Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

senicz, 23 Lis 2007, 01:08

>Zrobisz wieksze wrazenie nie mowiac nic nikomu.

I tu jest całe clou problemu Panie Senicz.

Powtarzaj sobie to 100 razy dziennie aż w końcu w to uwierzysz.

Reszta przyjdzie łatwo.

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.

Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.

- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.

- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.

- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!

Naród wspaniały, tylko ludzie ch*je.

Józef Piłsudski

Panie Marszałku, a jaki program tej partii?

- Najprostszy z możliwych. Bić k**wy i złodziei, mości hrabio!

(Rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej.)

Pierdel, serdel, burdel

(o sytuacji politycznej w Polsce)

Józef Piłsudski

Postać fikcyjna, skojarzenia z osobami żyjącymi są przypadkowe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Słucham tylko muzyki.

Panowie gratulacje. Jestem z Was dumny !:)

Ukryta Zawartość

post-3044-100008917 1195805870_thumb.jpg

post-3044-100008918 1195805870_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przestańcie gmerać seniczowi w głowie!

Ktoś próbuje odczytać schematy i Miszczu zamiast pracować musi się bronić!!!

Podobno blaszany hełm ekranuje (w zastępstwie można łeb owinąć folią aluminiową).

Jestem Europejczykiem.

Mialem was na mysli. Bo rzadko, ale zdaza sie, ze czlonek zachowujacy sie jak kur............ tylko ja udaje. A w sumie to jest kawal chu......!!!

No jak tam postep w pracach nad wzm? macie juz jakies rezultaty czy tylko tak sie slinicie?

A czubki jakos sie nie zalapaliscie na chinska symbolike. Slabo sie czujecie w tym temacie? takie konskie lby i nic? a juz myslalem ze o fengszuju pogadamy. Ale widzicie jakie z was prostaczki. Nie nadazacie za tryndami.

senicz

هو فلسفة صينية نشأت منذ حوالي سنة مضت وهي فن التناغم مع الفضاء المحيط وتدفقات الطاقة من خلال البيئة والتصالح مع النفس ومع الطبيعة المحيطة بالإنسان وبذلك يستطيع التعايش بشكل إيجابي هو فلسفة صينية نشأت منذ حوالي سنة مضت وهي فن التناغم مع الفضاء المحيط وتدفقات الطاقة من خلال البيئة والتصالح مع النفس ومع الطبيعة المحيطة بالإنسان وبذلك يستطيع التعايش بشكل إيجابي هو فلسفة صينية نشأت منذ حوالي سنة مضت وهي فن التناغم مع الفضاء المحيط وتدفقات الطاقة من خلال البيئة والتصالح مع النفس ومع الطبيعة المحيطة بالإنسان وبذلك يستطيع التعايش بشكل إيجابي

Szanowni towarzysze, szanowni koledzy,

Gratuluję przeszło 3 tys wpisów ku chwale naszego forum.

Forumowa społeczność jest z Was dumna !

Ogłaszam kolejny cel: 4000 wpisów do końca grudnia !

To co, towarzysze ? Pomożecie ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza:

Feng shui (czyt. 'feng szuej', 風水 dosłownie wiatr-woda) – starożytna praktyka planowania w celu osiągnięcia zgodności ze środowiskiem naturalnym. Tradycyjne feng shui w starożytnych Chinach obejmowało ogólny rozkład miast, wsi, budynków mieszkalnych i gospodarskich. Bywa błędnie nazywane geomancją, na skutek błędnego zrozumienia terminu przez dziewiętnastowiecznych misjonarzy chrześcijańskich.

Żeby dokładnie oddać pierwotne znaczenie, trzeba zrozumieć symbolizm:

Wiatr, którego nie można zobaczyć - niewidzialne

Woda, której nie można uchwycić - nieuchwytne.

Zasada yin i yang

Koncepcja yin i yang to pierwsza zasada feng. Początkowo yin i yang oznaczały zacienioną (yin) i nasłonecznioną (yang) stronę wzgórza. Yin klasyfikuje się jako żeńską zasadę natury, tym samym uznaje się ją za bierną i słabą, yang zaś jako zasadę męską; aktywną i silną. Model yin/yang używa się do wyjaśniania struktury i ładu wszechświata oraz zachodzących w nim zmian. Wszelkie interpretacje na tym polu cechuje niezwykłej skali alegoryka, głębia i wnikliwość w naturę rzeczy.

Według tej koncepcji yin dąży do yang i odwrotnie. Przykładem może być palenie się ognia. Na początku najczęściej mamy mały ogień (yin) który z czasem się powiększa, staje się bardziej yang. Gdy brakuje mu jednak paliwa zaczyna gasnąć stając się ponownie coraz bardziej yin, aż do całkowitego zaniknięcia

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.