Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, nudze sie... brak marketingu na forum najwyrazniej mi nie sluzy ;) odbanuj mi tu graaf'a!!!!!!!!!!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Miałem nie pisać, ale widzę że zabanowano łowcę i graafa! Jeśli tutaj banuje się ludzi myślących a zostawia idiotów, to ja też chcę!

senicz, dostałeś bardzo dobrą ofertę po kosztach, czekałem. W tym czasie dostałem kupę propozycji na priva, płytka została sprzedana w godne ręce, teraz możesz się za przeproszeniem cmoknąć.

Udajesz głupiego, manipulujesz dzieciakami które nic nie rozumieją... Spadaj na drzewo!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

marko3T, 26 Lis 2007, 14:02

>foxbat , to nie koncert życzeń.

jak nie?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Re: foxbat, 26 Lis 2007, 14:13

>lancaster, 26 Lis 2007, 14:12

>

>dziekuje bardzo :D

no Foxbat! to teraz Ci pokażę! zobaczysz! :-))

albo nie

jeszcze popadniesz w kompleks ;-)

albo się śmiać zaczniesz :-/

nie wiadomo co gorsze :-(

e tam, sam się banuję...

:-)))

pogoogluję sobie

szkoda, że senicz nie odkrył google ;-))

graaf, juz kiedys pisalem, ze az strach myslec co bedzie jak senicz odkryje inne zakladki niz DIY... no i kuzwa pieprzona jakas wernychora jestem :P

Belial, jutro :)

dziś naszemu łowcy magazynek poczucia humoru wystrzelał sie w połowie pierwszego postu...niech sie naładuje czymś pozytywnym :)

Pozdrawiam

wiem co trzeba zrobić - odkryjmy dla senicza zakładkę "kino domowe"! :-))

przecież "stereo" to dla niego żadne wyzwanie a tam - wiadomo normy THX, Dolby coś tam coś tam, wyśrubowane toto i wyczynowe - w sam raz dla miszcza

ja wysterować senicza na "kino domowe" - oto jest PYTANIE!

może grzecznie poprosić? :-)

pięknie prosimy Panie Włodzimierzu - zapraszamy na zakładkę "kino domowe"! :-)

"stereo" już Pan rozgryzł - nie ma tu już nic do roboty, tych co nie zroumieli lepiej zostawić - niech cierpią

ale w kinie domowym - całkowita plaża! żadnego wybitnego konstruktora! tyle problemów do rozwiązania!

prosimy i zapraszamy! :-)

Ja proponuje odkryć przed "miszczem" zakładkę MUZYKA.

Kto wie, może objawi audiofilskim wytwórnią jak sie powinno płyty nagrywać.

Senicz jak tam u Ciebie ze śpiewem?

W sumie to dobry pomysl aby zrobic takie mini cedeczne AS2007. Czyli co bedzie na pokazie? Maranciunio i klocek Lancastera. I bedziemy rywalizowac o najlepszy cd na swiecie?

>graaf

zdecyduj się, albo:

"po co pisać? może lepiej by sobie coś w dupę wsadził i w kosmos odleciał? to by dopiero zrobiło wrażenie!", w następnym wątku określenia typu "pajac"

czy:

"Panie włodzimierzu"

Czy mam rozumieć, że gdy piszesz o Seniczu to używasz tych ciekawych inwektyw, natomiast kiedy zwracasz się do Niego, to per Pan? To ciekawe jest.

:))

ps. mam nadzieję, że kiedyś posłuchasz Sławka na swoich słuchawkach, a wtedy być może założysz nowy temat "graaf upadnie na kolana" albo "referencja na każdą kieszeń" i będzie Ci głupio za to, co piszesz o sprzęcie Włodka.

ps2. nie łączę tutaj w tej chwili inwektyw w kierunku jego osoby, tylko wypowiedzi w sprawie sprzętu.

Z wyrazami szacunku łączę pozdrowienia,

Re: szwagiero, 26 Lis 2007, 15:11

>To ciekawe jest.

po prostu w desperacji chwytam się różnych sposobów by przełamać impas i skierować energię kolegi Włodzimierza "gdzie indziej" np. w kosmos albo do zakładki "kino domowe" :-)

>ps. mam nadzieję, że kiedyś posłuchasz Sławka na swoich słuchawkach, a wtedy być może założysz nowy

>temat "graaf upadnie na kolana" albo "referencja na każdą kieszeń" i będzie Ci głupio za to, co

>piszesz o sprzęcie Włodka.

też miałem taką nadzieję kiedyś, że senicz to jednak coś w sobie ma, że coś ciekawego zaproponuje zamiast tylko bełkotać "w koło macieju" ale już ją straciłem

chętnie ją odzyskam - przysyłajcie tego "sławka" - tę nadzieję, że nie wywali mi bezpieczników albo że wywali je zanim oczy mi wypłyną a czacha wyparuje - tę nadzieję jeszcze mam :-))

=>senicz, 26 Lis 2007, 14:56

>W sumie to dobry pomysl aby zrobic takie mini cedeczne AS2007. Czyli co bedzie na pokazie?

>Maranciunio i klocek Lancastera. I bedziemy rywalizowac o najlepszy cd na swiecie?

No i jak go uruchomisz to dla kontrastu CD Technics SL-P1200 nie miał bym nic przeciwko jakby przegrał tylko niech znów zacznie czytać płytki i przynajmniej będzie tak jak na przedostatnim odsłuchu słuchawkowym jak stwierdzisz ze warto go podciagnąć na wyżyny to czemu nie (jak portwel wytrzyma) )nowy laser+ mechanikę zamówię w USA już po odsłuchu tylko załatw tą serwisówkę, ponad tydzień czekania na Pocztę Polską to wyglada na jakieś kretyńskie oszczedności,można to by było wysłać albo priorytetem (z dnia na dzień )lub inną firmą czas to pieniądz

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>graaf, 26 Lis 2007, 15:21

>"czyny nie słowa!" :-))

>

>przysyłajcie tego "sławka" - oczywiście na mój koszt

>

>niczego tak nie pragnę jak zostać piewcą senicza!

A wysmarujesz ładną recenzję w porównaniu do wzmaków słuchawkowych, z którymi miałeś do czynienia?

Re: szwagiero, 26 Lis 2007, 15:22

>A wysmarujesz ładną recenzję w porównaniu do wzmaków słuchawkowych, z którymi miałeś do czynienia?

oczywiście! to się wie!

sprawiasz mi trochę przykrość tym pytaniem :-(

Yamahy też możecie przysłać - dwie kontrowersje wyjaśnimy za jednym zamachem :-)

Witamy na bocznicy :)

>graaf

Nie chciałem Ci sprawić przykrości - nie smuć się!

Co do Yamah to z tym może być pewien kłopot z racji tego, że nie bardzo uśmiecha Nam się ich wysyłać ze względu na możliwość ich uszkodzenia, a niestety jest to towar, który trudno zdobyć. Czy nie bywasz nigdy w Warszawie? Zorganizowali byśmy spotkanie słuchawkowe, miałbyś kilka modeli do porównania za jednym zamachem.

Pozdrawiam,

I STANĘŁO SIĘ:)

Szwagiero co z Tobą? Ta radykalna zmiana treści wpisów oznacza, że można już z Tobą konwersować w sposób normalny? A może to tylko "petitio principii"?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.