Skocz do zawartości
IGNORED

CR DEVELOPMENTS ORPHEUS 325 dobry wzmak?

Joku

Rekomendowane odpowiedzi

Leszek:

>Pytam się o Górka z ciekawości ;o)

Mam nadzieję, że zaspokoiłem?

>CR Developments CR325 jeszcze nie ma w opiniach? :O)Trzeba

>napisać :O)

To napisz, jeżeli "trzeba". Pozdrawiam ;)

• 1 rok później...

Jak okazuje się po raz kolejny, forumowicz McGyver upodobał sobie ten wątek jako swego rodzaju "obronę" przed stawianymi mu zarzutami dotyczącymi uprawiania reklamy na forum. Powodem odświeżenia przeze mnie dyskusji sprzed ponad roku jest więc prosta konstatacja: jeżeli ktoś ma problemy z odróżnieniem sprzedaży urządzenia audio, anonsowanej w miejscu dla tego właściwym (czyli w dziale "ogłoszenia"), od sprzedawania swoich produktów za pomocą mniej lub bardziej nachalnego, trwającego miesiącami zachwalania ich w co drugim zakładanym na forum wątku, to... trochę mi go żal. Życie w zakłamaniu nie jest zapewne łatwe.

Teo, spójrz w lustro. Czyżbyś nie zachwalał na forum wzmacniacza który był ponadto "anonsowany w miejscu do tego przeznaczonym"? Twoja mentalność to mentalność Kalego. Jesteś hipokrytą kolego. Pora zdać sobie z tego sprawę.

McGyver:

>Teo, spójrz w lustro. Czyżbyś nie zachwalał na forum wzmacniacza

A i owszem, zachwalałem. Wzmacniacz (i to niejeden), kolumny (też kilka par), coś z odtwarzaczy także by się znalazło. Pewne urządzenia zdarzało mi się, dla odmiany, krytykować. Część z opisywanych posiadałem, część nie była moją własnością. Sprzęt co jakiś czas zmieniam, więc parę z opisywanych przeze mnie urządzeń z czasem znalazło się w ogłoszeniach bądź na Allegro, kolejnych kilka - jak przypuszczam - znajdzie się tam w przyszłości.

Zarzut, że jakiekolwiek moje opinie były zależne od planów sprzedaży (bądź kupna, wszystko jedno) jakiegoś urządzenia, określę krótko: jest cienki jak D4 węża. Jak widzę, uparcie wysuwasz go, gdy zarzucam ci robienie z forum prywatnej tablicy reklamowej w celu łowienia jeleni kuszonych chińskim "hi-endem za grosze". Miłego próbowania - jeśli sądzisz jednak, że podobne strzały na oślep usprawiedliwiają twoje zachowanie, toś w błędzie. Nie licz na to, że twoje rozpływanie się nad urządzeniami, nad którymi w danym sezonie udaje ci się zarabiać, przechodzić będzie bez komentarza.

Dla jasności: życzę ci powodzenia w prowadzonej przez ciebie działalności zarobkowej. Sposób reklamowania tej działalności (pod pozorem "bezinteresownych rad" i "zaproszeń na kawę") zdecydowanie jednak potępiam.

Dla jasności: życzę ci powodzenia w prowadzonej przez ciebie działalności zarobkowej. Sposób reklamowania tej działalności (pod pozorem "bezinteresownych rad" i "zaproszeń na kawę") zdecydowanie jednak potępiam

ciezko ci zrozumiec,ze istnieja ludzie ,ktorzy maja wiedze,i chca sie nia podzielic z innymi?

czyzby chrobliwa zazdrosc?

forum to chyba miejsce wymiany takich doswiadczen?

Najlepsze doświadczenie, to jak McGyver założył sobie drugi nik (grafton) i pod nim wychwalał produkty McGyvera :)))

Podzielił się wiedzą najwyższych lotów.

Takich pomocnych i dzielących się wiedzą radzę omijać szerokim łukiem.

A pretensje, że ktoś zaznaczył na samym początku, jak wygląda sprawa i czyj jest wzmacniacz itd. są trochę dziwne. Czyżbyś Mac mierzył ludzi swoją miarą i wietrzył spisek?

To chyba tyle w tym temacie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.