Skocz do zawartości
IGNORED

jaka sieciówka da bass, soprany i magię?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Sobota. Co mi tam - otworzę puszkę Pandora ;))

Jaka sieciówa sprawi, że oniemieję? Jaka będzie klasy kabli Transparent Ultra jeśli chodzi o ciepło, przestrzeń i stereofonię? Co dobrać do systemu?

Adam - otowiedz jest banalna. Jak kupis sobie telefonik kom. to popros o 2 ladowarki do niego. Jeda by mogla byc do telefony, a druga by przerobic na sieciowke - jest tylko jedno male ale - musi to byc telefon zakupiony w ERZE.

pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Nie 3 kawałki. Coś takiego można mieć za ............ :) A tyś wydanych złotych lepiej oglądać w swojej kieszenie:) i przeznaczyć na płyty lub wczasy nad ciepłym morzem.

potwierdzam:)

tylko taka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a roznice wydac dobre plyty i wino.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na tej stronie wyraźnie autor zaznaczył do czego ma służyć ten kabelek. Wklejam więc.

Nie wątpię jednak że i z niego mozna zrobić namiastkę sieciówki do celów audiofilskich. Należałoby ją rozebrać i złozyć następnie w sposób zapewniający odpowiednią geometrię. Efekt byłby na tyle dobry na ile pozwoliłaby czystość użytej miedzi czy czegoś z czego została zrobiona:)

Ponieważ moja znajomość praw Ohma oraz Kirchhoffa skutecznie mnie odstręcza od wszelkich sieciówek, a szczególnie instalowania 3-żyłowych przyłączy w komponentach innych niż wzmacniacz, skazuję się dobrowolnie na słuchanie samej średnicy pozbawionej wszelkiej magii, i w takim umartwieniu zamierzam pozostać jak najdłużej. Innym też polecam poćwiczyć tę ekstremalną formę ascezy.

Żadna.

Używam przewodu 3x1 mmkw i jest ok.

Lepsze sieciówki, mogą nieco poprawić.

Ale mam już, basy, soprany i magię. A czasu na

szukanie kabelków nie mam.

Żona idzie do mnie , sprzęt i muzyka znowu poczeka...

Wolę czas z nią. To jest moja muza.

pozdrawiam,

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

Faktycznie Doda w Sopocie pobiła wszystkich pół finalistów:):)

1mm to ja daje w drucie a nie lince do oprawki od żarówki:):)

Zamast scepoc dyskusje polevam deugą cześć festiwalu. Doda jak bustwo błyszczy na scenie.

> Zyd

"poł finalistów"?

Cienias jesteś.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

> Zyd

Masz coś do mojego 1mm?

Jak tak, to mów jaśniej. Może skorzystam. Jak jaśniej nie umiesz pisać, to się powstrzymaj.

pozdr,

"Zamast scepoc dyskusje polevam deugą cześć festiwalu."

Zydelku, tak z ciekawości i bez złośliwości - zapodajesz coś teraz "w szyję"? Bo ja też, ale chyba jeszcze nie doszedłem do Twojego poziomu:-).

Ja nigdy nic nie zapodaję!!!

Ani w szyję ani w żyłę dla jasności :):)

A jesli mowa o trunkach to je połykam:) ale nie "błędy są wynikiem zabrudzenia klawiatury".

adamgdansk,

"(...) chodzi o ciepło przestrzeń i stereofonię"

Adam, wyskocz w letni dzień na łąkę i posłuchaj co w trawie piszczy. Znajdziesz to, czego szukasz. Absolutny hi-end!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.