Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Albo rochu milosik szumu wiatraczka w kompie. Ale sprzecior. Mial sysfa z amienil na kompa. A jak sie chwali ze dual cos tam, moze dual mono ten komp? czyli dwa w jednym. Ale mnie atakuja. jeden z pipi a drugi kompa ujezdza.

Miszczu zielarstwa wez strzel sobie jointa to moze troche wyluzujesz,bo widze,ze ci czache rozsadza caly czas.

Co Ty bys czleniu bez tego forum zrobil?To caly twoj swiat.........

Gość rochu

(Konto usunięte)

Miszczu specjalnie dla Ciebie

--------------------------

Andrzej Waligurski - Domokrążca

Nieprzejezdne wszystkie drogi,

Deszcz zacina, wieje halny,

Przez kałuże brnie ubogi

Domokrążca seksualny.

Nazywa się Dreptak Leszek,

Ma fatalne pochodzenie,

Z trudem wlecze chudy mieszek

A w nim ubożuchne mienie...

Smutny płód życiowej kraksy

I niemęski obraz beksy -

Raźniej nasi szli na saksy -

Niż on idzie dziś na seksy...

Brudną wodą płaczą dachy,

Wilgoć mu z nogawek ciurka...

Dreptak dzwoni w kawał blachy

Po ulicach i podwórkach.

Czasem dojrzy go służąca

Czuła na tułaczą dolę:

- Proszę pani, domokrążca

Seksualny jest na dole...

- Nie Marysiu, dziś nie trzeba...

Roztargniona pani rzecze.

Macie tu kawałek chleba,

Idźcie z Bogiem, dobry człecze.

Pierś westchnieniem mu uniosło,

Jęknął głucho, nos przeczyścił...

- Więdnie, więdnie nam rzemiosło,

Wygryzają nas hobbyści...

Zawył w nim żołądek próżny

Jak gong ostatniego aktu:

- Dziś w Spółdzielni Usług Różnych

Odmówiono mu kontraktu...

piękna matko, śliczna córko,

Ciotko, niezbyt jeszcze stara!

Gdy na waszym się podwórku

Zjawi kiedyś ta ofiara

Urodzona przed półwiekiem

- To dla różnych wyższych racji

Bądźcie, bądźcie dlań człowiekiem

W imię rehumanizacji.

Do bawialni go zaproście

Lecz nie gdy będziecie same!

Właśnie kiedy przyjdą goście -

Wtedy zróbcie mu reklamę!

Niech szeroko opowiada

Odczuwając szczęścia pełnię

O minionych swych przewagach

- To wystarczy mu zupełnie!

A wy w czasie tej prelekcji

Odczujecie w głębi ducha

Satysfakcję bez erekcji

I sapania koło ucha...

Wy, rochu, macie leszek? ciekawe? a Waligorski wielki milosnik UPR. Szkoda ze odszedl.

15 okaze sie kto tu rzadzi. Podnioslem wyjcie z cd do 8V rms, wiecej zasilania nie stracza i cos sie dzieje, jakies buczenie czy cos? ale to i tak w do 2V normalnego wyjscia jest lepiej. Co za kretyn takie normy ustala? tylko 2 volty. Sloma ladnie sie ulegla w kolumnach. Co mialo sie wysypac to juz wylecialo. pare klosow tylko. Przez basrefleks. Bas wydmuchal.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Wiemy, wiemy że do UPR-u macie sentyment Miszczu.

W końcu fucha szefa straży Pana Korwina-Mikke to toż to zaszczyt i wielka estymacja. Zasługi wobec kolegów wielkie.

Rozumiem Miszczu żeście za ochoniarza robili tam?

Tak, tak goryle błyskotliwością nie grzeszą.

Miszczuniu, jeszcze bananka?

>Music jak tam twoje pipi

A jak tam twoje kuku na muniu? Nie ma kuku? No tak, przecez nie ma muniu...

Ale mimo to cacy chlopczyk jestes, a teraz zmienimy pieluszke i nyny. Jak grzecznie zasniesz to przysnia ci sie takie ladne nalesniczki z super malym thd i mega df!

Who's Afraid of Music?

senicz, 5 Gru 2007, 17:07

>Fajnie ze 15 bede mial blizsze spotkanie z kilkoma legendami audio. I z przyjemoscia postaram sie

>je pokonac. Co zreszta nie bedzie tak trudne. Bo w koncu lampe SE pokonac to nie sztuka. Podobnie z

>dziwacznymi papierowymi glosnikami szerokopasmowymi. Bedzie weolo. Chyba ze chlopcy sie rozmysla.

Nikt sie nie rozmysli.:) Wprost przeciwnie organizujemy coraz wiecej sprzetu.....:)

Z moich wyliczen wynika ze bedzie co najmniej:

5 par kolumn

3 cd

gramofon

5 wzmakow

1 pre

1 phono

3 sluchawki

1 wzm sluchawkowy,

Tj. ......co najmniej!!!

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Music>

Mówiszc że Mister S. tak gaworzy sam do siebie?

Na moje oko wygląda to tak:

Senicz> Podnioslem słomie rms, stracza na szelki i wyjcie z cd czy cos do 8V i cos czy cos sie dzieje, jakies buczenie ? do 2V normalnego wiecej zasilania ale to i tak w nie wyjscia jest lepiej.

Cir> Ależ to nie bywałe co wypisujesz Seniczu. Cały omdlewam z ciekawości.

Senicz> Co 2 volty za takie normy ustala? tylko kretyn. Sloma wylecialo w kolumnach. Co mialo sie wysypac to juz ladnie sie ulegla. pare klosow tylko. Przez basrefleks. Bas wydmuchal.

Cir> Senicz. Ah! Mów, mów do mnie jeszcze mój Romeo..........

Senicz> Wpoiretiuoer iio45ty035-7 [pport[pweot. Bas 0irepoeit. Słoma tuiwuewoiuetow słoma iuwrieuiw szelki jhkjshdkjsfg

Cir> Senicz, jak możesz? Nie spotkamy się dzisiaj?

Senicz> Słoma słoma słoma ble ble ble. Ble ble ble ble ble ble i słomę ble ble ble. Słoma ble ble ble ble ble ble słoma słoma słoma. Uffff....

Cir> Senicz, juz koniec. Już sie nie znamy.

Czyli 15 bedzie istna jatka. Ja wlacze swoj sprzet na chwile. Przeciez chwila wystarczy. reszta bedzie sie szamotac wlaczac wylaczac przelaczac kabelki zmieniac i zapieniac. No.

Senicz,

Nie chce robic ci wielkich nadzieji, ale jest dla ciebie cien szansy.

Ostatnio udalo mi się naprawic zarowke która mi wczesniej spadla i wlokno z jednej strony urwalo się. Co prawda nie jest to mój patent, ale bardzo dobry i skuteczny.

Podlaczylem ta zarowke do pradu i pstryknalem w nia palcami, wyobraz sobie ze zarowka swieci do dzisiaj!

Sprobuj sobie przypomniec wszystkie okolicznosci numerku, tego wiesz, na pajaka. No wiesz, wtedy jak spadles z zyrandola i udezyles się w glowe.

Może jak zrobisz wszystko dokladnie tak samo, to na powrot będziesz miał w glowie wszystko na swoim miejscu. No w kazdym razie możesz sprobowac, zaszkodzic sobie bardziej juz nie mozesz!

Who's Afraid of Music?

rochu

nie mam doswiadczen w przyjazni męsko-męskiej tego typu ktory cie tak kręci wiec nie moge zabrac głosu w temacie,przykro mi ale niestety

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Senicz jak dojdziesz do 30-tu to daj znać Lukarowi o przyznanie samobana tak dla równowagi i bezpieczeństawa pepoż.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>to z zarowka to do DIY chyba

a miszczu to kto? Profesjonalista? Przeciez temat jest o DIY miszcza.

Poza tym daj juz spokoj , nie widzisz ze to dla jego dobra?

Who's Afraid of Music?

To w koncu nic dziwnego ze tak kochasz zarowki. Slychasz zarowek tylko cos slabo swieca. PIPI sie nazywa ten uklad. Moze cos popsuc w sprzecie bo tak glupio zmasakrowac konkurencje. na wakolach padnie wszystko. Nawet ten z traba nie pomoze!!!!!

Najlatwiejsze do rozjechania beda lampowce. Jeszcze jak cos robie na lampach to to gro ale oni? nie maja pojecia o niczym. teraz Chinczycy produkuja lampowce. To dopiero jest jakosc.

senicz,

jak zwykle belkoczesz jak na haju! Znowu jakies nieudane eksperymenty z zielskiem?

Zobaczysz ze w koncu calkiem stracisz kontakt z rzeczywistoscia.

Już teraz patrzac w lustro myslisz: mam zbyt duze thd – zamiast: mam zbyt duze thc.

Who's Afraid of Music?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.