Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny w cenie od 11500 do 23000 Euro

spoko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

bardzo dziekuje za Wasze dotychczasowe opinie.

@npl

byc moze firma nie jest znana, ale jej zalozyciel byl jednym z glownych konstruktorow Lumen White. Z tego tez wzgledu podobienstwo do nich jest zrozumiale, aczkolwiek nalezy przyjac, iz te nowe sa nastepna evolucja tych poprzednich (stad wspomniane przeze mnie patenty). Ciekawostka powinien byk brak jakichkolwiek materialow wygluszajacych wewnatrz tych kolumn glosnikowych.

@wojciechb01

co sie zas tyczy "powtarzalnosci produktow", nie podejrzewam aby wytworca mial jakiekolwiek problemy z zagwarantowaniem najlepszej, dostepnej w obecnych czasach jakosci. Piszac o "wykonaniu na zamowienie" mialem na mysli wybor przez klienta wykonczenia zewnetrznego (kolor, rodzaj furnieru), gdyz pozostale elementy pochodza od tak znanych liferantow jak WBT, Shunyata, Mundorf i Accuton. Jak najbardziej zgadzam sie z Twoim pogladem, iz w tym przedziale cenowy jest sprawa oczywista, udostepnienie mozliwosci odsluchu i testu w domu. Osobiscie nie interesuje mnie, jak caly zestaw brzmi i funkcjonuje w salonie sprzedawcy, gdyz prawdopodobienstwo uzyskania tyh samych warunkow w moim pomieszczenie jest raczej znikomy. Zestaw musi pasowac do mojego pomieszczenia.

@ zdezintegrowany_3PO

mysle, ze ze swoja opinia trafiles w tzw. "dziesiatke". Mysle, ze na rynku istnieje wiele innych bardziej znanych firm, ale czy sa one elitarne?

Pozdrawiam...Piotr

Wydaje mi się ,ze cała rozmowa nie ma większego sensu , chyba nikt z nas nie zna odpowiedzi.

Jednak można inaczej podejść do tematu - wystarczy popatrzeć na sprzedaż najwyższych dzielonych modeli

takich firm jak Accuphase, Krell, A.N. czy choćby McIntosch, już tutaj widać jakie jest zapotrzebowanie i możliwości rynku.

Kolega Elberoth - zwrocił uwagę na sprzedaż Avalona i to w zasadzie gotowa odpowiedź ;-)

Może za 10 -20 lat ??? ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.