Skocz do zawartości
IGNORED

Stresy Pana od WF-u bez AWF-u :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Daje się zauważyć ostatnio ( przynajmniej ja to zauważyłem) narastającą" brutalizacje życia" naszego forum.

Jej powodem jest pewnie to , parafrazując słowa wieszcza , że internet trafił pod strzechy , mamy tu teraz jakby mix przekroju naszego społeczeństwa z wszystkimi jego zaletami i przypadłościami - te ostatnie zdaje się ,że dominują.

Dlaczego ktoś potrafi niszczyć zabawe innych w imię ,w domysle ,dobrej swojej , nie reagować na prośby , groźby ,wyroki śmierci (bany) ?

Próbuje narzucić styl bycia innym pomimo licznych sprzeciwów - jest taki zaborczy , czy co innego nim powoduje ?

"Leczy" tym swoje kompleksy , brak autoakceptacji , akceptacji swojej osoby w społeczeństwie?

Czy tez najzwyczajniej w świecie się nudzi ?

https://www.audiostereo.pl/topic/35972-stresy-pana-od-wf-u-bez-awf-u/

Cóż forum jest odbiciem tego co na ulicach. Dwa przykłady.

Syn koleżanki żony z pracy był świadkiem wypadku - wyprzedzający samochody pomiędzy pasami motocyklista wpadł w poślizg na rozsypanym piasku i uderzył najpierw w samochód a potem w barierkę. Pasażer motocykla zginął a kierowca miał otwarte złamanie nogi. Kierowca uderzonego samochodu podbiegł do rannego i z całej siły kopnął go w złamaną nogę.

Dzisiaj jechałem Łazienkowską. Padał deszcz. Przede mną Lanos Straży Miejskiej wyprzedzał powoli po lewym pasie inny samochód. Jechałem za nim w pewnej odległości ze względu na warunki i kiepską jakość nawierzchni w tym miejscu. Prędkość ok. 70 km/h czyli 10 km/h ponad limit. Nagle ze środkowego pasa wskoczył pomiędzy nas czarny focus z kratką i anteną CB, podjeżdżając strażnikom "na zderzak". Ci jednak kontynuowali manewr nie przyspieszając po czym zjechali na prawo. Focus wyprzedził ich po czym zajechał im drogę dając po hamulcach tak że omal nie wjechali mu w tył, a następnie dał gazu i odjechał. Też nie lubię strażników ale jakby debila zatłukli pałkami to bym w tym przypadku chyba nie protestował.

jacch:

"Dlaczego ktoś potrafi niszczyć zabawe innych w imię ,w domysle ,dobrej swojej , nie reagować na prośby , groźby ,wyroki śmierci (bany) ?

Próbuje narzucić styl bycia innym pomimo licznych sprzeciwów - jest taki zaborczy , czy co innego nim powoduje ?"

jeśli chamstwo i prostactwo, za które dostałeś purpurę, uważasz za - zabawę, to ja zadam pytanie - gdzie ty się w młodości bawiłeś i co wpoili ci wychowawcy (rodzice, szkoła (specjalna?) etc.).

>Daje się zauważyć ostatnio ( przynajmniej ja to zauważyłem) narastającą" brutalizacje życia" naszego forum.

Eee chyba nie, forum nawet jakby trochę oklapło w ciągu ostatnich sześciu miesięcy ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.