Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

>Jesli teraz znowu dojda do wladzy roznej masci oszolomy zaslepione nienawiscia i checia odwetu

>No tak ,ale to nie jest zaślepienie nienawiścią tylko moherem hi hi

"nienawiść i chęć odwetu [za sromotnie przegrane wybory]" :

- no to sobie pooglądaj TVN i poczytaj wyborczą

tam znajdziesz tego pod dostatkiem, posłuchaj Niesiołowskiego i Pietery- belki we własnym oku się nie widzi, no nie?

rozpieszczony przez media bahor który miał wygrać, nie wygrał, i teraz tylko odwet mu w głowie, cały program Lidu i PO to tylko piana nienawiści, i chęć odwetu przegranych niechcianych zfrustrowanych nieudaczników

>PiS nie gmera przy gospodarce bo zwyczajnie nie ma na takie bzdury czasu, jest zbyt zajety zabawa w

>swieta inkwizycje.

>I cale szczescie, bo jesli zabrali by sie za gospodarke tak jak za polityke miedzynarodowa to

>stworco miej nas w opiece!

To do końca nie jest prawdą. tam, gdzie mogą grzebać (spółki państwowe) tam mieszaja. W jednym z warzsawskich zakładów wywaleni urzędasy z ratusza przez HGW zostali obdarowani posadami prezosowo- zarządczymi. Ludzie bez żadnego przygotowania biznesowego.

I zaczęli od budowy tajnych sejfów w swoich pokojach... i zastraszania załogi. To naprawdę jest paranoja.

Całe szczęście, ze poprzednie ekipy sprywatyzowały większość naszej gospodarki - dlatego teraz oni jeszcze nie mają tam dostępu i przedsiębiorstwa funkcjonują bez względu na zmiany polityczne.

dartman>>>to nie jest JESZCZE panstwo policyjne.Daje ci dwa lata, żę bedzie jesli bedzie PIS.Tak wstydze sie za ciebie i tobie podobnych.Ale jak mówiła moja mama kiedy był problem z napotkanym alkoholikiem.No co on może .On nic nie może- ON TAK MA.To była litośc.

HORST ja cie kocham i uwielbiam cmok cmok a oglądam wszystkie telewizje tak aby mieć porównanie tam gdzie jest np Niesiołowski Pitera Olejniczak są również i inni Ziobry Kaczory i inni ale tam gdzie są tylko Kaczory , Ziobro niestety nie ma Niesiołowskiego , Pitery i Olejniczaka , ale to zapewne aby nie szerzyć nienawiści w TV PUBLICZNEJ hi hi

stary zacietwierzony nienawiścią pierdziel , który jest nieudolem a wszystkich sukcesy uważa za układ cały program PISU to faszystowskie dyrdymały i chęć zemsty nad własna nieporadnością nieudolstwem -barany nawet nie potrafią prowokacji dobrze zrobić jaki rząd tacy fachowcy

Horst,

>- no to sobie pooglądaj TVN i poczytaj wyborczą

>tam znajdziesz tego pod dostatkiem, posłuchaj Niesiołowskiego i Pietery- belki we własnym oku się

>nie widzi, no nie?

We wlasnym oku? Czy ja sie opowiedzialem po ktorejs ze stron?

Mam gleboko gdzies polityke, czasem zagladne na bocznice i napisze co mysle, mam zbyt malo czasu na walke z wiatrakami, jestem zbyt zajety swoim zyciem i wlasnymi sprawami.

Niektorzy z piszacych tutaj sadzac po czestotliwosci wpisow, albo tu pracuja...albo to miejsce to caly ich swiat.

Smutne...

Who's Afraid of Music?

>walke z wiatrakami, jestem zbyt zajety swoim zyciem i wlasnymi sprawami.

>

>Niektorzy z piszacych tutaj sadzac po czestotliwosci wpisow, albo tu pracuja...albo to miejsce to

>caly ich swiat.

>Smutne...

taa, stary "argument" ci co nie są z merdialnymi wyrobnikami pewnie tu "pracują" (jak popaprawny "demokrata_inaczej" mógłby do łba dopuścić przypuszczenie, że ktoś ot tak tylko dla siebie może mieć takie poglądy jak np. propisowska większość wyborcza)

i oczywiście tylko poprawni żyją wychodzą na spacery, a ta większość to pewnie tylko rydzyka słucha i nic nie robi tylko stuka w klawisze

bartasxx, 22 Wrz 2007, 13:39

>A tak zapomniałem przecież pluć można tylko w jednej i jedynej słusznej sprawie :)

a mnie to dynda czy ty sobie plujesz w sprawie słusznej czy niesłusznej, pluj sobie ile wlezie

(jak u Szwejka: "zawsze się dziwiłem po co się w urzędach stawia spluwaczki, teraz wiem- dla bartasaxxx")

Horst,

oto moj wczesniejszy wpis, prosze ustosunkuj sie do niego, chce sie upewnic czy ocenilem Cie wlasciwie:

"Jesli chodzi o mnie to nie podoba mi sie ich sposob sprawowania wladzy, wykorzystywania tajnych sluzb do prowokacji, pokazowe aresztowania, podsluchy, kumanie sie ze skarajnymi oszolomami itd, mozna wyliczac dlugo.

Nie trafia do mnie argument w stylu "cel uswieca srodki". To wszystko nie ma nic wspolnego z prawem i sprawiedliwoscia - to kolejne dwa slowa ktore stracily swoja wartosc, o zwyklej przyzwoitosci nawet nie wspomne...

Brzydze sie zaklamaniem, totalna hipokryzja i rzadza zemsty za wszelka cene.

Prawo i Sprawiedliwosc...wolne zarty! Faryzeusze, ot co!"

Who's Afraid of Music?

kolejny po kwasku'vanityfair poprawny volksdeutsch wkracza z właściwą poprawnym kulturą osobistą i polityczną:

"Wałęsa o prezydencie Kaczyńskim: "S-syn"

"Jedno tu tylko słowo pasuje S-syn do tej pory broniłem tych ludzi na zewnątrz kraju teraz to się skończyło" - napisał Lech Wałęsa w internecie. W ten obraźliwy sposób zareagował na wywiad dla France 24, w którym Lech Kaczyński powiedział, że były prezydent zdradził "Solidarność". Teraz sprawę tej wypowiedzi zbada prokuratura."

ale przecież Pisuary prawdziwe tak nie postępują -może jakaś mała prowokacja aby mnie uwalić? , chyba ,że zatraciłeś ideały być może spowodowane zdobyciem już środków na płyty?

pozdrawiam

jar1, 22 Wrz 2007, 14:20

>He, już raz Wałęsa z komuna zrobił porządek. Zrobi też i drugi raz....

>Już się pisdraczki boją.... :-)

jar1 jak zwykle powala trzeźwością diagnozy rzeczywistości..

poczytaj sobie co nawet na twoim czerwonym onecie ludzie na forach myślą o tym bufonie

i jego "możliwościach"

oj i on na starość uwiądem trąci

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.