Skocz do zawartości
IGNORED

Lubuskie - odsłuchy.

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

>Pizzeria Da Grasso na ulicy Podgórnej robi naprawdę doskonałe pizze! Ho, ho, kto wie, może nawet

>najlepsze w mieście?

Imho pizza z PappaPizza przy centrali nasiennej jest lepsza :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Panowie!

Z moich obserwacji wynika, że formuła Naszych/Waszych odsłuchów jest ciut chaotyczna, tzn. słuchacie różnych klocków, w przypadkowych konfiguracjach, zmieniając poszczegóne elementy toru według chwilowego kaprysu...

A może spróbować wprowadzić pewną regułę do spotkań, np.: dzis słuchamy u Berberysa jego systemu, zmienijąc jedynie kolumny (i każdy przywozi ze sobą co ma godnego z asortymentu kolumn), jutro słuchamy u Lucmastera jego systemu zmieniając wzmacniacze...itd. Nie uwazacie, ze to pozwoli duzo bardziej obiektywnie ocenic brzmienie klockow?

Napiszcie coz o tym myslicie Drodzy Lubuszanie.

Houek!

Pewnie masz i rację! Ale z drugiej strony to, ha, ha, osłuchani jesteśmy, więc w sumie żaden problem... ;-))

Najważniejsze jest, że słuchamy muzyki, bawimy się przy tym naprawdę doskonale i to, że raczej jesteśmy jak na razie zgodni w swych opiniach!

Ale w sumie, co szkodzi zgromadzić w jednym czasie i jednym miejscu więcej sprzętu i poprzełączać od czasu do czasu to kolumny, to przedwzmacniacze, etc.

Oczywiście potrzeba jest na takie odsłuchy znacznie więcej czasu, stąd propozycja dwudniowego supertestu... ;-))

Pozdrawiam!

witam po przerwie spowodowanej dokształceniem się na południu kraju :)

co do metodologii - ja się uczciwie przyznaję, że też jestem zwolennikiem by w ramach jednej sesji ograniczać ilośc sprzętu porównywanego do dwóch/trzech elementów.

przy większej ilośc elementów zmienianych ja sie po prostu gubię - co, z czym i jak :)

jakby Bartek faktycznie chciał zorganizować jakąś dwudniową sesję - to byłoby wydarzenie! stawię się niechybnie, a i karku nagnę aby sprzęt ponosić.

pozdrawiam.

Łukasz

Uffffffffff!

A ja już sądziłem, że duch w narodzie lubuskim upada...

Całe szczęście, że Houek się odezwał nieco wcześniej!

Panie i Panowie!

Ustalamy termin?

Jacek!

Przywieziesz Infinity???

Chłopaki z Zielonej Góry - Agreście i Mattysku!

Będziecie?

Adamie!

Czy uda Ci się wygospodarować trochę czasu na dwudniowe spotkanie?

Foxbat, Łobuzie!

Przyjedziesz do NS???

Dey!

Mam nadzieję, że Ciebie też nie zabraknie!

Viniu!

Jak córeczka???

Wpadniesz?

Hybryd z bratem (Baq85)...

Piszecie się???

Towarzystwo z zaprzyjaźnionego Wrocławia - Marekzawa, annawroc i inni - macie ochotę na bliższą znajomność???

Adher!

Co u Ciebie słychać??? Nie odzywasz się przez czas długi...

Nie miałbyś ochoty zrobić 150 kilometrów???

Rosim!

Jest okazja się poznać...

Studernote!

Czas wypełznąć z norki!

Drodzy inni koledzy i koleżanki!!!

Kto następny???

Pozdrawiam

Bartek!!!

berberys- chyba się skusimy :) tylko: 1. dasz radę przenocować tyle osób (o ile się dużo zgłosi)? 2. musimy znać termin jak najszybciej, żeby lepsza połówka wolne sobie zaklepała.

Damy radę!

Może nie obiecuję noclegu na miarę wrocławskiego hotelu Sofitel, ale zawsze...

Pozdrawiam i już się cieszę...

Pozdrawiam

PS. Mam nadzieję, że zabierzecie coś ze swego sprzętu???

Kopaczmopa!

Ty nie przesadzaj!

Drogę masz prostą jak drut, a jak się pojawisz, to Cię osobiście bedę ponownie mógł przeprosić!]

Belfer!

Pamiętasz, że masz nieustające i gorące zaproszenie???

Od siebie - pod koniec lutego wyjeżdżam najprawdopodobniej na narty do Austrii! To już jest po lubuskich feriach szkolnych. Łukasz, coś pisał o tym, iż na ferie (od 28.01.2008 r.) zabiera rodzinę w Sudety! Łukaszu, jak długo Cię nie będzie!

Zaproponujcie jakiś termin, a ja dostosuję się do Was!!!

Koleżanki i Koledzy!

szczerze mówiąc to ja mam praktycznie do połowy lutego porażkę z czasem ):

rozumiem, że w grę wchodzą weekendy?

to może 16-17 lutego?

wiem, że termin trochę odległy - ale daje szansę na ułożenie grafiku zawodowo-rodzinnego :)

pozdrawiam.

Łukasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.