Skocz do zawartości
IGNORED

Vladowa BLOKADA wprowadzona w życie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad, 30 Sie 2007, 20:55

>>camle

>

>Zauwazylem, ze wszystkie niby moje, insynuowane przez ciemna mase - "klony",

>posiadaja JEDNA wspolna ceche - INTELIGENCJE !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rany boskie jak mi sie morda uśmiała, nie ma to jak samemu sobie słodzić... TO ZAUWAŻYŁEM JA - Vlad !!!

HAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAA... :D

A wiesz vlad co JA zauważyłem ??

Że długo będziesz się wygrzebywał z tego brodzika intelektualnego w którym się topisz ! chcąc coś jeszcze od Życia.

Vladek - proszę o podanie cech wspólnych słów "wolność" oraz "blokada".

Forum, to miejsce służące do wymiany myśli, poglądów. Proszę o przedstawienie w jaki sposób "blokada" służy wymianie poglądów.

Proszę o merytoryczną odpowiedź na temat i brak fatygi na obrzucanie mnie obelgami - jak pokazałem wcześniej, nie działają.

The odd get even.

>theli28

Na przyklad Twoje smierdzace cialo, Thieli, sklada sie z ok. 200 miliardow komorek.

Porozumiewaja sie one ze soba znakomicie, dzieki BLOKADZIE wystepujacej na ich

GRANICACH, zwanej - BLONA KOMORKOWA.

Gdyby nie ta BLOKADA rozplynabys sie theli w jedna wielka smierdzaca KALUZE.

Podobnie w programowaniu OBIEKTOWYM (Zupelnie Swiezym), czesci programu

zamkniete sa w MODULACH, ktore z kolei sa zbiorami obiektow okreslonej - KLASY.

Ta KLASA wlasnie odpowiada za to jak sie dany OBIEKT zachowuje.

(na forum bywa roznie, sa obiekty ktore klase posiadaja (ja np. :)

oraz inne, calkowicie jej pozbawione (graaf, jacch, lancaster).

Czyli znowu wszystko pozamukane jest ("kapsulkowane") w w male CALOSCI

komunikujace sie za pomoca - INTERFACE-ow., bo inaczej to wszystko

zamienilo by sie w jedna wielka - KUPE. Czysta - BIOLOGIA.

Mysle ze juz rozumiesz.

To dowiedz się Vlad że raczej odchodzi sie od modułowego postrzegania systemu na rzecz procesu i architektury typu SOA.

Ale - odbiegamy od tematu.

Zakładasz - błędnie - na swoim powyższym przykładzie że forum działa tak jak smierdzący Twój i mój organizm! Zapewniam Cię że daleko mu do tego. Zakładasz, że autor wątku, nie jest kretynem i dopuści do głosu osoby przedstawiajace inny punkt widzenia.

Zapewniem Cię - autorzy wątków zaczną wycinać interlokutorów tylko za odmienne zdanie!!!

Dałeś Vlad brzytwę małpie.

Ty również wycinasz ludzi z wątków tylko dlatego że nie podzielaja Twoich opinii (merytorycznie!!!!), pomijam tu lancastera i graafa.

The odd get even.

W proceduralno-obiektowym oprogramowaniu - "Houdini",

dowolna zlozonosc realizowana jest zapomoca obiektowej

"filozofii" oraz "proceduralizmu", ktory pomimo zupelnie

nie kojarzacej sie z WOLNOSCIA nazwiy, zapewnia wlasnie

animatorowi - Calkowita i Zupelnie Swieza WOLNOSC Kreacji.

Vlad - ale zobacz KIM tutaj są animatorzy??? Vlad, nie mów mi że to osoby świadome swojej kreacji. BŁAGAM!!!!!!!!!! Twój plan jest cudowny ale nie przystaje do poziomu autorów - animatorów!!!

The odd get even.

>theli28

>To dowiedz się Vlad że raczej odchodzi sie od modułowego postrzegania systemu

>na rzecz procesu i architektury typu SOA.

Nie jestem programista wiec nie jestem na bierzaco.

Jesli znasz tak nowoczesne procesy to postaraj sie zaimplementowac je na tym forum.

>Zakładasz - błędnie - na swoim powyższym przykładzie że forum działa tak jak smierdzący Twój i mój organizm!

>Zapewniam Cię że daleko mu do tego.

A jak czesto sie myjesz ?

>Zakładasz, że autor wątku, nie jest kretynem i dopuści do głosu osoby przedstawiajace inny punkt widzenia.

A po co wypowiadac sie w watku - kretyna ?!

Zaluz Swoj WLASNY - sprawiedliwego geniusza.

Niech sie malpa pobawi troche brzytwa we WLASNYM towarzystwie.

Daj jej troche - WOLNOSCI !

Vladziu - prosiłem bez personalnych wycieczek, to tak trudno?

"Porozumiewaja sie one ze soba znakomicie, dzieki BLOKADZIE wystepujacej na ich

GRANICACH, zwanej - BLONA KOMORKOWA."

I bardzo ładnie - tyle że ma się nijak do sytuacji na forum.

Vladzio - dążysz do czegoś raczej w stylu MySpace. Forum jest czymś innym, raczej przytoczona przez Ciebie kałużą niż modułami Myspace.

Złe założenia na starcie!!!

The odd get even.

>theli28

>Vlad - ale zobacz KIM tutaj są animatorzy???

>Vlad, nie mów mi że to osoby świadome swojej kreacji.

Dlatego wlasnie JA powinienem byc tutaj (i po czesci - jestem) - Glownym Animatorem (Puppet Master) !

Tylko ja jestem tutaj nie tylko swiadomy, ale nawet - NAD-SWIADOMY !

Juz ja Was - ZANIMUJE !!!

>theli28

>Vladziu - prosiłem bez personalnych wycieczek, to tak trudno?

To byl zart, theli ! ZART !!!

LUKAR !!! CO Z TYMI DUZYMI, KOLOROWYMI, TRUJ WYMIAROWYMI - EMOTIKONAMI ?!!!

No właśnie Theli, po co zagadujesz tą małpę ?

Oczywiście, ze bez epitetów z jego strony się nie obejdzie, chyba nie liczyłeś na odrobinę - KLASY :)

Sama ze sobą sie pobawi i sobie pójdzie...tak jak wyjaśniła...ona potrzebuje tylko trochę - wolności.

...na takiej zasadzie jak vladek(bez wskazywania) to wszystko mozna wytłumaczyc.

Nawet pewnie hitler, stalin, czy pospolity gwałciciel ma "swoje prawdy"....no to dlaczego nie ma mieć małpiszon ?

FAKTY są takie, ze kiedy on był usuwany za chamstwo i prostactwo to bardzo biadolił, czasami nawet groził(jak to maniak)....koniec konców zapędzony jak mała mysz w narożnik pokoju wybłagał admina o "azyl".

Zupełnie niepotrzebnie spanikował nikt by sobie nie chciał pobrudzić obuwia deptaniem takiej brzydkiej kupy :))

...to było tylko wskazne, że go widzimy takim jakim jest.

Osobiście absolutnie nie czuje potrzeby rozmowy z tym osobnikiem, dla mnie jego "blokada" była tylko ostatecznym udokumentowaniem jego blokady umysłowej.

Zastanów sie Theli co to za lump, który w odpowiedzi na zarzuty o pospolitym chamstwie jako usprawiedliwienie rzuca teksty o oprogramowaniu ... i to przestarzałym :))))

Pozdrawiam

PS. mam nadzieję, ze nie doszukałeś sie w moim wpisie zadnych ataków personalnych ... w kazdym razie z mojej strony nie było takiej intencji.

>Zastanów sie Theli co to za lump, który w odpowiedzi na zarzuty o pospolitym chamstwie jako >usprawiedliwienie rzuca teksty o oprogramowaniu ... i to przestarzałym :))))

odpowiedź brzmi - "lump przestarzały" :-)))

graafie, no logicznie rzecz biorac...ale czy przestarzałe oprogramowanie przeanalizuje te dane własciwie ?...czy może znów wywali mu odpowiedź: "jestem mega inteligentny, mam czyste intencje, reszta to debile, idioci i hołota...i bron Boże ani troche nie jestem psycholem " :))))

Pozdrawiam

Vlad, 31 Sie 2007, 10:56

>theli28

>Vladziu - prosiłem bez personalnych wycieczek, to tak trudno?

To byl zart, theli ! ZART !!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Diagnoza: Vladek jest upośledzony.

Re: _WILU_, 31 Sie 2007, 11:16

>Diagnoza: Vladek jest upośledzony

upośledzenie, wolę mówić niepełnosprawność, to jest coś co dotyka człowieka, natomiast to co reprezentuje Vladzio człowiek robi sobie sam

jakże to do niego pasuje

taki z niego homo autoeroticus

Re: lancaster, 31 Sie 2007, 11:44

>Grzesz, no niestety Twój wpis przydałoby się zmoderować.

>Mam nadzieje, ze nie miałbys żalu do M ?

ja miałbym żal, gdyby M nie zmoderował jednocześnie brysia-kubrysia, w całości

ej, no zagaduję bo kurde idea tego gościa została (sic!!!!) wcielona w życie przez imć miłościwie nam panującego Lukara!!! A to juz dotyczy mnie personalnie. Nie wiem, jakie dwa piwa Lukar wypił owego fatalnego wieczoru ale poskutkowało.

Na klasę nie liczyłem, lancaster, liczyłem na zmianę zdania ale to chyba faktycznie... było idiotyczne z mojej strony...

Forum idzie w kierunku myspace - to jakby przerabiać samochód na rower lub odwrotnie. Myspace to dla mnie martwy portal, przypominający katalog firm prezentujących produkty. Tyle że mamy do czynienia z onanizującymi się w samotności typami, którzy do towarzystwa zaproszą, gdy uznają kogoś za przyjaciela...

Dobra chłopaki, odpuszczam, licząc jeszcze na przemyślenie decyzji ze strony Lukara.

The odd get even.

Theli, nie trzeba zmieniać tej decyzji - skoro jest :) W zasadzie nie utrudnia niczego.

Ten pomysł to w zasadzie pomnik vladkowego rozumienia wolności - i niech tak zostanie :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.