszam Jar1, nie mogłem się powstrzymać. Wizerunek konstruktora, na wsparcie którego ludzie dają pieniądze, nie licuje z jego wpisami o poziomie bełkoczącego, nawiedzonego politykiera.

Dopóki robił z siebie superkonstruktora dokonując butnych wpisów w tematach o audio, sądziłem, że to jest taka jego autoironia.

Ale od kilku dni zaczął produkować na bocznicy wpisy wychodzące chyba z głowy umysłowo chorego. Wygląda na to, że jego wcześniejsze wpisy jednak nie były przejawem poczucia humoru...

Powinniśmy się dla niego złożyć na lekarza, a nie występ na Audio Show, bo już sama myśl o tym występie jak widać bardzo pogorszyła jego stan.

PS. Wątek rzeczywiście nie jest od tego, ale stanie się kolejnym przykładem jak łatwo dają się nabierać audiofile.

Szwagiero - poczytaj sobie wątki waszego bozyszcza i guru - Senicza, zobaczysz tam potok niesmacznych wpisów.

Zaczynam byc ciekaw czy Senicz stawi się na AS i co tam zaprezentuje. Czy może bedzie miał z tym trudności z powodu zawiązania rekawów na plecach.

>Qubric

Z osądami może poczekaj na AS, potem będziesz mógł albo wypowiadać dalej swoje teorie na temat osoby senicza albo odszczekasz te wypowiedzi i uciekniesz z podkulonym ogonem. Wszystko się okaże niebawem. Oczywiście nie mówię tutaj o stylu pisania i poglądach senicza, bo jak wiadomo każdy ma swój styl i poglądy, a jeśli ktoś nie potrafi tego uszanować to jego kłopot - niektórzy nie lubią murzynów za kolor skóry, bo mają inny - cóż można powiedzieć? to chyba tacy powinni się leczyć nie? mówię tutaj o obrzucaniu senicza błotem i twierdzeniu, że nie wie o czym mówi i nie potrafi nic tak naprawdę zbudować. jak mówię - to się okaże!

I tak sie nic nie okaże. Jak zwykle dla jednych bedzie super dla innych beznadziejnie.

To nie w tym rzecz. Ale, jeśli ludzie chcą się pobawić i robią coś aby to zrealizować - to już jest w tym jakaś wartość.

I tylko dlatego apeluje, aby nie robić z tego chlewu.

>Qubric, 27 Wrz 2007, 23:54

>Szwagiero - poczytaj sobie wątki waszego bozyszcza i guru - Senicza, zobaczysz tam potok

>niesmacznych wpisów.

Doprawdy nie interesuje mnie to i nie zamierzam tego czytać, mnie interesuje tylko to, czy senicz potrafi zbudować dobry sprzęt i o tym mam nadzieję przekonam się już w ten weekend. Jeśli okaże się, że jego sprzęty brzmią wybitnie, to reszta nie jest dla mnie ważna, prawdę mówiąc nie przeszkadzało by mi to, gdyby jego pracownia znajdowała się w szpitalu psychiatrycznym ani to, jeśli ubierałby się np. w spódnicę :) Wszak większość wielkich geniuszów była ekstrawaganckimi indywidualistami, których większość społeczenstwa również nie rozumiała.

Szwagiero - ja nie lubię zidiociałych faszystowskich wypierdków. Żaden szanujący się człowiek nie będzie poświęcał czasu na słuchanie twórczości takiego indywiduum w jakiejkolwiek dziedzinie. Bez względu na to co Senicz zrobi jest od tej chwili dla mnie psycholem.

Może Tobie to nie przeszkadza - twój ból.

Jesli ktoś chce coś sprzedawać to musi chcieć zasłużyć na szacunek, a Seniczowi do tego daleko. Za to do choroby umysłowej wydaje się, ma znacznie bliżej.

jar1, 28 Wrz 2007, 00:03

>To nie w tym rzecz. Ale, jeśli ludzie chcą się pobawić i robią coś aby to zrealizować - to już jest w tym jakaś wartość.<

To może niech się zgosi na "warsztaty terapii zajeciowej". Przynajmniej bedzie miał czym zająć ręce i może miną mu natręctwa.

>Qubric

Tu juz od dawna wielu znało wystapienia Senicza na 'inne' tematy niż audio. Ale, muszę przyznać, że całe dwa lata powstrzymywał się od jakichkolwiek, poza audio' polemik. I OK.

A poza tym, na razie u nas nic takiego specjalnego nie napisał - nie odbiega od poziomu nas pozostałych ;-)

>Qubric, 28 Wrz 2007, 00:06

Jeśli dla Ciebie ważne jest, kto zrobił klocek, jakie miał poglądy i co jada na śniadanie, to OK... jeśli zamykasz się do urządzeń zbudowanych przez osoby, które w Twojej ocenie i we wszelakich aspektach osobowościowych Ci odpowiadają to spoko, tylko niepotrzebnie sobie zawężasz to, czego słuchasz i być może zdarzy się tak, że na tym stracisz. Mnie to nie interesuje tak jak powiedziałem i ja mogę tutaj tylko zyskać! Ale może skończmy już ten temat, co Ty na to?

Pozdrawiam,

Szwagiero - tak, zwracam uwagę na to kto sprzedaje mi produkt. Jakie ma poglądy (o ile je raczy ujawniać tak jak Senicz to robi). A to dlatego, że - niezależnie co taki psychol produkuje - kupując od niego, daję mu pieniądze, możliwości i ułatwiam rozwój jego patologicznych wystąpień.

Jar1 - A że obryzgani będą inni ludzie??? No cóż, ich brak ostrożności. Jeśli stajesz w szeregu pensjonariuszy do biczów wodnych, to nie dziw się że na Ciebie też poleci.

Cir - Facet ma osobowość pokręconą jak szwedzka śruba. Nie trzeba lekarza żeby to zobaczyć. Tylko audiofile najwyraźniej mają wzrok tak samo dobry jak słuch.

"Socjalizm wszystkim nosa równo utrze - bogatym jutro, a biednym pojutrze." - A. Fredro

To tak tytułem kampanii wyborczej. Sorry, że tutaj, ale na Bocznicy to ja się na razie nie odnajduję. ;)

Senicza znam osobiscie i takich glupot jak qubric gada to nawet nie mieszcza mi sie w wyobrazni a uwierz mi qubric ze tobie do niej tak daleko jak promieniowi wybuchu wszechswiata do konca jego kranca-przynajmniej sposob twoich wypowiedzi na wskazuje i sugeruje

Piszesz jakies glupoty, sam sie nimi podniecasz i zasmiecasz watek, idz pojdz spac i zrobisz nie dosc ze nam to i chyba sobie jeszcze wieksza korzysc.

Spojrzmy prawdzie w oczy, to ty masz nie rowno pod sufitem, wleciales do tego watku i latasz po nim jak smrod po gaciach, ja ci polecam przewietrzenie sie....

wyglada to mniej wiecej tak jakby wypuscil cie ktos z tworek i wlasnie ukazuje sie ten macherchacher w watku

OSOBOM udzielajacym sie kreatywnie i wartosciowo w watku POLECAM WPAKOWAC BANA NA qubrica i spokoj z jego wypowiedziami ktore mozna idealnie spletowac tym czym on pisze o Seniczu....

Panowie, ten watek jest na określony temat i bardzo proszę się go trzymać....ew. odpuscic. Mam nadzieje,ze wiekszosc kolegów traktuje cała ta impreze jak zabawę, a nie jak jakąś prowokacje(:)), czy pomysł na opychanie komuś czegos...jak senicza sprzeciory znajdą nabywców to nie widzę w tym nic złego. Propozycja senicza była tylko odnośnie sobotniego pokazu, rozszerzono ją o niedzielę, zaproszeni są wszyscy chętni. Sprawa jasna...ale nie dla wszystkich jak widać.

jak juz pisalem as2007 to nie miejsce na testy i porownania. Ale mozna zrobic jeden wyjatek. Mysle o wzm w klasie D jakis modul B&O i ew. jakis wypasiony cd dla porownan z Maranciuniem.

Przypominam ze jutro gra wstepna. O ktorej godzinie sie spotykamy?

lancaster

moze to nieładne ale zacznij banowac te owce i inne bo zaczynaja sie tu zlatywac jak wrony

napiecie u niektorych juz zaczyna siegac szczytu mimo ze do AS jeszcze miesiac

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Cir, okropnie jesteś niedowartościowany, ale spoko, z wiekiem i samorealizacją to u większości mija.

Uściskaj i ucałuj góró ode mnie jak sam już skończysz:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.