Skocz do zawartości
IGNORED

Vladowa BLOKADA wprowadzona w życie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Lukar, no zaczynasz pisac sensownie! No to chlopaki ustalajta moderatorow :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Re: Lukar, 30 Sie 2007, 10:39

>zerknąłem przed chwilą kto kogo blokuje i jak na razie głównie Vlad blokuje sobie

>nicki w swoich wątkach, Vlad tyle walczył o pełną wolność a teraz walczy o moderacje (poprzez taką

>blokadę) - dlatego to Vladowa blokada

:-))

dzięki za potwierdzenie naszych intuicji

pomysł na "Vladową blokadę" oceniam jako bardzo dobry :-)

chwała i dziękczynienie Adminowi!

graaf

graaf

>

>dzięki za potwierdzenie naszych intuicji

>pomysł na "Vladową blokadę" oceniam jako bardzo dobry :-)

>

>chwała i dziękczynienie Adminowi!

>

>graaf

Tez jestes po dwoch piwach?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>zerknąłem przed chwilą kto kogo blokuje i jak na razie głównie Vlad blokuje sobie

>nicki w swoich wątkach, Vlad tyle walczył o pełną wolność a teraz walczy o moderacje (poprzez taką

>blokadę) - dlatego to Vladowa blokada

jest szansa że Vlad będzie gadał sam ze sobą

jest szansa że nie będzie sobie zdawał z tego sprawy...

The odd get even.

sensowny to jest jeden ze stano w usa gdzie wszyscy maja obowiazek nosic gnata inaczej mandat! ronwe szanse dla wszystkich a nie bierne obserwowanie jak jakis patafian wypisuje osobiste obelgi - dodam ze przestepczosc w tym stanie spadla o 80%, poprostu wszystko samo sie wyprostowalo bo ludzie az takimi malpami nie sa a ze tepic nalezy agresywny wobec innych margines to najzdrowsze prawo przyrody.

Re: foxbat, 30 Sie 2007, 10:45

>graaf

>Tez jestes po dwoch piwach?

no nie - za takie prymitywne zaczepki to się należy total ban i całkowita "vladziowa blokada"!!! :-)))

graaf

A co bedzie jesli po kilku tygodniach "vladzioblokada" stanie sie "graafoblokada"?

Lukar, podaj prosze liste najbardziej zaufanych wg forumowiczów.

Będziemy pytać osoby znajdujące sie na niej czy mają ohote zostać moderatorami.

Vlad blokuje hahahaha .... a ktoś go jeszcze czyta wogóle ?

Pozdrawiam

Forum z taką opcją bedzie pieknie uczesane, i nie wadzące nikomu. Wszyscy będą zadowoleni.

Jakie to stworzy pole do autoreklamy robiącym różne dziwne deale i wszystkim normalnym inaczej. Blokujemy krytykę i jesteśmy the beściak w swoim temacie

Ja zaproponowałbym raczej opcję bloga dla kolegów mających nieposkramialną potrzebe stałego publicznego dzielenia sie swoimi przemyśleniami.

• Redaktorzy

bijta się i wybierajta:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak jest moderacja to tematy gladko sie rozwijaja bez obelg i glupot. Przyklad to diyaudio. Tam jakos potrafia sie dogadac. A tu? a czy to forum moze byc duzo lepsze merytorycznie? oczywiscie troche moderacji i juz. ja swojego czasu atakowalem kargula ale mi przeszlo. W koncu co on mi tam szkodzi. Nie zna sie chlopak na elektronice ale co tam niech sie madrzy. Na forum jest kilka ciekawych postaci dobrze znajacych sie na elektronice. Np. Molibden, trytt, stefanb ........................ i kilku juz mniej sie udzielajacych.

Z początku nie spodobał mi się ten pomysł, ale po przemyśleniu całej sprawy stwierdziłem, że dzięki tej zmianie forum przejdzie pewne samooczyszczenie, ponieważ będzie to dobry test na umiejętność bycia gospodarzem własnego wątku. Szybko się przekonamy kto potrafi odróżnić argumenty merytoryczne od pyskówki, albo kto chciał rozpocząć cenną dyskusję, a nie dowartościować się dzięki klakierom. Pożywiom, uwidim.

Lukar najprostrza najskuteczniejsza metoda: mozliwosc wywalanie ze swojego watku niepowolanych osob, ale dla robiacych to nagminnie blokada ich samych - a wiec kazdy dba o pozadek ze strzelba na swej ziemi ale platni rewolwerowcy na wygnanie.

Ewentualnie naduzycia takiej osoby pilnujacej swojego watku moglby dopiero ograniczac wybrany moderator, bo nikt normalny nie bedzie ciagle kogos tam i jakies tam teksty moderowal.

Czyli, że we własnym wątku każdy autor, według własnego widzi mi się, może bez podania jakiegokolwiek uzasadnienia, czy choćby nawet tylko ogłoszenia zaistniałego faktu, wyciąć dowolnego interlokutora.

To jakiś obłęd.

Re: Piotr Ryka, 30 Sie 2007, 13:28

>Taaak?

>

>To ciekawe skąd się wzięły w moich wątkach formularze do zamykania ust...

nie da się zrobić osobnego forum dla "głupiego Vladzia" niestety :-(

także wszystkim wyświetlają się formularze ale tylko on z tego korzysta

jestem przekonany że nikt normalny nie będzie z tego korzystał

to był pomysł Vladzia i dla Vladzia

pozdrawiam!

graaf

Panowie, ale przecież nie ma obowiązku korzystania z tej opcji. Właśnie o to chodzi, żeby się przekonać kto jakim jest gospodarzem. Oczywiście musi być widoczna dla wszystkich lista "wyproszonych", bo inaczej to nie ma sensu. Ja na przykład będę czekał na wpis osoby, która została zablokowana, i tak sobie będę czekał. Jeśli taka lista nie będzie dostępna, w takim razie proszę P.T. Gospodarzy o zamieszczaniu w wątku informacji o zablokowaniu konkretnego forumowicza.

Debilizm, debila, debilizmem pogania- tak krótko można określić wprowadzony pomysł imć Drogiego Nam Lukara. Już kilkakrotnie zwracałem Ci uwagę, że Twoje wymuszone przez niedorobionych działania są głupawe i bez sensu, i tylko szkodzą forum. NA BOGA- NIE INGERUJ I TYM RAZEM!!!To, na co wpadłeś wespół w zespół z tu kilkoma oszołomami: Edwarduniem, Grzeszem fekalistą and company intelektualnych, słuchowych i węchowych dewiantów, jest wręcz niewiarygodne. TERAZ TO ZACZNIE SIĘ ZABAWA!!!

Merytoryczność miałaby być kryterium banowania lub nie!!! a kto miałby decydować o tej merytorycznści wpisującego się gostka? założyciel wątku?TO CHYBA JAKIEŚ JAJA I TO DO POTĘGI- sami najczęściej nie mają pojęcia o czym chcą rozmawiać, a mieliby decydować o toku dyskusji, sami zazwyczaj nie mając pojecia o przedmiocie sprawy. Merytoryczność np. takiego Edzia- jest żadna.To tylko żałosne pretensje do merytoryczności, o to przykład: Edzio pyta w bardzo poważnym watku, bardzo poważnego Pana Matusiaka- czy styki czyścić izopropylem czy pastą audiofilską? (żadnego nie testował wcześniej sam)- udawadniając że jest żałosną kreaturą, która chce mieć monopol na merytoryczność pojmowaną: kto ma odmienne zdanie niż GŁUCHY EDZIO ten jest niemerytoryczny. Czyli Ci co mają ochotę czyścić drogą pastą audiofilską powini sp***dalać z jego wątku na drzewo.Gnidowatość takich kryteriów oceny merytoryczności jest wyjątkowa i mogła poklask dla takich idei uzyskać tylko "w specyficznych głowach", które opanowały już doszczętnie to forum.

Czy będziemy godzić się na dyktat takich głuchych, nieosłuchanych i bez dobrego sprzętu OSŁÓW???

Na to pytanie odpowiedźcie sobie sami.

Jeżeli nie umiecie na nie odpowiedzieć, to macie przecież możliwość dawania ignorów. Można szafować tym do woli i bez opamiętania. Z takiego prawa, wy barany forumowe nie potraficie skorzystać?? a wiecznie drzeć bezrozumną japę to potraficie tu, tam i wszędzie w takim nadmiarze i zapamiętaniu, że aż szczęka wypada:)))

Forum jest takie, jakie jest nasze społeczeństwo, nie jest idealne, bo nie ma idealnych tworów w przyrodzie.

Czy chcecie by było inne? Jak tak, to brać dupę w troki i won do Albionu :)))

Vinyl fucker, łowca ignoruf, debilów i skarżepytów

O czym tu sie pierniczy, jakie domy, palace, jakie baraki. To raczej Vlada wlasne czworaki zrobily sie z tego forum.

Teraz jest jakas paranoidalna socjalistyczna mentalnosc cenzora, kto nie z nami to zamknac mu ryj!

Chyba zawine sie na HFIM. Tam (mino innych wad) jest znacznie wiecej dyskusji o audio niz o megalomanskich zapedach niespelnionych chlopcow uzaleznionych od netu, ktorzy nie majac wlasnego zycia, calymi dniami wyzywaja sie dowodzac swych watpliwych zreszta racji.

Ktos napisal ze dano malpie brzytwe - teraz to niektorzy sie pochlastaja na calego.

graaf, 30 Sie 2007, 14:07

>kolejny klon Vladzia?

>tak się to czyta jakby Vladzio znowu "się marszczył"

Księciu Księciuf, jest to mój własny i nie inspirowany wpis, ja klonuje się wramach własnych zmarszczek, mnie by się wypowiedzieć nie jest potrzebny Vladko, Ty, i wąchaczopodobni

Lplover

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.