Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga w niedziel robimy kontrole wystawy. Jak ktos jest chetny na wspolna wycieczke po wystawcach to zapraszam. Potrzeba tylko dobre foto a to zalatwi pewnie intuos. Kogos z dykatafonem aby zrobic wywiad i ew. ustalic mozliwosc porownania firmowego sprzetu z Nalesnik/Maranciunio. Wydaje sie ze nasza ocena bedzie wiarygodna i obiektywna. Przynajmniej ja taki jestem. Cena mnie nie interesuje a tylko dzwiek. Panowie musimy skonczyc z ta hochsztaplerka i wciskaniem za kupe kasy kitowatych klockow i sysytemow. najpierw radze posiedziec u mnie w sobote nasluchac sie a potem zwiedzac reszte. A niedziela bedzie nasza!!!!

jezeli bedzie to co senicz mi prezentowal ostanio w domu, to powiem tylko tyle.....trzymajcie gacie bo wam z wrazenia opadna:))))

pozwole sobie zdradzic ze to bedzie cos koncertowego, naprawde zajebisty kawalek

>intuos

przeca wszyscy wiedza ze sie maranciuno abo nalesnik spali w piatek

i senicz nie zdazy do wystawy naprawic -

moznaby chyba jakies pieniedze na to postawic...

- ciekawe ile by book dal??? 10:1 ze sie spali???

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

mnie zastanawia jedno. Skoro to super hiper ekstra mega dźwięk i przysłowiowo skopie dupy absolutnie wszystkiemu ( bo tak master senicz twierdzi ) to dlaczego nikt nie zabija sie i nie błaga miszcza o zrobienie dla siebie takich klocków na wypasie? dlaczego nagle nikt nie zmienia systemu na seniczowski? nie robi mnie, że to jakieś tylko esperymenty są :)

mam nadzieje, że po AS będzie możliwość poczytania obiektywnych opinii. Licze na to bo organoleptycznie sam się niestety nie przekonam. Niemniej jednak nie neguje "twórczości" miszcza;)

powodzonka i pozdrawiam

kamil odpowiedz na pytane czemu nikt nie zamawia seniczowskiego sprzetu jest bardzo prosta...:))))

po pierwsze jeszcze nikt go nie slyszal, w wiekszosci przynajmniej, ja tak :))) i wiem ze jest wyjatkowy

po drugie, jak myslisz jezeli zaprojektowalbys cos naprawde nowatorskiego to sprzedarz to za bezcen.....tylko poto by paru takich sie zajaralo jakoscia:)))

zycie zyciem ale nie wymagajmy od senicza akcji harytatywnej :))))) dla nas "biednych " audiofili" :)))

senicz, 4 Lis 2007, 16:18

>no to ja stawiam 1000zl ze sie nie spali i ze wygra na as. czy stawka 1:10 nadal aktualna

29 Sie 2007, 09:12

Postanowiłem zdublować temat, bo być moze nie wszyscy dokopali sie do założonego przez senicza:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Organizujemy zbiórkę pieniędzy na wykupienie pomieszczenia odsłuchowego na tegorocznym Audio Show.

W programie sobotniego pokazu: dzień senicza:)

W planach na niedzielę: kolumny DIY by Matthew/Zybel/arturp...kwestia elektroniki, lub ew. dodatkowych zestawów do pokazu pozostaje otwarta. Prosimy o propozycje.

Koszty wynajmu pomieszczenia będą równo podzielone między wszystkich sponsorów.

Dołącz do nas :)

Na dzień dzisiejszy lista wyglada nastepująo:

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. marekk

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

Zapraszamy i dzięki za wsparcie.

Senicz- lubię Ciebie ale bądź konsekwentny. Wpierw robią Tobie składkę na pokój a teraz zakładasz się wyciągając tysiaka z kieszeni:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tego tysiaka tez chce na sciepie pozyskac a zyskiem sie podzielic. 10 odwaznych po 100 i tys do kieszeni. latwe co? ale nikt oczywiscie nie zaryzykuje takiej pewnej przegranej.

Kable mam po 5zl od kolegi, dal mi ich cale narecze bo wymienial na super drogie. Tak na oko to sa kiepskie. Zreszta zobaczycie sami. Najgorszy badziew. Ale jak to gra. Dobrze intuos napisal - majty wam po spadaja zaczepcie je na szelkach. No i pampersy bo nie recze za wasze zwieracze po tym co uslyszycie!!!

Szanowni moi wrogowie.

Jesli to mozliwe to prosze o nie odwiedzanie mojej prezentacji na As2007. Nie bedziecie mile widziani.

Oczywiscie jesli macie troche honoru. W co watpie.

Powodem moje stanowiska jest uporczywe obrazanie mnie od lat. Jesli wam sie nie podoba to co robie i pisze to trzymajcie sie z daleka. Oczywiscie nie potrafie wskazac moich wrogow, bo was nie znam z wygladu, ale prosze was abyscie choc raz zrobili cos jak nalezy.

A do kogo ten tekst? oni dobrze wiedza.

Zaproszen juz nie ma. My nic nie dostalismy. Trudno, trzeba bulic. W piatek dam znac po wizycie na miejscu jak to wyglada. Napisze tez do niedzielnej zmiany co i jak.

jesli chodzi o prezentacje sobotnia to zaczynamy rano od sluchawek sesja zamknieta. Nastepnie od 12 zaczynamy wlasciwy pokaz. A co do niedzieli to napisze jak sie dokladnie dowiem kto i z czym. Wiec od 12 zapraszam na nalesniki. Oczywiscie sponsorzy maja wstep i na zamknieta sesje sluchawkowa. Ale tylko oni gdyz w przypadku sluchawek nadmiar osob jest niewskazany.

Jutro zaczynamy. Jade teraz konczyc Slawka. Mialem zmienic mu calkowicie elektronike ale zbyt duzo roboty i nie zdaze. Zastosuje tylko stabilizatory napiecia. No jutro zaczynamy. Bedzie niezly ubaw.

Panowie prosba !!!!

Mieliśmy przywiexc dla senicza ustrojstwa, ale okazało sie ze jedziemy osobowym a nie kombi i nie ma jak tego zabrać(za długie).

Jezeli ktoś moglby poratować jakimiś swoimi ustrojami (wałki itp) to dajcie znać. HELP !:)

Wiadomo,ze i bez tego bedzie super, ale wiadomo tez ze akustyka w Sobieskim jest jaka jest.

Pozdrawiam

nie ma potryebz pokoj chzba bedyie dosc duzy wiec nie ma problemu y dudnieniem. Maranty nie sa skore do dudnienia. No chzba ye pijane. Yamienilo mi sie z z y. he he

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.