Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

^lancaster

Musisz mnie zrozumieć. Naprawdę mnie interesują teorie Pana Włodka, chciałbym mu nawet zadać kolejne pytanie, np. takie :

Panie Włodku bardzo zaintrygował mnie Pana wpis : "Prawidlowy test palcacyjny na dobrych kolumnach powinien wywolywac bardzo nsiki dzwiek", czy mógłby Pan rozwinąć mysl?? Ale Pan Włodek nie czyta, więc zmykam:-)))

o !:)

...część średnicy odtwarza jednak u Ciebie podejrzany o degradację dxwieku - Eton ! brrrr

...a u senicza...kopuleczka...pracuje :)

Pozdrawiam

Proszę mi tu wklejać bieguniem...to po to nastawiam sobie budzik w sobotę, zeby teleranka nie było ?

Gustawie, proszę nie robić scen i zapodać kilka ilustracji....muls skrobie łapką....no nie daj sie prosić...spójrz jak dobrze mu z mordki patrzy :)

lancaster, 17 Lis 2007, 13:52

>Proszę mi tu wklejać bieguniem...to po to nastawiam sobie budzik w sobotę, zeby teleranka nie było

>?

>Gustawie, proszę nie robić scen i zapodać kilka ilustracji....muls skrobie łapką....no nie daj sie

>prosić...spójrz jak dobrze mu z mordki patrzy :)

Ojcu - założycielowi wątku, się nie odmawia, ale jakaś taka melancholia mnie dzisiaj ogarnia, że nie wklejam.

Za to z chęcią poczytam kolejne rady ałdiofili.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

celem Klubu KAHE bedzie np. nauka kupowania kolumn. Czli jakie czynnosci powinine wykonac kupujacy aby nie dac sie zrobic w trabe i nie kupic syfa. podobnie z innym sprzetem. jesli bedzie trzeba to klubowicze przedstawia roznice jakie wystepuja w klasie dzwieku na zestawach hiend a zwyklych a takze jak kupowac cd i inny sprzet. To oczywiscie przed nami. jesli nauczymy audifilii kupowac sprzet a nawet nauczymy ich sluchac tego co wazne w ocenie jakosci sprzetu jakosc i klasa sprzetu nam wzrosnie. Importerzy nie odwaa sie sprowadzic sprzetu dennego bo go nie sprzedadza. No i obiecuje wesola zabawe w rozroznienia kabli zasilajacych jak i glosnikowych. I innych . Juz teraz bardzo prosze i zgasznie swoich typow do testow a najlepeij takich kabli ktore macie.

senicz, 17 Lis 2007, 14:05

>celem Klubu KAHE bedzie np. nauka kupowania kolumn. Czli jakie czynnosci powinine wykonac kupujacy

>aby nie dac sie zrobic w trabe i nie kupic syfa. podobnie z innym sprzetem. jesli bedzie trzeba to

>klubowicze przedstawia roznice jakie wystepuja w klasie dzwieku na zestawach hiend a zwyklych a

>takze jak kupowac cd i inny sprzet. To oczywiscie przed nami. jesli nauczymy audifilii kupowac

>sprzet a nawet nauczymy ich sluchac tego co wazne w ocenie jakosci sprzetu jakosc i klasa sprzetu

>nam wzrosnie. Importerzy nie odwaa sie sprowadzic sprzetu dennego bo go nie sprzedadza. No i

>obiecuje wesola zabawe w rozroznienia kabli zasilajacych jak i glosnikowych. I innych . Juz teraz

>bardzo prosze i zgasznie swoich typow do testow a najlepeij takich kabli ktore macie.

A dlaczego ?

nie chodzi o system taki czy owaki. Wazne jest prawidlowe odtwarzanie wokali a te sa fatalnie grane na stozkach szerokopasmowych. czy moje kolumny sa w tym dobre? to oceni Szwagiero. W koncu muzyk. Wydaje sie ze warto na slawy hiendu spojrzec przez pryzmat przydatnosci do otwarzania prawdziwej muzyki a nie sztucznego muzidla.

>senicz

Jeśli pojawi się odpowiednio wielu absolwentów Twojej szkoły zakupu głośników, to ja już na pewno nie kupię żadnych głośników w salonie (setkę paluchów na membranie mogę sobie zrobić samodzielnie). Cloudior w swoim salonie będzie najpierw pytał kupującego, o certyfikat ukończenia tj szkoły, a później pewnie paluchy ucinał :)

seniczu, co myślisz o tych Audaxach ? :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

senicz co myślisz o tym AEG ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co do tych rehdeco to sam sobie odpowiedz. Chyba sa to jakies organowe? bo do wokali. Najlepeij zagraly na wlm wokale kupa smiechu. Kobitka chyba fuzz polknela.

seniczu, w zeszłym roku jak na WLM posłżo Frozen Madonny to łojoj...w tym roku Kari Bremnes...co tu dużo mówić koncert live...no ale widomo ze kopułki lepsze...odpowiedz kWilącemu :)

Wilu, pamiętaj ze noszę twoja fotkę w portfelu ! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Koleżanki nagrały prezentację na AłdioSzoł z pokoju 701. Bardzo im się podobała. Czy ktoś wie dlaczego ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

rekinie, nie zazdrość na chWil szczescia...miesiac miodowy sam rozumiesz...mój prosiak mnie nie wypuszcza z objęć :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.