Skocz do zawartości
IGNORED

tuning Polaris 120

Tumak5

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver 13 Wrz 2007, 00:07

>No tak, mamy to czego się można było po qubricu spodziewać.<

A czego się spodziewałeś kmiocie, po tym jak napisałeś - cyt. >Więc zamknij japę i przestań ujadać< ??? Coś z główką masz nie tak, czy tylko zęby swędzą?

Tumak5 - ostatnio słyszałem Tonsil Excellence 1S (nowe ok. 800zł. para, może znajdziesz taniej mało używane). Podłogówka to nie jest, ale naprawdę przyjemnie plumkają - inaczej niż podłogowe 1F. Bez tej ich twardości dołu. Bas nie powali ale brzmienie przyzwoite.

Z nowych podłogówek do 1tys.zł. pozostają jeszcze Premium Front i Maestro II 130 - ale tych nie słuchałem.

Niestety jakoś nie mam przekonania do Dali (z wyjątkiem starej serii 800 ale to nie ten poziom ceny o którym piszesz).

Jak dla mnie z oferty małych kolumn podłogowych w tej konfiguracji głośników bardziej zaczynało się podobać dopiero od Vienna Acoustics na 14cm Seasach z przezroczystymi membranami i wysokotonowym ScanSpeaku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.