Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

Horst,

nie rozmydlaj sprawy, ludzie nie potrzebuja TVN-u zeby ocenic to co sie dzieje.

Natomiast jesli chodzi o Ciebie to mam coraz wieksze wrazenie ze tu pracujesz...

Emigracja? A po co? Ja tu czuje sie znakomicie bo potrafie zadbac o wlasne sprawy. Jest koniunktura.

Ale niedlugo to sie moze zmienic, wystarczy ze jakis milosnik "Prawa" i "Sprawiedliwosci" napisze donos w stylu "nie wiem czy to wazne, ale sasiad ma na plyty podczas gdy ja prawomyslny nie mam..."

Podoba Ci sie taki scenariusz?

Who's Afraid of Music?

specjalistą od wróżenia nr1 jest tu józwa, ma też naśladowców, nie przebijesz ich

>Ale niedlugo to sie moze zmienic, wystarczy ze jakis milosnik "Prawa" i "Sprawiedliwosci" napisze

>donos w stylu "nie wiem czy to wazne, ale sasiad ma na plyty podczas gdy ja prawomyslny nie mam..."

>Podoba Ci sie taki scenariusz?

bardzo przypomina scenariusz, że Dorn będzie odbierał wzmacniacze NA PEWNO

"scenariusz" niezłe określenie, sience fiction dla nierozgarniętych wykształciuchów z ZSZ itp. ciemnego ludu

chociaż...

pamiętam jak wciąż to samo było od 89tego, tylko szyldy się zmieniały, i to już nie jest scenariusz,

tylko "stara dobra" opcja PO LiD, nie ruszać g.. bo śmierdzi, owińmy je błękitnym papierkiem w UE gwiazdeczki, jakoś to będzie, nic nie zmieniać

Music, 23 Wrz 2007, 12:47

>Natomiast jesli chodzi o Ciebie to mam coraz wieksze wrazenie ze tu pracujesz...

tak jak w przypadku wróżb.. to już było, wielokrotnie Pana inteligentni koledzy inteligentnie zauważali, że jeśli ktoś myśli jak ta większość co zagłosowała (a pewnie i nadal konsekwentnie zagłosuje) na pis, to pisze za pieniądze, nie ma życia prywatnego ani :) nawet seksualnego, jest nieudacznikiem itd.

są to wszystko niezwykle rzeczowe, ujmujące argumenta, które dostarczą takim niezależnym inteligentnym mnóstwo zwolenników ich ukochanej POLiD opcji (tzw. mniejsze zło, trzeba koniecznie wybrać 666 zło, aby nie było większe)

Horst,

ale nie musisz sie tlumaczyc, dla wlasnego dobra nie rob tego, tylko winni sie tlumacza...

Podobnie jak ktos kto ma cos do ukrycia nie wpuszcza niezaleznych obserwatorow :)

Albo straszy 13 grudnia.

Z Twoich wczesniejszych wpisow wnioskuje ze podoba Ci sie sposob rzadzenia obecnej wladzy, to wyjasnia wszystko...

Oczywiscie zakladajac ze tu jednak nie pracujesz. Na prawde nie wiem co gorsze. W kazdym razie lacze sie z Toba w bolu...

W takim razie zeby nie wyjsc na sztywniaka na jakiego mnie tu kreujesz, powiem Ci: "nie chce mi sie z toba gadac", a na deser: "...chodzi o to zeby te plusy nie przeslonily wam minusow..."

No ale czy sa jakies plusy w ogole?

EOT

Who's Afraid of Music?

Music, 23 Wrz 2007, 13:29

>Horst,

>ale nie musisz sie tlumaczyc, dla wlasnego dobra nie rob tego, tylko winni sie tlumacza...

nie muszę to i nie tłumaczę SIĘ

>Podobnie jak ktos kto ma cos do ukrycia nie wpuszcza niezaleznych obserwatorow :)

koniecznie demon Rydzyk już się zbytnio opatrzył jako wytłumaczenie pomyłki wyborczej, teraz będziemy to tłumaczyć bardziej prosto: mimo przedstawicieli wszystkich opcji we wszelkich komisjach wyborczych- wybory przegraliśmy przez fałszerstwo

>Albo straszy 13 grudnia.

ta onet nawet zamieścił ten tytuł [strraszny]"Premier STRASZY stanem wojennym"- cóż za subtelny chwyt retoryczny, godny inteligenta, zwłaszcza różowego

>

>Z Twoich wczesniejszych wpisow wnioskuje ze podoba Ci sie sposob rzadzenia obecnej wladzy, to

>wyjasnia wszystko..

nie widzę tam "sposobu", to było parcie pod prąd

>Oczywiscie zakladajac ze tu jednak nie pracujesz. Na prawde nie wiem co gorsze. W kazdym razie lacze

>sie z Toba w bolu...

sp..rdalaj (EOT) nie chcę się łączyć w żadnym twoim bólu, mnie nic nie boli niestety- rzeczywistość nawet mi się podoba, PIS jest OK, choć jak wszystko na tym padole nie jest doskonały

> "nie chce mi sie

>z toba gadac",

to jak wróżby itp. ulubione "argumenta" pofiksowanych przegraną w 2005

>

>No ale czy sa jakies plusy w ogole?

są i ++++ i - - - - - :-)

">EOT"- wreszcie coś mądrego...

Horst,

>">EOT"- wreszcie coś mądrego...

No widzisz Horst, bierz przyklad z rozsadniejszych, innaczej bedziesz tu robil za dol kloaczny do konca zycia...

Feeeee........

Who's Afraid of Music?

acha ponieważ schodzisz w kloakę starych tanich chwytów i przynudzasz gorzej jar1ka

to biorę cię w ignor, tylko dla tego aby było mniej nudno- bez gniewu czy urazy

już nic nie masz do powiedzenia więc mała strata

jar1,

jak myslisz, chyba jednak sie obrazil?

W sumie nie wiem dla czego...no przeciez nie nazwalem go proPiSowcem, a to jak wiadomo najwieksza z mozliwych obelga...

Ale sie narobilo - dostalem ignora...chyba targne sie na line...

XD

Who's Afraid of Music?

Music, 23 Wrz 2007, 14:32

>jar1,

>

>jak myslisz, chyba jednak sie obrazil?

Chłop sobie już tym gównem politycznym przestaje radzić. Biedak, przecież to właśnie raj IV RP.

g ę b a c h o l e w a

duetto nudziarzy nadaje

w jednym kierunku z czasów młodości dziadka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...myślicie, ze tym razem wyniki sondaży beda miały odzwierciedlenie w wynikach wyborów ?

Pytam, bo poprzednio PO&SLD ze swoim dostępem do mediów przekłąmywali je niemiłosiernie.

To sie sprawdzi, wróżka zbędna :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Horst,

jestes niekonsekwentny dokladnie tak samo jak twoj idol premier pozal sie boze IV RP, podobno masz mnie w ignorze...

Co do porownan kloacznych to co spodziewales sie przeczytac jak napisales w moim kierunku "sp***dalaj"?

I nie ma tu znaczenia ze wykropkowane to bylo...

Jestes typowym krzykaczem i odwetowcem ktory przyparty do muru zaczyna sie miotac jak wsciekly. Sam to sprowokowales, to Tobie a nie mnie puscily nerwy.

Troche wiecej luzu czlowieku, szkoda pompki, musisz jeszcze zobaczyc jak PiS odejdzie w nieslawie.

Who's Afraid of Music?

Horst,

i jeszcze jedna prosba, nie przypisuj mnie do zadnej opcji politycznej, nigdy nie opowiedzialem sie po zadnej ze stron.

Kiedy przypisujesz mi wielbienie Lenina mozna by pomyslec ze masz jakas obsesje...

Who's Afraid of Music?

Lan, jeszcze nie było takiego ideola, który nie musiałby by spierd...ć.

To, że twoim stał się Rydzyk, to Twoja sprawa. Szczęść Boże.

Ja tam wole np. Wałęsę.

lancaster,

bardzo Cie lubie bo kilka razy przekonalem sie ze potrafisz patrzec obiektywnie i masz glowe nie od parady - szacunek.

Dlatego nie rozumiem majac w pamieci Twoj watek o H.P. w ktorym slusznie miales pretensje o nieprofesjnalne i lekcewazace podejscie do klienta, dlaczego popierasz ludzi zaklamanych, obludnych, pelnych pogardy i zaslepionych zadza zemsty...

Takie podejscie nigdy nie przynosi niczego dobrego...

Pozdrawiam

Who's Afraid of Music?

To, ze Twoim idolem jest Bolek to sie nie dziwie, ale wróżby na temat moich idoli sobie daruj, bo wychodzą Ci one jak wszystkie inne.

Postkomunizm jak już splynie tam gdzie jego miejsce coverów nie będzie, mozesz byc pewien.

lancaster, 23 Wrz 2007, 15:09

>To, ze Twoim idolem jest Bolek to sie nie dziwie, ale wróżby na temat moich idoli sobie daruj, bo

>wychodzą Ci one jak wszystkie inne.

To żadne wróżby - to chłopie rzeczywistość. Każdy to widzi.

Music o moich nazwijmy to sympatiach do PiSu pisałem juz kilka razy.

Jakiś czas temu nie głosowałem na nikogo i to był jedyny rozsądny wybór - nie było innego. Gdzie sie nie obejrzałeś tylko złodzieje z tej samej opcji - postokrągłostołowej.

Nudne to było i smutne - zobacz jak skończył ten co zaczął jako sekretarzyna ... przydupasem leppera został.

Obecnie rządzi PiS....rządzi to za mocno powiedziane....oni po prostu robią jazde swoim poprzednikom i co najważniejsze - sami sie pilnują, zeby nie grabić majatku narodowego. A ze nie są to jacys wybitni mężowie stanu to widać gołym okiem, tak jak widać po zakapiorskich mordach Jaruzela, Millera, Łapińskiego czy Kiszczaka z kim mamy do czynienia.

Teraz są w sumie dwa obozy(oba chcą rzadzic - co normalne w polityce). W jednym obozie jest wszystko to co było w Polsce 1945 - 2005 i w drugim to co jest od dwóch lat. Przez te dwa lata za cholere nie zauważyłem, zeby Tusk był jakakolwiek konstruktywną opozycją. PO dostało propozycję współrządzenia, ale biedak intelektyalny komorowski wraz z przygłupim dońkiem poobrazali sie na PiS który jak to partia wygrywajaca wybory chciał mieć większosc udziałów...w tym momencie jeszcze nie głosowałbym na nikogo, ale widząc ze po 2 latach PiS sie przynajmniej stara nie będę im rzucał kłód pod nogi, ala "konstruktywna platforma-łoferma".

SLD...sam widzisz że to scierwa nieprzecietne, Olejniczyak bedac ministrem rolnitwa poodralnia grunty dla kumpli itp. a w swoim spocie wyborcyzm plakal jak to bierze w obrone najbiedniejszych i tak wygladala polityka postokrgostolowcw...

Gadac niech sobie gadaja co chca, obciachu niech robia do bolu, byle sie w gospodarke nie wpierdzielali...na poczatek dobre i to.

Pozdrawiam

jar, chyba kazdy platformers-antykaczor :)

mieńcie chłopaki okulary/zacznijcie myśleć samodzielnie a nie za pomocą matki-kurki i TVNu.

Masz jeszcze jakieś objawienia/słyszysz głosy ?

...nie mówię o 42% głosów PiSu w przyszłych wyborach :)

Pozdrawiam

>lan

Sam się wpuściłeś w swoich nowych idoli. I nie masz już wyboru. Wszystkich poprzednich i z innego obozu umieściłeś w jednym worze - złodziei, bandytów itd.

Pozostaje Ci Rydzyk, Kurski, Ziobro i nie masz tu już miejsca na różne odcienie. To Twój wybór - musisz ich kochać i wielbić, inaczej cala ta ideologiczna postawa runie w gruzach. Na tym polega 'zniewolenie umysłu'.

Masz olejniczaka:

Ukryta Zawartość

A tu lepszy hit :

Ukryta Zawartość

...pewnie widziałeś, ale dobre esparanto zawsze warto posłuchać :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jar, ale ja Kurskiego serio lubię :) Ziobro mi ani za tym ani po tym. Wyboru to nie masz Ty. Musisz kochać bolka i jego oficerów prowadzących, oraz bieleckiego co to kradł pierwszy milion(pewnie nie jeden, jak to zaszywana dziewica)

Pozdrawiam

...a Rydzyk jest dla mnie totalnym imbecylem...możesz sobie pozwolić na komfort myślenia(:)) o swoich idolach w tens sposób ?

Np. Niesiołowski & Palikot + Łapiński ? Albo miszcz telefonów komórkowych(rachunek roczny ponad 100Kzł) - komorowski...kiedy ten gość miał czas na cokolwiek ?

Pozdrawiam

lancaster, 23 Wrz 2007, 15:40

>jar, ale ja Kurskiego serio lubię :)

Gratuluję.

>Wyboru to nie masz Ty. Musisz kochać bolka i jego oficerów prowadzących, oraz bieleckiego co to kradł pierwszy milion(pewnie nie jeden, jak to zaszywana dziewica)

To nie ja polaryzuję sobie świat na biały- czarny. Dlatego ja zawsze będę miał wybór. To dla Ciebie nie ma znaczenia kto i jak robi, byleby dopieprzyć tym, których nie lubię. Jesteś skazany na Rydzyka i moherowy beret.

Więcej, wmówisz sobie wkrótce, ze on jednak nie jest zły, nawet jest bohaterem narodowym. Bo inaczej musiałbyś zacząć realizować w sobie wizję świata nie czarno-białego, ale takiego z wieloma odcieniami szarości. A wtedy wszystkie te podstawowe założenia, które zrobiłeś na wstępie okażą się zwykłą 'cienizną' i wyszedłbyś na dudka ;-)

Coś Ci sie facet pozającowało. Ja moze i polaryzuję...zasaa jest prosta: złodzieje, pedofile, andziorstwo i tego typu element należy ścigać i karać...moze w końcu jak nie mądroscią to strachem beda zdolni do zycia w społeczeństwie.

Jeżeli Ty stawiasz znak równości między złodziejem a człowiekiem uczciwie pracującym i nie polaryzujesz tego to jesteś po prostu chory.

Nawet nie wypada sie nabijać, to jest rozregulowany system wartości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.