Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem debile! (nie dotyczy: _WILU_, rochu, StefanB)

Wszyscy zdrowi (no, są wyjątki) i harcują! Panowie szkoda że przerwaliście pisanie psychola do samego siebie.

senicz, załóż okulary, przeczytaj czarne banery i odszyfruj, spoko, litery są duże.

No masz szczęście tylko 9 minut spóźnienia nie będziesz musiał dziś zostać pół godziny dłużej na forum (niż trzeba)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Łowca debili, 21 Lis 2007, 09:11

łofco nie śpij tekst z szeryfami się dłużej czyta może tym razem pokażesz jego właściciela

Tak w ogóle opieprzacie się ostatnio i 11 minut spóżnienia !!!

Trudno zostajecie pół godziny dłużej na forum i macie czytać za karę bez sensu

Usiłuję się wczuć w mistrza Yabę

"Kupiłem sobie na giełdzie dwa jednakowej długości kabelki przeżroczyste do kolumn, dżwięk musi być z nich naprawdę przeżroczysty i wyrównany"

Y

Ty abudzik nie zagaduj, już zapomniałem pół godziny odpracujesz w dyskusji na forum poza czasem z łofcom

Pozostali spóżnialscy już za chwilę będą mieli na to godzinę

>StefanB

Ani ja, ani Ty nic nie poradzimy na to że niektórzy mają niski intelekt i nie łapią. Ale nadrabiają żwawo pisaniem, pisaniem, pisaniem... Im głupsze tym lepsze. Debile! Napiszcie coś jeszcze, to takie ciekawe.

stefanB, 21 Lis 2007, 09:31

Stefan Ty dziś za wcześnie przyszedłeś do pracy,no ale skoro masz za dużo czasu to przychodzisz na sobotę i niedzielę na nadgodziny, jak wiesz bezpłatne

=>Łowca debili, 21 Lis 2007, 09:34

Nie mów że jesteś takim Rabinem-z kąt u ciebie tyle skromności ?

"Ja o tym wiem on o tym wie to o czym my będziemy rozmawiać"

Rafaell, to nie przystoi nabijać się ze smutasa kalibru łofcy :)

...wiadomo, ze łofca musi byc ponury(jak dźwiek naleśnika), bo co to by był za łofca ?:)

czyzby juz czas zaczac temat sponsorowany i zakazany dla glupoli? to moze im zaszkodzic gdy nie beda mieli dostepu do watku. Ale trudno niech wezma na przeczyszczenie bo pekniecie z cala zawartoscia g jaka maja moze zniszczyc tynki w klatkach w jakich mieszkaja. Szkoda mi Stafana B. wydawal sie takim milym czlowiekeim. Ale trudno. Kolega wie co czyni. System niestety ulegnie calkowitej przemianie i koledzy nie beda mogli slyszec jakim przemianom dzwiekowym zostal poddany. Np. jak sie zmienilo na + wypchanie sloma budy i welna w kopulce sredniaka. To sa pouczajce sygnaly. Wstepnie ustalilem ze otwarcie klubu odbedzie sie w przyszlym tyg. W sob lub w niedziele. Wole sobote bo w niedziele chce mi sie na Wolumen. Byc moze jeszcze bez mojego super sytemu. Ale przedstawie go do konca roku ale chyba w osobnym klubowym spotkaniu. Oczywiscie dosc szybko zorganizuje tez super spotkanie sluchawkowe . najpewniej w styczniu 8 roku panskiego. A dalej to juz poleci. Na kolejny tydz grudnia po super lampowcu planuje pokazac odgrode Lingdorfa moze z jakim dzielem diy? juz po pokiazie mozliwosci kontroli pokoju przez procka z systemu Lingdorfa. Jak sa chetni to prosze o kontakt.

PROSZĘ CIE, PANIE WŁODKU, NA KOLANACH,

ZAŁÓŻ W KOŃCU WATEK SPONSOROWANY. ALBO ZAŁÓŻ BLOGA.

NIE NAWRACAJCIE NAS WĄTPIĄCYCH ZWIEDŁOUCHYCH NA SIŁE NAPALMEM!

DAJCIE CZAS NA PRZEMIANĘ. MOŻE W KOŃCU PRZYJDZIEMY I POWIEMY; TAK TO WY MIELIŚCIE RACJĘ.

...a co do reszty twojego wpisu. Jaki to ma zwiazek z megatrolowaniem, które uprawiasz w necie od kilkunastu lat? A o tym TYLKO tutaj przecież rozmawiamy.

lancaster, masz wielki problem, bo odbierasz mnie jako smutasa, widocznie taka Twoja jest rzeczywistość, to przykre ale nic na to nie poradzę. A mnie dziękują za ubaw z rana, ot coś tu jest nie teges, prawda? Nie widzisz tego? Biedactwo! Smutne, głupiutkie biedactwo piszące do.. nikogo :))) godzinami na forum, a inni mają ubaw. Nawet nie dociera do ciebie jakie to głupie i durne!

>czyzby juz czas zaczac temat sponsorowany i zakazany dla glupoli? to moze im zaszkodzic gdy nie

>beda mieli dostepu do watku.

Nie, nie , plose Pana !

Plose tego nie robić.

Ja nie jestem taki gupi na jakiego wyglądam.

P.S. I Pana spsęt tes mi się podobał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

=>Łowca debili, 21 Lis 2007, 10:13

ale to było wesołe wszyscy pękaliśmy ze śmiechu Buchahaa same "śmieszne" rzeczy piszesz smutasku i jaja jak arbuzy tylko gdzie ?

Bez odbioru

Gość rochu

(Konto usunięte)

senicz, 21 Lis 2007, 09:44

Może na użytek osób nie przywykłych do Miszczowego języka przetłumaczę z seniczowego na polski.

Miszcz wyraził zapowiedział stworzenie wątku dostępnego jedynie dla wybranych jego wyznawców.

Nadto Miszcz wyraził dezaprobatę dla niejakiego StefanaB. - niedowiarka i heretyka wobec Miszczowego Geniuszu, łagodnie go przy tym napominając.

Miszcz zapowiedział cud przemiany jego systemu. Proponowana data cudu to sobota w przyszłym tygodniu albowiem Miszcz zamierza w niedzielę nawiedzić swych wiernych na Wolumenie.

W tym miejscu Miszcz wyraził jednak wątpliwość czy aby na zapowiedziany termin jego hiper-super-ekstra-system będzie gotowy, nie mniej Miszcz uspokaja że w każdym wypadku do końca jakiegoś tam roku jego objawienie będzie gotowe.

Miszcz na koniec łaskawie zwrócił swoją uwagę na inne systemy niegodnych-Miszcza-innych-producentów wyrażając przy tym swe miłościwe zainteresowanie możliwością ich odsłuchu.

Drogi Stefanie, przed AS byłeś uprzejmy do mnie napisać z zapytaniem co tez takiego widze w prezentacji senicza ze ja wspieram...odpisałem Ci zgodnie z prawda, ze poza tym, ze nikt inny nie wyszedł z żadną inicjatywą w tym temacie nie ma w tej prezentacji absolutnie nic nadzwyczajnego.

Przy tej też okazji napisałem Ci ze serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w prezentacji...lub wykonania pokazu w niedzielę...prezentacja/pomieszczenie było do dyspozycji.

Nikt nie jet tu "nawracany"....bawia mnie Wasze refleksje...jezeli wpisy senicza mogą kogoś "nawrócić" to szczerze mu wspólczuję...

...po raz 10-ty proponuję Wam Panowie....ba zaklinam Was !:) ....kliknijcie ignora seniczowi, lub choćby na ten wątek, bo za chwilę senicz Was serio przekona :)))

...i nie trolujcie w tym wątku jeżeli nie macie pojęcia o co tu chodzi a tylko widzicie "zagrozenie" ze strony senicza.

Po raz n-ty napiszę, ze ten wątek ma charakter rozrywkowy...ale czy na pewno ?:D:D:D

Pozdrawiam

Gość rochu

(Konto usunięte)

marko3T, 21 Lis 2007, 10:34

>Tak, większość sie dobrze bawi , senicz w przezbłyskach również.

W końcu w audio własnie o to chodzi aby mieć frajde i dobrze się bawić.

Gorzej jest dopiero wtedy gdy ktoś zabawę zaczyna traktować śmiertelnie poważnie.

senicz, 21 Lis 2007, 09:44

czyzby juz czas zaczac temat sponsorowany i zakazany dla glupoli? to moze im zaszkodzic gdy nie beda mieli dostepu do watku.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

senicz więc jak zamierzasz pisać w tym wątku ?

Slowo sie stalo cialem. Klub powstanie a ja jego prezesem. No prosze jak to sie w zyciu wszystko zmienia. Niedawno bylem "nikt" a teraz Prezes!!! no co wy na to?

Wy koledzy do znudzenia stosujecie dla odwrócenia uwagi ten sam manewr obronny. Atak na senicza-trola reinterpretujecie natychmiast jako atak na senicza- konstruktora, prezesa klubu jedynego prawdziwego dzwieku, itp.

Jak brakuje cierpliwości po kolejnym rzucie banałem, krzyczycie natychmiast jak najgłośniej o wyśmiewaniu dokonań konstruktorskich. Zmasowany atak debili na geniusza. A że forum zostało zaśmiecone ponad 7000 tysiącami takich banalnie banalnych banałów? Moralność Kalego?

Jako konstruktor dalej nie wiadomo kim jest senicz. (Ale niech ma się jak najlepiej), ale jako użytkownik forum jest największym trollem.

Uważam, że wyrządziliście Włodkowi niedzwiedzia przysługę tym manewrem przypisania. Tyle razy to powtarzaliście, że wszyscy już uwierzyli, ze konstruktor=troll. A wystarczyło, byście gaworzenie włodka ,w jego konstruktorskim interesie, jakoś ograniczyli.

Jesteście więc, uważam, współautorami jego obecnej pozycji na tym forum. Działaniom praktycznym senicza przyglądano się z życzliwością. Pewnie wybaczono by mu nawet niejedno publiczne ośmieszenie, gdyby nie te tysiące wpisów i niszczone kolejne wątki. No i ta niezdarna pomoc wyznawców

Jeżeli argumenty za pisaniną senicza, mają być równie merytoryczne jak dotychczas Panowie, to ja od razu poprosze o bana w tym wątku.

A może sam się zbanuję, bo nie oglądam mongolskich telenowel i nie każdego zapraszam do domu?

Pozdrawiam wszystkich

Przedwojenny

P.s

"senicz tylko tak żartuje"- ulubiony argument lancastera- gdy senicz po raz n-ty informował kolegów, że sa debilami, albo maja wydmuchy zamiast jaj.

"Wciśnij ignora", Ja mam wyjść z pokoju by nie patrzeć jak ktoś mi sika do wazonu?

Ciekawe teorie na temat norm cywilizowanych zachowań. Godne Miszcza.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.