Skocz do zawartości
IGNORED

VA Bach grzebane?

?

Rekomendowane odpowiedzi

spoko - sprawa przeciwko joolo się już toczy - po prostu należało spełnić pewne obowiązki informacyjne - wszystkie wezwania do zwrotu i odstąpienia od transakcji zostały posłane. pan joolo ma kłopoty - tyle moge powiedzieć:) więcej nie pisnę bo mnie qman zabije:)

Napisze tylko jeden post. Kolumny zostaly wyslane sprawne technicznie (jak w opisie aukcji). Telefon z zapytaniami dostalem od jarka dopiero po fakcie zalicytowania na mojej aukcji (chyba robi sie na odwrot). Mister jarek sie chyba troche pogubil w tym co jest rzekomo zepsute w kolumnach, z listu na list piszac ze jednak to nie to tylko tamto, z coraz wieksza, niezrozumiala agresja w stosunku do mnie. A ty '78 zmień język i niefrasobliwie wyrazajac tak negatywna opinie o mnie publicznie moze byc klopotem 4u . Wiecej nic nie mam do dodania. Pozdro dla szacownego grona. Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo .

chciałbym sprostować - ale gdy byłem na urlopie Jarek dzownił do mnie z porada czy ma brać kolumny bo nie może się dodzwonić do wystawiającego aukcję przez dłuższy okres czasu! Wyraziłem zaniepokojenie - bo co za sprzedawca notorycznie nie odbiera telefonu! teraz już wiem dlaczego!!!

A po drugie dlaczego po tej aferze klonujesz swoje nicki na forum i zaczałeś sprzedawać pod nimi? To też może o czymś świadczyć. A w końcu jak chcesz to próbuj mnie pozwać. Jestem zabezpieczony na taką ewentualność. Obawiam się, że nie sprostasz.

A jak będziesz dalej kłamał to upublicznię twoje prostackie emaile niewiedzieć czemu do mnie kierowane.

no i chyba kolejne grzebane va, tym razem mozarty, aukcja co prawda juz zakonczona ale zauwazylem pewna nieprawidlowosc, facet ten sam a zdjecia rozne, da sie zauwazyc, ze na jednej aukcji oba glosniki w kolumnach sa ustawione, kabelkami pod membrana,do dolu na drugiej zas, jeden w dol drugi w gore(czyli prawidlowo), ciekawe co sie stalo:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

post-4244-100004142 1190671457_thumb.jpg

post-4244-100004143 1190671457_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 miesiące później...

Ukryta Zawartość

jak to śpiewał Petr Stepan - "Nosferatu... is back!"

:)

Ukryta Zawartość

• 2 lata później...

joolo= dzuls(allegro)=fearhh -to forumowy kolega, który sprzedał mi bubla i wypiął się zadowolony.

Uszkodzony głośnik z poobijanych VA Bach leży u mnie do dzisiaj :(

a tu świetna oferta:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Wam może się uda...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.