Skocz do zawartości
IGNORED

Lubuskie - odsłuchy.

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Co więcej - obecny właściciel "trąbek" miał okazję posłuchać odgród i... był zachwycony i oczarowany!

A co do zdjęcia pana z Tubami i cedekiem Teaca!

Dymu!

To nie ja - to dziadek Foxbata! ;)

Houku!

Ty byś się pochwalił!

Widujemy gdzieniegdzie jakieś podejrzane ogłoszenia, ale nikt się śmie pytać! ;)

Wiesz, zachowujemy się jak starzy przyjaciele, jak nie chce powiedzieć, to nie będziemy go zmuszać!!! :))

Jedno jest pewne - trąbienie trąb jerychońskich by Ci się podobało! Przyjeżdzaj!

a u nas w ZG, wspolnie z pewnym doswiadczonym konstruktorem trwaja prace nad wersja DIY...

zdjecie wczesnej wersji przedprototypowej..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wersja wz. 2010 mk. II

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ładne, ale widać, że prototyp! I to na dodatek lekko militarnej prowiniencji!

na przyszłość - trza mu lakier metalik zafundować (może być silver metalic jak w Willsonach - spytaj o wrażenia Elberotha) i będzie git! ;)

twierdzisz, ze Elberoth bylby zainteresowany? no to musimy popracowac nad wersja Refubiszed!

O w d...e zajefajne tubiszcza ,kiedys wzdrygalem sie na nie ale ostatnimi czasy dochodze do wniosku ze to jest moje granie ja lubie jak jest efektownie a tego im nie brakuje ja je...e to z fotela mozna zleciec:)

Zalezy tez z czym to podepniemy tak wtedy graja ale napewno nie jest juz tak jak kiedys pamietam ,,na morde,, i usta wokalistki nie maja metra dlugosci tylko tak ze 30 cm :)

Generalnie nie pogniewalbym sie gdyby takie ,,miski,, wyladowalyu mnie w domu (tylko tesciowa by oszalala bo juz AN y daja jej popalic)

robix

Moja tesciowa jest grzeska robi mi obiadki do pracy ,pakuje do pojemnikow itp pozyteczne rzeczy wiec wysylac jej nie mam zamiaru nigdzie:)

Kurna posluchalbym tych bydlakow u Ciebie ale daleko i czasu brak, tyram co drugi dzien za barem i nic mi sie pozniej nie chce.

Gdyby bylo cieplo to wskoczylbym z zona na motocykl i chwil kila jestesmy u Ciebie a tak to lipa.

Ps. A tak powaznie to ile jest km do Ciebie z Wrocka?

robix

Ja jesli juz sie zdecyduje to moge tylko w przyszla sobote po swietach a nie wiem czy jeszcze beda goscily u Bartka te kolumniszcza.

Jestem splukany bo mam impreze rodzinna ,komunie na poczatku maja chrzesniaka itp przeszkody.

robix

Właśnie z przykrością pożegnałem gości - Janusza i Łukasza!

Niezależnie od tego, że kable MITa spowodowały moje dłuższe omdlenie, czekam na krwistą, ociekającą nagą - brutalną prawdą recenzję! :)

A ja w tym czasie siadam do słuchania płyty Korn unplugged!

a ja właśnie od Bartka wróciłem.

łapy mi się trzęsą, po plecach latają dreszcze, w głowie mętlik. katowaliśmy tuby przesterowaną, syntetyczną muzyką, z tranzystorową końcówką mocy w torze i przeźroczystym pre/dac-iem. efekt oszałamiający. tak dobrego dźwięku u Bartka nie słyszałem. a jakby tam jaką triodę wpiąć we wzmocnieniu to podejrzewam referencję. krótko - te kolumny to mistrzostwo. kto nie przyjedzie połuchać ten trąba, ups - sorry - ten tuba :)

pozdr.

Ł.

Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

Wpraszam się po świętach :-) Sam jestem już coraz bliżej złożenia zestawu dla siebie, choć oczywiście zdecydowanie skromniejszego niż Bartkowe tuby i myślę, że jeszcze w kwietniu zaproszę kolegów na mały rekonesans w moich skromnych progach. W sumie system już śmiga, ale czekam jeszcze na ostatni element Xindak DAC-09, który powinien dojechać za 2 tygodnie.

A jako ciekawostkę podam, że w przyszłym tygodniu zawita do nas system marzeń Regi, tylko w wersji z większymi kolumienkami RS5 czyli Rega Apollo + Rega Brio + Rega RS5 całość dla klienta 8000zł a brzmienie ... myślę, że warto posłuchać :-) Zorganizujemy jakaś prezentację w najbliższym czasie.

Hej!

Całkiem możliwe, że w dniu dzisiejszym Januszowe "surmy" będą mogły zagrać z lampką, która ma przywieźć ze sobą Lukasz z Audiozakupów.

Najsumtniejszym w tym wszystkim jest to, że - prawdopodobnie doskonale pasujący do Avantgardów wzmacniacz lampowy - Leben będzie dostępny w zielonogórskim sklepie dopiero w przyszłym tygodniu. ;(

Nie omieszkam przekazać, jak zagrały tubiszcza z żarówkami ;)

A będąc przelotem w Audiozakupach zauważyłem kątem oka, że w dystrybucji pojawiły się nowe marki - jest Dynaudio i Naim!

Pozdrawiam

Witam,jesli nic nie stanie mi na przeszkodzie to w sobote 10 go zawitam w Lubuskie w towarzystwie zony i przyjaciela z koncowka mocy Audio Note M1 PP :)

Jak sie spasuje z tubiszczami nie mam zielonego pojecia ale o efektach sonicznych zapewne napiszemy.

robix

Robercie!

Niczego nie zakładam, ale... oj, będzie się działo!!!

Audio Note...

Janusz pewnie dałby się pokroić za AN Ongaku, ale przypominam sobie, że w zamierzchłej przeszłości marzyłem, by posłuchać M1!

I oto - będzie mi to dane!!!

W takim razie skoro takim podstawowym wzmacniaczykiem sprawie Ci tyle radosci to chyba jeszcze jednak zabiore P1 bo z nim gra jeszcze lepiej tyle ze w pasywnym torze a jak z aktywnym okaze sie juz niebawem:)

robix

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.