Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

W Sobieskim i dwa dni. W sobote system glosmikowy z Maranciunia, Nalesnika i Staruchy Marantz.

W niedziele, jak do żyje po sobocie, bedzie dzien Slawka. Wspomagany Maranciuniem. Radze przyjsc i posluchac bo bedzie czego. Moze juz nigdy nie bedziecie tego mieli mozliwosci posluchac tak dobrego systemu? a warto napchac sobie fonow do uszu bo wzorzec dzwiekowy bedzie murowany. Jesli intuos sie zgodzi to bedzie wspolgospodarzem drugiego dnia - sluchawkowego. I oczywiscie zapraszam kolegow sluchakowcow na impreze bo bedzie warto. Zbierze sie cala smietanka sluchwkofilii ze swoimi nauszkami.

ABs, prośba o jak najszybszy przelew. AMm już namiary na konto organizatora i chciałbym możliwie szybko załatwic ta sprawe. Myślę, ze przyszły piaek/sobota będzie OK, tak by w weekend puścić pieniądze.

Pozdrawiam

Seniczu, w niedzielę zybel&Matthew proponowali już swoje kolumny DIY. Dziń Słąwka jak najbardziej da sie z tym pogodzić uważam. W koncu słuchawki na uszczch bedzie miała 1 osoba, a reszta będzie miała w tym czasie okazję posłuchania sobie pra naszych kolegów.

Prośba o mocny piec do napędzienia 3way na Skanah.

Może Stefan coś by podrzucił ?

Przydłoby sie też xródło....Marancunio rozumiem bedzie miał robote przy Sławku ?

Pozdrawiam

W takim razie rezygnuje z Prezentacji Slawka i dnia sluchawkowego. Gdyz tych dwoch prezentacji nie da sie pogodzic. Chocby z powodu otwartych sluchawek. A takze innego ustawienia sprzetu w pokoju. Chyba ze kolegom nie uda sie dopiac swoich prezentacji? wtedy zawsze moge poslawkowac. Choc szczerze mowiac mozemy stracic okazje na zjechanie sie sluchwakowcow z calej Europy. Ale nich sie sluchawkowcy wypowiedza w tej sprawie.

Mozemy ew. podzielic dzien na dwie czesci. Rano sluchawki a potem inne systemy? co koledzy sponsorzy napisza na takie rozwiazanie?

Seniczu, spoko dogadać sie zawsze mozna jak sie chce :) Można robić np. poumawiac sie z chetnymi do posłuchania na okresloną godzinę i wtedy w pokoju cicho sza....tylko jak te słuchawy otwart to wokół i tak będzie harmider....no ale sam chetnie bym posłuchał :)

problem w tym zejak zaczna sie porownania to nie odpedzisz juz ludzi od testow sluchawek. Bo bedzie to niepowtarzalna okazja na wybranie dobrych sluchawek z wielu na rynku. Ciagle czytam ze jedna takie inne owakie. Slawek pomoze wybrac te ktore sa najlepsze. Mysle ze rano bedzie optymalnie. ew. zrobimy w ten sposob ze "swoj" dzien podziele na dwie czesci. Rano sluchawki a potem glosniki? no w koncu jak sie chlopaki namecza z systemami to niech to gra non stop.

Mnie właśnie bardziej Sławek interesuje niż Naleśnik. Poza tym każdy może swoje słuchawki przytachać, a także swoją muzę, której nie będzie musiał nikomu narzucać (i vice versa), bo będzie słuchał sam. Oczywiście liczę, że usłyszę także inne modele słuchawek, a i sam mogę udzielić swoich raczej dobrze znanych HD595, choć może coś mi przybędzie do listopada?

Najlepiej jak koledzy przywioza jakies super sluchawki i wybierzemy najlepsze. Bo po co przeplacac i odsprzedawac ze starta? ja sam chetnie bym cos wybral. na Slawku wszystkie sluchawki graja wspaniale ale na hiend jakosc poraza.

Mamy ok. połowy wpłat. Bardzo proszę pozostałych kolegów o dokonanie wpłaty do końca tygodnia - wiem, że wiecie:), piszę zeby odswiezyc wątek i dać info.

Pozdrawiam

Do tej pory wpłaty wpłynęły od:

Piotr L. (proszę o uzupełnienie nicka z forum)

Nowy40

Krystian Majer

TomekL3

Kedyw

Camle

CASKP

Jacek P. (prosze o uzupełnienie nicka z forum)

Michelangelo

_kot_

Arkadiusz Ś. (proszę o to co wyżej)

cir

Skibus

psg

zdezintegrowany C3PO

Sorki za to, ze nie podałem info o nicku w tytule wpłaty.

Z innych info parafialnych...dołączył do nas magazynier. W niedizelę oprócz kolumn Matthew-a, będą równiez Fostexy magazyniera.

Skłądka zostaje w tej samej wysokości. Resztę po rozliczeniu proponuję przeznaczyc na fundusz reprezentacyjny :)

Osoby, które ewentualnie zrezygnowały z pomysłu sponsorowania tej imprezy są proszone o info na PW.

Chodzi o terminoą wpłatę Elberothowi i ew. przesuniecie kasy z funduszu rozrywkowego :)

Kolejnych sponsorów z tego samego powodu zapraszam aż do dnia wysyłki pieniędzy do Elberotha. Chciałem to zrobic w sobotę, ale raczej całosć kasy nie spłynie i pewnie wyślę na ostatnią chwile. W każdym razie termin jest wyznaczony na koniec września...a październik to już następny miesiąc ;)

Pozdrawiam

Ostatnio przybyły do mnie gąbki akustyczne 5 sztuk o wymiarach 190cm X 130cm (sinusoidalnie) grubość 1,5-3,5 cm

jak ktoś dysponuje autem i jedzie z poznania to można zabrać : ) ja raczej pociągiem przybędę, chyba, że ktoś miejsce będzie miał wolne w swym automobilu, to oczywiście bardzo chętnie skorzystam : )

Pozdrawiam : )

Patefil

Nowy40

Krystian Majer

TomekL3

Kedyw

Camle

CASKP

umka

Michelangelo

_kot_

Arkadiusz Ś. (prosze o info na PW o nick z forum)

cir

Skibus

psg

zdezintegrowany C3PO

cloudior

Zybel

Piotr_Lass

Pozdrawiam

Senicz-żałuję że mój Żubr nie gotowy.Ostatnio poszły mi trany mocy w salonie i mało nie wysłałem na orbitę kolumienek (nie moich) za 20kzł.I teraz mam takie skrupuły..Poza tym obawiam się że po ostatnich zmianach mógł by nie przetrwać podróży.

Ale jestem ciekaw pojedynku najlepszy ze sprzężeniem kontra najlepszy bez sprzężenia.Za rok...?podobno przełomowy ma być.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

Za rok to ja juz wzm nie bede sie bawil. Wtedy bedziemy sie scigac w temacie mfb. Jesli koledzy chca sie pokazac/popisac to bardzo prosze o zbudowanie takich systemow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.