Skocz do zawartości
IGNORED

Vladowa BLOKADA wprowadzona w życie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

znacie to?

Brave Sir Vlad ran away.

Bravely ran away, away!

When danger reared its ugly head,

He bravely turned his tail and fled.

Yes, brave Sir Vlad turned about

And gallantly he chickened out.

Bravely taking to his feet

He beat a very brave retreat,

Bravest of the brave, Sir Vlad!

He is packing it in and packing it up

And sneaking away and buggering up

And chickening out and pissing off home,

Yes, bravely he is throwing in the sponge...

:-)))

lancaster:

>Mam propozycje... jak juz tak dodajesz te przyciski "zaufany" itp. to sprawdx listę najbardziej

>zaufanych,

Gdzie jest lista najbardziej i najmniej zaufanych? Nie mogę jej znaleźć.

Re: theli28, 30 Sie 2007, 10:03

>graaf, zobacz na początek tego wątku - johny, npl, edward - przyklasnęli pomysłowi.

>

>Powstaną wątki typu towarzystwo wzajemnej adoracji.

może i przyklasnęli w pierwszej chwili

zamknięcie merytorycznych wątków przez obłąkanymi opojami pokroju trolla kubrysia to kusząca perspektywa

ale na razie mężnie blokuje chyba tylko Vladzio :-))

Gość

(Konto usunięte)

nie będzie tak źle ;)wojna z vladem nie mogła trwać wiecznie, a po jej zakończeniu ,tak jak kilka osób w mailach do mnie dobrze zauwżyło, vlad jak gdyby nigdy nic , powróciłby z uśmiechem na twarzy do ulubionej przez siebie roboty - uprzykrzania forvmowego życia innym .a teraz?:) bez publiki umrze ,w końcu dla niej upodobał sobie to forvm.

theli28,

uważam, że ten pomysł jest dobry. Zauważ, że towarzystwo wzajemnego obrzucania może nadal do woli pastwić się nad sobą. Natomiast autor wątku, jeśli chce normalnie porozmawiać może tych ludzi po prostu nie wpuścić. Mylisz się, nie będzie wzajemnej adoracji, chyba, że klony zaczną gadać same ze sobą i nie wpuszczą nikogo innego, dlatego warto, aby każdy wątek był zaopatrzony w listę osób, które nie są wpuszczane. Wtedy będzie można wyłapać takie gadki klonów.

Rewelacyjnie celny strzał w stopę (forum).

A jakie to miny mają koledzy tak zaciekle wspierający Vlada w "działaniach wolnościowych" ?

Nie czujecie się jak kretynii ?

Wolność słowa ? Wolność wypowiedzi ?

BUAHAHAAHAHAHAHA !

Vladek winny ? O nie. Sami daliście się zmanipulować jak małe siusiumajtki.

P.S. Ten przycisk REGULAMIN na stronie audiostereo.pl to sugeruję adminowi usunąć bo to funta kłaków nie warte.

Re: jacch 1, 30 Sie 2007, 10:06

cześć jacchu! :-))

>nie będzie tak źle ;)wojna z vladem nie mogła trwać wiecznie

ile mogła trwać "wojna" z takim miękkim wackiem? :-))

zresztą jaka wojna?! :-))

jak słusznie zauważył ktoś przytomny było tak, że "całe forum ładowało Vladzia w C!PE" :-)))

>a teraz?:) bez

>publiki umrze

tak, oblężony przez przeważające siły Fuerher Obertroll brawurowo schował się do dziury :-))

czyż to nie rozkosznie ironiczne? :-))

Edward - wszystko byłoby oki gdyby autor wątku usuwał osoby które piszą idiotyzmy, nie na temat etc. Natomiast obawiam się że autor wątku będzie usuwał również osoby które mają odmienne zdanie. I to będzie chore.

A tak na marginesie - Vlad chyba faktycznie wykopał własny grób, bo jak mnieman, wielu nie wpuści go do swoich wątków.....cóż.........

The odd get even.

theli28,

>Natomiast obawiam się że autor wątku będzie usuwał również osoby które mają odmienne zdanie.

Oczywiście jest taka obawa, dlatego lista osób niewpuszczonych powinna KONIECZNIE być pokazana w wątku, na dole, albo jeszcze lepiej wyróżniona na górze. Od razu będzie wiadomo o co chodzi "prowadzącemu".

Odnośnie Twojego ostatniego zdania to każdy sam sobie pracuje na opinię o swojej osobie. Tak na forum jak i w prawdziwym życiu.

foxbat, daj spokój. Jezeli to forum ma mieć publikę, która czai sie na chamskie wpisy, przepychanki i tego typu sprawy to ja sie wypisuje.

Bo jak rozumiem to wg. Ciebie jest czynnikiem wzrostu popularnosi auiostereo ?

Mam nadzije, ze tak nie jest. Mam nadzieje, ze wzrost popularności to naturalne następstwo ogólnej wartości forum, ciekawych inicjatyw, dobrych pomysłów, możliwości uzyskania porad i pomocy dla rozwijania hobby itp.

Pozdrawiam

Re: foxbat, 30 Sie 2007, 10:15

>no to kazdy teraz moze miec swoj wlasny BANtustan :)

o ile się orientuję to na razie tylko Vladzio ma :-))

i nie sądzę by na forum znalazło się więcej porównywalnych ciot

myślę, że jedyną praktyczną konsekwencją tej całej możliwości blokowania będzie to że Vladzio się zablokuje we własnych wątkach, gdzie będzie mógł się marszczyć, tj. klonować, do woli

nie sądzę by normalni forumowicze korzystali z takiej ciotowatej opcji

pzdr.

graaf

lancaster

>foxbat, daj spokój. Jezeli to forum ma mieć publikę, która czai sie na chamskie wpisy, przepychanki

>i tego typu sprawy to ja sie wypisuje.

Nie, ja tez nie jestem za chamskimi wpisami itp. ale akurat ten sposob temu nie pomoze, bo albo beda powstawac anty-watki, albo po kilku dniach, nikomu nie bedzie sie chcialo wpisywac, bo i tak wszechwiedzacy autor watku wszystkich zbanuje :D No i albo bedzie wiekszy syf, albo "nie bedzie niczego" :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość

(Konto usunięte)

graaf :)) cza było zejść do podziemia :) to nie jest tych którzy go popierali ,w końcu robili to z przekonania że cośtam cośtam (mylili się czy nie - nie ważne )winni są ci którzy byli bierni!

foxbat,

sam wybierzesz czy chcesz udzielać się w "wątku" czy "antywątku", inni też wybiorą i forum naturalnie podzieli się na tych, którzy chcą dyskutować merytorycznie i na pieniaczy.

mad_z:

>przykład:

>zakładam wątek w którym opisuje jak jakiś nick z forum mnie oszukał i kłamał i nie oddał kasy. w tym

>samym czasie blokuje możliwość wpisów dla tego nick'a w tym wątku.

>

>MASAKRA!

>Doskonałe narzędzie do oczerniania ludzi i ataków personalnych.

Dlatego postuluję o to, aby na początku wątku KONIECZNIE widniała lista zablokowanych. W takiej sytuacji jaką opisałeś autor wątku ośmiesza się na starcie i traci wiarygodność. Proste.

no i jest dziki zachod dla dzikich i o to chodzi! wygraja najszybsi rewolwerowcy, bedziemy zbierac szeryfow i robic nagonki na zwiewajacych do meksyku polglowkow :))))))

Tanio kupie dobry, dynamiczny watek z duza iloscia wpisow! Wiadomosci na PW.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

no to ja może teraz, co prawda blokadę robiłem wczoraj po 2 piwkach (a tak mnie naszło żeby coś pomieszać na forum ;) ale myślałem o następującym użyciu tej blokady:

- większość będzie blokowała Vlada ze swoich wątków (wiadomo dlaczego)

- Vlad będzie blokował jaccha a jacch Vlada (też chyba wiadomo dlaczego)

- Vlad będzie sobie tworzył własne podwórka

nie myślałem że to może być użyte do blokowania osób w normalnych wątkach na stereo ale może to moje złudne nadzieje, zerknąłem przed chwilą kto kogo blokuje i jak na razie głównie Vlad blokuje sobie nicki w swoich wątkach, Vlad tyle walczył o pełną wolność a teraz walczy o moderacje (poprzez taką blokadę) - dlatego to Vladowa blokada

ale może macie rację że zaraz będą nadużycia

ja jestem za moderatowami (z 5 osób) ale po tym co się działo przy ostatnim moderowaniu to nie chce mi się w to babrać, jeśli ustalicie zgodnie (ha ha ha) kto ma być moderatorem to oddaję całą moderację i bawicie się sami, stworzy się wątek dla moderatorów gdzie każdy będzie mógł poczytać co między sobą ustalają, drugi do zgłoszeń i cześć, ja wtedy znikam

Re: foxbat, 30 Sie 2007, 10:35

>Tanio kupie dobry, dynamiczny watek z duza iloscia wpisow! Wiadomosci na PW.

może zrobię licytację "Niemców po Auschwitz"

tylko czy to jest "dobry wątek"? "dynamiczny"? :-)))

ale na pewno "przyszłościowy"!

foxbat, 30 Sie 2007, 10:32

>Edward

>A kto ma monopol na "merytorycznosc"?

Dobre pytanie, trudna odpowiedź. Wygląda na to, że autor wątku, a to nie jest najszczęśliwsze rozwiązanie. Chociaż z drugiej strony... utrzymają się tylko wątki założone przez rozsądnych i sensownych forumowiczów, którzy nie będą lekkomyślnie banować każdego, kto wejdzie z odmiennym zdaniem. Zresztą zauważ, ban dla kogoś też jest formą wyrażenia swojego zdania i taki gest także wydaje opinię o osobie, która tego bana daje, prawda?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.