Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

senicz, 22 Lis 2007, 13:41

Nie mierzylem Slawka ale sadze ze ma male thd. Choc z tymi pomiarami to moze byc roznie

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ze słuchem ! senicz ze słuchem ! - może być różnie

Gość rochu

(Konto usunięte)

senicz, 22 Lis 2007, 13:41

>Nie mierzylem Slawka ale sadze ze ma male thd. Choc z tymi pomiarami to moze byc roznie. Dobrym

>przykladem takich dziwactw sa OP. Niby super male thd a rzygac sie chce jak sie tego slucha. Juz

>kilka razy pisalem co jest tego przyczyna.

Senicz. To część większego problemu polegającego na zderzeniu wyników doświadczenia zewnętrznego i odczuć jednostki.

Proponuję temat pracy naukowej:

"Solipsyzm i Agnostycyzm wobec problemu audiofilizmu - wybrane zagadnienia. Problematyka pomiaru thd a kwestia percepcji i świadomości odbioru dzwięku jako ewentualnej zewnętrznej rzeczywistości."

senicz czy w Twoim klubie audiofile tez muszą w takich skarpetkach chodzic jak ci w sasiednim wątku ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Oczywicie ja wiem na czym rzecz polega w pomiarach i jak i co trzeba mierzyc aby byly wyniki jak w piki. Ale po co wam pisac na ten temat? wszystko i tak wysmiejecie choc nadal zaden z was nic ciekawego nie zrobil. Nie ma OP mocy na lampach. Nie ma wzm o super malych thd. Nie ma wzm o duzym df. Nic nie ma. Tylko wasz kretynski smiech.

Gość rochu

(Konto usunięte)

senicz, 22 Lis 2007, 11:04

>Slawek nie jest jeszcze skonczony. Manipuluje petlami nfb. Pod plaszczykiem. Chce wybrac optymalna

>wersje a to nie jest latwe.

Skoro Sławek nie jest skończony to czego tak na prawdę słuchano na Audio Show?

Może to jakaś atrapa była?

A może po cichutku Miszczy przemycił do swojej obudowy kawałek jakiegoś MBL-a alibo cos innego?

Odpowiedzcie mi prosze, co tak na prawdę zaprezentował Miszczu na Audio Show?

Widział Ktoś z Was to to jak wyglądało w środku?

Rochu prosze

po co ta ironia

bedzie klub , przyjedz posluchaj i wypowiadaj sie, narazie to wynik jest taki ze nie bylo Cie na as a czesto udzielasz opinii, krytyk tak jakbys obszedl wszystkie pietra.....

ponizej zera...ponizej krytyki to za malo

senicz, 22 Lis 2007, 14:50

>Oczywicie ja wiem na czym rzecz polega w pomiarach i jak i co trzeba mierzyc aby byly wyniki jak w

>piki. Ale po co wam pisac na ten temat? wszystko i tak wysmiejecie choc nadal zaden z was nic

>ciekawego nie zrobil. Nie ma OP mocy na lampach. Nie ma wzm o super malych thd. Nie ma wzm o duzym

>df. Nic nie ma.

No właśnie... nie ma.

Pokaż wreszcie, że jest zamiast pisać i pisać i pisać i pisać [...]

senicz, mimo że powiedziałeś że ci się wydaje że słyszysz że Sławek ma małe thd, choć z tym jak sam zauważasz może być różnie (głupiej już być nie może... a może może?) dalej nie wiem czy:

- Wzmacniaczyk będzie tak wesoły jak jego tfurca?

- Będzie miał szeleczki?

- I czy takich słuchawkach jak je włoże na głowę to chłopakom stajom proncia a babki nie beczom jak kozy?

Nawet antyironiczne przydupaski nie potrafią na to odpowiedzieć. A mnie to tak ciekawi!

Za te 1200 to by wypadało, no nie?

"Widział Ktoś z Was to to jak wyglądało w środku?"

...jasne Rochu. W środku była kanapa, kilka krzeseł, stolik i system senicza.

Pozdrawiam

>Łowca debili, 22 Lis 2007, 16:41

>- I czy takich słuchawkach jak je włoże na głowę to chłopakom stajom proncia a babki nie beczom jak

>kozy?

Wiadoma sprawa, że ty będziesz beczeć jak koza!

A moze klub nazwac Audio Mitoman? czyli miejsce w ktorym obalane sa mity? roznego rodzaju. Np. ze kabel natynkowy nie jest nie lepszy od zwyklego. I podobne konfabulacje.

senicz, 22 Lis 2007, 16:55

>A moze klub nazwac Audio Mitoman?

Razem z "klubem słyszących inaczej" to nareszcie zaczyna się trzymać kupy!

Wyłania się z tego żart na miarę "czeskiego snu" (tak to się nazywało?).

Zadziwia mnie tylko, że Senicz dla przygotowania takiego żartu poświęcił tyle czasu (pięć lat?), nazwisko, w ogóle całego siebie.

Komik doskonały?

intuos, 22 Lis 2007, 15:59

>Rochu prosze

>po co ta ironia

>bedzie klub , przyjedz posluchaj i wypowiadaj sie, narazie to wynik jest taki ze nie bylo Cie na as

>a czesto udzielasz opinii, krytyk tak jakbys obszedl wszystkie pietra.....

>ponizej zera...ponizej krytyki to za malo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

intous czy ty widzisz o co wogóle chodzi czy widzisz gdzieś krytyke brzmienia ? W DUPIE mam jak rzarcie senicza gra nie słuchałem więc się nie wypowiadam ! pisze po raz n-ty że chodzi o to co senicz WYPISUJE ! mam Ci wkleić ponownie ? cofnij się do strony 53 i przeczytaj sobie jest tak ładnie wypisane na czarnym tle ! potem dalej masz powieść pt. WOKALE też poczytaj ! i proszę odnieś się do tych wypowiedzi a nie ciągłe peplanie twoje i innych przydupasów senicza o " nie było Cie to się nie wypowiadaj" bo to NUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNEEEEEEEEEEEE.

Gość rochu

(Konto usunięte)

intuos>

>bedzie klub , przyjedz posluchaj i wypowiadaj sie, narazie to wynik jest taki ze nie bylo Cie na as

>a czesto udzielasz opinii, krytyk tak jakbys obszedl wszystkie pietra.....

>ponizej zera...ponizej krytyki to za malo

Nie wiem czy posługujemy sie tym samym jezykiem.

Śledząc Twoją wypowiedź mam co do tego pewne wątpliwości.

Będę niezmiernie Ci wdzięczny gdy pisząc do mnie przełozysz swoje mysli na któryś z nowożytnych powszechnie zrozumiałych języków.

Co do mnie - nie jestem krytykiem, nie jestem także cynikiem.

Jestem tylko osobą wątpiącą i poszukującą. Staram się wszelkie twierdzenia stawiane a'priori sprawdzać i odrzucać te które uznam za błędne.

Nie ukrywam że sokratejska metoda dochodzenia do prawdy jest mi bliska.

Z potraw rownowage ing/yang maja np. kasza jaglana, kapusniak na golonce............... bliskie zeru sa hybrydy lampowo/tranzystorowe. Choc np. Slawek jest na +1 ? idealnym zerem jest Nalesnik. Wynika to z zastosowanych ukladow wew. np. kaskoda jest ing. Odwalilo mi? czy bedzie lepiej?

tak na marginesie , nie musisz szukac w zrodlach i potem mi odpowiadac , ze tak powiem po czasie

po co czynisz z siebie kogos kim nie jestes, to jeszcze nie teraz i nie te progi

pzdr

a ja widze ze temat wątku brzmi "przentacja senicza..." wiec co sie niektorzy dziwią ze krytykuje sie ich wypowiedzi jak nie sluchali sprzetu Senicza?

>intuos

>po co czynisz z siebie kogos kim nie jestes, to jeszcze nie teraz i nie te progi

Po czym poznać debila? Po bezdennej głupocie jego wypowiedzi. Ja rozumiem ze tego nie zrozumiesz, ale właśnie osiągnąłeś status superdebila.

Niejaki Szwagiero to jest taki fistaszek, który niedawno występował pod nickiem "Jamówię". Radziłem mu żeby zmienił nick na "Jamilczę"...

Przejął się jak widać tylko w połowie - to znaczy zmienił nick (ze wstydu wywołanego głupotami jakie wypisywał). Pisać jednak nie przestał.

Po kolejnej porcji głupot, które teraz wypisuje zmieni nick po raz trzeci i zacznie jazdę od nowa.

Gostek jest chyba nawet bardziej posrany niż jego miszcz i włatca much - Senicz.

Nie jest to przyjemne gdy taki smietnikowy sprzet jest duzo lepszy od najlepszego sprzetu. I pomyslec ze takie firmy placa kupe kasy jakims debilom co to nawet dobrego wzm nie potrafia zrobic. Ja rozumiem kolegow i ich nieporadnosc w temacie dobry wzm. Bo inteligencja nie taka i w ogole slaby lebek. Ale duze firmy? cos tu jest nie tak. Moze chodzi im o to aby nie rozpiesczac sluchaczy zbyt dobrym sprzetem?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.