Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, czy jest mozliwośc wejscia w miejsce Matta z budowanym co prawda jeszczen Shigaraki + nos w trzech obudowach z osbnym zasilaniem. Moglibysmy pokazac że DIY moze też grac ale i wygladac :-)

W identycznych obudowach jak ponizej. Odtwarzacz nazywa się będzie......ale to potem;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-275-100001069 1193776556_thumb.jpg

post-275-100001070 1193776556_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cir> to przecie nie jest konkurs idea jest inna, chodzi o róznorodnośc prezentacji urzadzeń DIY.

Senicz robi gruntowne modyfikacje a my ze Sharkiem to zwyczajni zapaleńcy:-)

Poza tym jest to szansa dla nas aby porównac go z czyms innym i w innych warunkach, Na codzień nie mamy takiej okazji. Fajnie by było się spotkac i usłyszec opinie innych forumowiczów w tym takze Pana Włodka.

Mnie to nic nie obchodzi. Ale nieladnie tak sie reklamowac z firma Petera. Prawdopodobnie przedluze prezentacje na niedziele. Bo zaczynaja sie robic dziwne sytuacje. Co na to sposnosorzy? ja, bedac jednym ze sponsorow - samego siebie - udzielam blogoslawienstwa.

antoś-napisałem konkurs tylko dlatego ze senicz prosił na forum aby jeszcze ktos dołaczył ze swoim zrodłem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Sorry, nie było moim zamiarem reklamowac firmę Petera, spoko jesli trzeba logo daca zakleimy;-)

Dzięki Seniczu:-) w zasadzie wystawiamy z Jarkiem Transport a nie CD.

Cześc Ted :-)!

No na gratulacje przyjdzie chyba jeszcze czas;-) W tej chwili jest to forumowy hit:-) więc pewnie wiele osób jest zaiteresowanych tematem. Oczywiście jest opcja że będzie to shit;-) ale zabawa będzie przednia, najwyżej sobie na mnie poużywacie:-) hehehe

Witam Cię Serdecznie,napewno bedzie o.ki.gdzieżbym śmiał,sam śledzę z kolegą ten wątek,ale skoro Ty już będziesz prezentował to już napewno nie shit,cieszymy się że szykuje się drugi Clon,oby równie udany,czego serdecznie życzymy!!!Nadmienię tylko że już sam szukałem dawcy,chyba będzie trzeba to robić dalej!A może dasz coś sclonować?!POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!Trzymamy za Ciebie!tadek

Cieszy mnie ze i niedziela zajeta. I to jakim super sprzetem. Delikatnie chce zaprosic jakies firmy do porownan na AS2007 ale jak narazie nici z tego. To chyba przez te moje nieobyczajna pisanine. Bo chyba nie z obawy przed Nalesnikiem i Maranciuniem? w koncu dostac w dupaka od tak slawnego sprzetu to nie ujma na honorze i cenie. Nic, trudno, bede siedzial sam i czekal na jakiegos goscia. Moze ktos do mnie zajrzy?

Tylko w sobote. A co?

Mysle se ze moze zdarzy sie odwazny i przyniesie do nas jakis super wzm czy cd z wysokiej polki? tyle bedzie sprzetu na as? choc watpie aby ktos z firmy przytaszczyl cos. Moze jakis wlasciciel takie sprzetu predzej to zrobi.

Martwi mnie brak checi do konfrontacji dzwiekowej z Nalesnikiem i Maranciuniem. A bardzo chcialbym przegrac takie porownanie. Mialbym poped do dalszych prac. Na szczęście z Molibdenem cos tam planujemy fajnego. To znaczy Molibden planuje a ja mu kibicuje.

Ależ Seniczu, zapraszałem do mnie i zaproszenie podtrzymuję. Mojego systemu nie przytacham, bo nie mam jak.

Porównaj swój system z, moim zdaniem, niezłym systemem i w miarę w dobrych warunkach odsłuchowych.

A co to za system? i gdzie? a moze kolega wpadnie na as i poslucha. Jak nadal bedzie twierdzil ze kolegi lepszy lub porownywalny to bedziemy gadac o porownaniach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.