Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Wezme tylko Maranciunia - odmienca. Teraz wali tylko 35v na wyjsciu ale przez chwile. Nie chce mi sie robic przekaznika do zwlacznego zalaczania sygnalu wyjsciowego.

lanc. czy ty w ogóle umiesz myśleć? Sensownie udzielać odpowiedzi? Odpowiedź brzmi: nie! Debil!

Senicz nie poddawaj się, skoro już jest 35V to przyj na przód, będziesz najlepszy! Najlepiej - 70V, a jak! Nikt nie jest lepszy!

se-nicz! se-nicz! se-nicz!

>Nie chce mi sie robic przekaznika do zwlacznego zalaczania sygnalu wyjsciowego.

a umiesz chociaż?

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

O jak sie nasze wątkowe debilontko pozbawione umiejetnosci samodzielnego myślenia i poczucia humoru(jak to u debila) rozbisurmaniło :) Może nie wierzysz na słowo ze gdziekolwiek możesz byc mile widziany, ale ja nawet dla tak niskich i kiepskich debili jak widzisz jestem łaskaw.... pomimo tego ze używasz tu godnych opisu swej mentalności inwektyw.

...podsumowując: nie mów że Pan jest zły :)

Pozdrawiam

Argos, szkoda czasu...:) Zauważ jedną prawidłowość - senicz zachowuje się jak kretyn, natomiast nie ma zamiaru ciebie zabanować w w wątku konkurs. Pomysł godny taniego cwaniaczka: robić z siebie przygłupa, nie podskakiwać do znanych forumowych postaci, przymilać się do producentów. Fajne, prawda?

Tylko ktoś tak głupi jak np. lancaster nic z tego nie rozumie, no ale to akurat nie dziwi:(

Ciekawe, czy teraz dostaniesz bana? :)))

Ci co robili wyjscia do dac obrze widza jaki to trudny problem. A 95% jakoci tkwi w tym wyjsciu. Tda1541a ma pewne wady ktore powinny zniknac przy lepszych dac. Kupilem juz df1704 teraz musze dokupic pcm1704 2szt i robimy daca super. Jak nastenie era wysokich rozdzielczosci bedzie jak znalazl.

Łowca debili, 26 Lis 2007, 13:23

>Argos, szkoda czasu...:) Zauważ jedną prawidłowość - senicz zachowuje się jak kretyn, natomiast nie

>ma zamiaru ciebie zabanować w w wątku konkurs. Pomysł godny taniego cwaniaczka: robić z siebie

>przygłupa, nie podskakiwać do znanych forumowych postaci, przymilać się do producentów. Fajne,

>prawda?

Nie no, nie róbmy z niego pederasty, już raz mi się postawił kiedyś... ;-)

Łofco dogi, przecież mi twoja głupota nie wadzi...skoro Tobie nie wadzi to co reszta ma do tego ?:)

Myśle ze jest tak jak pisałeś ...senicz nadaje na innych falach...reszte sobie dośpiewaj...:)))

Jak można być aż takim imbecylm jak łofca...i po co ? Czy jednymy upawiedliwieniem dla Twojej działalności ma być Twoja głupota ? Moze na Twój użytek tak, ale w sumie w tym wątku nie zyczę sobie zebys uzywał w małosci swgo debilizmu jakichkolwiek wulgarnych epitetów :)

Bo skarcę banem :)

Senicz, przecież oferowałem tobie płytkę do daca z 1704 na pokładzie. I co? Rżnąłeś kretyna. Nie pisz teraz o 1704 i innych duperelach, a za rok hymnów pochwalnych że masz dac-a najlepszego na świecie, bo wszyscy i tak bedziemy wiedzieli że upchałeś do środka zwalone rozwiązanie. Ile lat można rżnąć takiego durnia???!!! Czemu to ma służyć???

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

...ja pierdziele, ludzie...chyba faktycznie pobanuję menczenników bez poczucia humoru....a co ma senicz napisać ? Oczywiście ze napisze za ma najlepszy DAC...no i co ? Psychoza narodowa ? Chyba każdy normalny człowiek czyta wpisy senicza z przymróżeniem oka....choć(nigdy nie wiadomo:))...może byc w nich ziarenko prawdy jak to zwykle...:)

A to sie posłucha...niczego nie skreślam...

lancaster, twoja głupota mnie poraża, gdzieś-tam oferowałem ostatnią płytkę i elementy do dac-a po wielkim piepszeniu na ten temat twojego góró, było zamieszanie. Myśl! I jakie loginy?? Ale nieważne -

koniec

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Re: lancaster, 26 Lis 2007, 13:39

>...ja pierdziele, ludzie...chyba faktycznie pobanuję menczenników bez poczucia humoru

proszę - zbanuj mnie na początek

>....a co ma

>senicz napisać

po co pisać? może lepiej by sobie coś w dupę wsadził i w kosmos odleciał? to by dopiero zrobiło wrażenie!

zbanuj mnie Lancaster

gagacek, no faktycznie siejesz porażajacą głupotą...obserwuję z zaciekawieniem...a teraz kolej na mr. Hyde :)))

I co z tego facet ze cos seniczowi oferowałeś ? On ma to w dupie jakby do Ciebie nie docierało...ja pierdziele ale cienko z coponiektórymi....

Ja ze swojej strony zorganizowałem odsłuch na połowe grudnia...wysokie Lowthery, Rehdeko, SunAudio...co tam chcesz mozna przywiexć i porównać...piszę do senicz...bo oczywiście odsluch w Warszawie, zeby miał blisko...jarzysz do tej pory ?

A senicz mi na to, ze jak nie bedzie miał nic ciekawszego do roboty to zajrzy...i czy ja sie o to obruszam ?

Nie. Żebys nie musiał zgadywać to Ci powiem....bo czytam co senicz pisze.

>lancater A banuj sobie, bo co ci pozostało? Z debilizmu nikt nie wyleczy! Gwarantuję!

Ubiegnę twoje podgłupiaste odpowiedzi - nie na swojej podstawie, tylko na podstawie obserwacji innych. Ciebie chociażby:)))

...dla ułatwienia tez powiem, ze watki w których uważam piszą ludzie o sprawach mnie nie interesujacych nie są przeze mnie czytane - tylko podpowiadam:)

graafie, wiesz kogo ja ew. banuję...trzeba troche zapracować...nikogo nie obrażasz tanimi zaczepkami to i nie ma powodów....Argos też z Vectorem toczą boje o gustach :)

...a o gustach to w zasadzie sie nie dyskutuje...tym bardziej przed doświadczeniem:)

>I co z tego facet ze cos seniczowi oferowałeś ? On ma to w dupie jakby do Ciebie nie docierało

i dla mnie to nie jest śmieszne, że taki "senicz" urządza tu sobie cyrk obwoźny

won z tym pajacem!

zbanuj mnie

>lancaster

....bo czytam co senicz pisze.

To wystarczy:))) Tytuł superdebila już jest zajęty, został tylko ultradebil:)))) Reszta twojej pisaniny nie warta uwagi:))))

>graaf

W kosmos - dobre!!! Wtedy wrażenie murowane! I szacunek! Gorzej, jakby wrócił?!

graaf

>won z tym pajacem!

a w googlach nie ma na to jakiejs recepty?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.