Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Łowca debili, 24 Lis 2007, 12:51

>Gustaw, a co ma wybaczyć? Pradon czy niźle? senicz tego nie zrozumie, on sam p... niźle.

I jedno i drugie.

Sory. Paluchy czasami się nad klawiszami "zaplątywuwujom"

Niestety trafilem na zaparciucha. Co w nomenklaturze medycznej znaczy plemnik poprzednika. Zaniesiony do domu pod napletkiem moze byc sporym zaskoczeniem. Brakuje mi 2 elementow. jakis diod. Rezystory to dobieram skrobiac je. Przy czym, zasada jest ze skrobanie podwyzsza wartoc a nacieranie zlotem np. obraczka obniza. Bardzo obry poob gdy nie ma sie pod reka odpowienich wartosci rezystancji. Mozna tez nacierac miedzia lub sreberkiem. Po takich zabiegach warto polakierowac lakierem do paznokci slad po zabiegu. Tak wiec jutro. Polutuje i jak nie huknie to zadziala.

senicz, 24 Lis 2007, 21:57

>Dziwnie sie czuje robiac najlepsze CD na swiecie. Ale co zrobic, ale ja nie umiem robic kiepskich

>cd.

To prawie tak jak czuł się pierwszy człowiek na księżycu.

"Mały krok ale jaki wielki dla ludzkości"

albo

"Nigdy jeszcze tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No co ja zrobie ze tak to odczuwam. Dziwnie sie czuje gdy robie ten najlepszy na swiecie cd. Acha, podnioslem napiecie wyjciowe do 5-6 V moge zrobic nawet 20V wyjsciowego. Ale chyba nie ma takiej potrzeby.

Witam,

Widzę, że znana ekipa brandzluje się dalej - przykre, że nie macie ciekawszych rzeczy w sobotę - idźcie chociaż na spacer, zapewnijcie sobie lepszą rozrywkę niż pierdolenie farmazonów na forum i poklepywanie się siusiakami! Może macie jakieś problemy z funkcjonowaniem poza wirtualnym światem?

Łowco debili widzę, że podchwyciłeś super spostrzeżenie Qubrica o moim niby alter ego - mocno wam dymią czaszki, lepiej włóżcie sobie je na trochę do zamrażalnika, bo ostatnie zwoje się wam poprzepalają i już nawet bzdetów nie będziecie w stanie pisać! Łowco a ty czyim jesteś klonem? Coś mi gagackiem zalatujesz!

Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji zabawiające się w piaskownicy!

szwagiero, 25 Lis 2007, 00:36

przykre, że nie macie ciekawszych rzeczy w sobotę -

---------------------------------------------------------------------

i to mówi szffagiero o północy w sobote lol !

szwagiero/jamówię

Wystarczy tylko uderzyć w stół i już jesteś! Tylko nie zaczynaj tu z fekaliami debilu, bo to bardzo fajny temat i sympatyczni uczestnicy, dziadostwa na miarę twojego formatu tutaj nie potrzeba! Jeden zaczął i o dziwo szybko skończył, sam stwierdził że to niesmaczne mimo jego gustu... szok.

Dzień dobry. Dzis pada śnieg :)

łofco, czy szwagiero=jamówię ? Nie za bardzo rozwijasz jakże pożyteczne w tym wątku własne paranoje ?:)

Pozdrawiam

szwagiero, co do łofcy....no może, może :) ....te psychoanalizy z podręcznika słodowego...:) ...Słodowy też zrobił jedną fajną rzez - miś yogi...nie wiem czy kojarzycie obracajace sie łapy na korku i moś zasuwał aż miło...moze sobie nawet takeigo zrobię....łezka sie w oku kreci....jak nóżki yogiego rzecz jasna :)

Pozdrawiam

Cześć debile!

Wystarczy chwila rozrywki i już zbiera się komplecik. Lancaster, jak porządny szczyl powklejaj jeszcze troszkę obrazków, mało tu tego! Lanc. nie mam paranoi tylko czytam i przeklejam dla rozrywki, reszta to kwestia funkcji wysiadającego twojego mózgu. Reszta należy do was. Więcej pisać, więcej, nie dodaję że głupiej bo to jasne, przynajmniej rodziny od debili odetchną!

Łofco, miło mi widzieć rozwijajace sie wielokierunkowo Twoje paranoje :) Najważniejsze ze Cię to też cieszy :)

Będę kilkicował :)

A teraz masz tu jeszcze jeden obrazek, tak by funkcje poznawcze Twojego mózgu skierowały Cię gdzie należy :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...mógłbys przynajmniej łofco zrobić coś z tym Twoim infantylnym spojrzeniem...."oczy są zwierciadłem duszy"...proponuję szkła kontaktowe :)

Pozdrawiam

Zostało naukowo dowiedzione, ze klony łowiec...np dolly cierpią na paranoje, mutacje genetyczne itp :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jedynie Dolly sie udało...i to nie do końca.

...ale nawet ta nieudana ładnie sie w watku o seniczu dopisuje, więc są w sumie pożyteczna :)

Wniosek - nie ma sensu być klonem :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.