Skocz do zawartości
IGNORED

Lubuskie - odsłuchy.

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętamy doskonale!

Co więcej "małpa z brzytwą", poza rzeczonymi postami, wpisami Foxbata, skasowała również całkiem ciekawą i sympatyczną wypowiedź osoby o żeńskim nicku.

ale sie porobilo no.. koledzy to w goracej wodzie kapani :D po informacjach uzyskanych od audiozakupow, sam poprosilem o usuniecie swojego wpisu, bo uznalem, ze wyszlo nieporozumienie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

master! taak :) juz jutro kupuje yaqina! :D luc, moze komus trzeba dac szanse rehabilitacji? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wpierw zacznij od poprawnej budowy zdania w jezyku w ktorym piszesz bo moge sie tylko domyslac o co w tym chodzi a potem zmien kolor

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Panowie ewidentnie szukacie dziury w całym. Macie nareszcie pod ręką sklep z prawdziwego zdarzenia / to jeszcze po nim jeździcie z byle wymyślonego powodu. Pytanie do cir - wpierw znaczy najwpierw czy najzachwile ?

Nie pisałem w tym temacie mimo że też jestem z lubuskiego ale do sklepu w zielonej miałem się wybrać, ale teraz to mam średnią ochotę, przynajmniej dopuki sprawa nie zostanie jednoznacznie wyjaśniona - ktoś się przyzna do winy lub wyjasni to w inny sposób.

A mówię o wpisach w tym temacie przed cięciami - udało mi się je przczytać.

Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

Na forum sklepu pisze głównie Łukasz jako Audiozakupy i Ajacz65 jako Andrzej a 3 nick, który się tu pojawił to Marek też z naszego sklepu, który pracuje u nas od kilku miesięcy i ciągle się uczy dlatego zabroniłem mu pisać tymczasowo na forum. Zresztą jego specjalizacja to inteligentne domy i systemy multiroom. Wyjaśniając całe zdarzenie napiszę, że usiadłem na szybko któregoś dnia na jego komputerze wieczorem kiedy byłem w firmie obejrzeć sobie film i automatycznie mnie zalogowało na jego konto o czym zapomniałem i udzieliłem odpowiedzi na pytanie zukzukzuk-a nie sprawdzając, że odpowiedź idzie z jego logina. I to cała tajemnica.

Dodatkowo w sklepie pracuje jeszcze Kamil, Krzysiek no i Agnieszka i ..... :-) To wskazówka dla tropicieli i wielbicieli teorii spiskowych, którzy nie mają nic lepszego do roboty.

I jeszcze jedno wytłumaczenie bo z tego co widzę sporo osób kojarzy moje wpisy z właścicielem Audiozakupów. Niestety moi drodzy jestem pracownikiem i ani nikt mnie nie zmusza do pisania na tym forum, ani nikt mi nie płaci za organizowanie spotkań z Wami, które po prostu lubię i poświęcam na nie swój własny prywatny czas i mam zamiar dalej organizować póki znajdą się chętni by na nie przyjeżdżać.

Odpierając zarzuty, że promuję Audiovectora to napiszę, że wcześniej pochlebnie wypowiadałem się o Tannoy DC10T a jeszcze wcześniej o Paradigm S6v3 a jakbym chciał naprawdę wypromować Audiovectora, który na to by nie zasługiwał bo byłby produktem przeciętnym to nie zapraszałbym na spotkanie na którym forumowicze samodzielnie mogli sprawdzić co ta konstrukcja sobą reprezentuje.

Aaaa i na koniec djchampion to nowe konto Marka, które założył sobie odkąd pracuje u nas, ale do dzisiaj nic nie pisał.

Taki fajny, konkretny watek a tyle smrodku juz polecialo...moim zdanie calkiem niepotrzebnie!

Salon niech sobie bedzie bo nikomu nie przeszkadza a wrecz przeciwnie tyle ze powinien powstac odrebny temat o odsluchach w Audiozakupach lub temat sponsorowany z reklama ww (to takie proste)

Tutaj jak dawniej powinny byc relacje z prywatnych odsluchow w domowym zaciszu okraszonych zdjeciami bo taka formula byla moim zdaniem najciekawsza.

Proponuje ,,zawiesic bron,, i skoncentrowac sie na zabawie bo przeciez o to tu chodzi.

robix

Brawo!

To jest rzeczowa odpowiedź.

Życzył bym sobie i innym takiego podejścia do sprawy wszystkich zawodowo związanych z handlem sprzętem audio.Zmniejszyło by to ilość spiskowych teorii i zwiększyło szacunek i zaufanie do innych forumowiczów.

Może to forum jeszcze wyjdzie na prostą?

Dziękuję za wyjaśnienia,

grynio

Jestem bardzo stary,strasznie brzydki i mocno gluchy

Zainteresowaly mnie z ciekawoscia lubuskie odsluchy

W watku tym jedna rzecz sie diametralnie nie uklada-

W audiozakupach[i na forum]za duza personalna obsada.

Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

>...kolega widze dalej nie rozumie.....jezeli to jest Twoja praca ..to nie ma czegos takiego jak

>prywatny czas...

hmmm nie do końca rozumiem. Wszystkie soboty mam wolne a wszystkie spotkania są w sobotę to w takim razie przyjeżdżam na nie w swoim prywatnym czasie czy nie?

Arek_45 jeśli Twoja praca jest zarazem Twoim hobby i rozmawiasz o niej ze swoimi znajomymi w barze przy piwie to jesteś w pracy w tym czasie tak ?

Jeśli tak to jestem pracoholikiem, który pracuje 16 godzin dziennie i cholernie to lubi bo nawet słuchanie w domu muzyki w tym wypadku podpada pod pracę w końcu to samo robię w pracy :-)

Wydaje mi się, że kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć co to jest pasja. W tym przypadku powiedziałbym, że ta praca jest częścią pasji i z niej się zrodziła.

Póki co w czerwcu żadnych spotkań nie planuję. Robimy dłuższą przerwę a tymczasem ja wyruszam na urlop.

Tym zakończę temat z mojej strony i mam nadzieję, że to wystarczy i znów w wątku pojawią się ciekawe opinie i dyskusje o sprzęcie i muzyce zamiast kolejnych bezproduktywnych wpisów nie związanych z tematem.

Łukaszu!

THX!

Sprawa chyba zamknięta!

Pozdr.

PS. Z ostatniej chwili... Foxbata ma nową posadę w TVP - razem z p. Gargas będzie robić Misję specjalną Całkiem możliwe, że wystąpi też w ramach "Warto rozmawiać". ;)

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

...nie rozumiesz mnie ...gdybys robil przykladowo ...kolumny i pisal jak...Argos ..poczytaj sobie..czy inni to byloby ok...Ty tylko sprzedajesz ..sam kiedys zajmowalem sie sprzedaza (innych rzeczy) i wiem ze sprzedawca jest sie 24 godziny...a tutaj wiesz w "kurniku" zawsze bedziesz lisem...:) ..i prozne Twoje tlumaczenia, chocby najszczersze...

Kolego Audiozakupy!

Bez względu na to czy praca jest Twoją pasją czy nie pojechaliście tu darmową reklamą z którą może równać się tylko wątek Jozwy o niby koleżeńskich odsłuchach Awkon czy Szytkkon ( nie pamiętam nazwy).

Równie dużą popeliną jest aktualne objawienie wzmacniaczy Laverdina!!

Nie twierdzę że to złe urządzenie ale atak jest "zmasowany". :)

Trzy sztuki w kraju a "setka" audiofili miała i jest KOSMICZNY.

Podobnie jak śmieci z pod znaku Ayon.

Tylko na polskiej ziemi są takie cudowne !!!

Gdzie indziej to chinol jakich pełno. Nie dajcie się nabrać na aktywność dystrybutora.

Jozwa, jak tam koleżka odpala profity?

tłumaczenie całkiem sensowne i rzeczowe. sprawa dla mnie jasna.

myślę, że można faktycznie temat uznać za załatwiony i wyjaśniony.

równie dobrze można to było zrobić bez kasowania wpisów - bo to jakoś źle mi się kojarzy...

wracamy do Muzyki!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.