Skocz do zawartości
IGNORED

Klub olewaczy wyborów

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzę na wybory od czasu, gdy wygrał AWS. Wtedy oddałem swój jedyny, cenny głos na tych kretynów, a potem widziałem m. in. jak poseł Kolasiński "wyprowadza 700 mln z jakiegoś tam funduszu". Na tym skończył się u mnie dzień dziecka dla zawodowych demagogów i manipulantów czyli polityków.

W kolejnych wyborach znów...nie ma wyboru. Coż za różnica czy będzie rządził przestępca z Torunia wespół z jednojajowymi giermkami, otoczony armią starych, głupich i rozhisteryzowanych bab w beretach, czy kryminaliści z garniturach Armaniego wspierani przez poslkch ologarchów. Myślę, że dokładnie na to samo wyjdzie dla mnie i wielu innych ludzi o przeciętnym statusie materialnym i poglądach humanistycznych czyli w dużym uproszczeniu -centrowych.

Reasumując nie znam organizacji społecznej, która mogłaby mnie reprezentować w parlamencie. Kto myśli podobnie?

https://www.audiostereo.pl/topic/36336-klub-olewaczy-wybor%C3%B3w/

@ jar1

Z nekłamaną rozkoszą zagłosowałbym na taką partię. Funie mają za małe IQ by wyprowadzić 700 mln z czegokolwiek. Jedyne co potrafią, to skutecznie wyprowadzić faceta z błędu, że są z nim z miłości.

Charlie, pomarudzic kazdy ma prawo. To taki niemądry slogan jakiegoś polityka(niemądrego), ze jeżeli ktos nie głosuje to nie ma prawa narzekać.

Do niedawna sam byłem w klubie olewaczy wyborów, ale teraz jak widzę ze cokolwiek zaczęło isć w dobrą stronę zagłosuję.

Oczywiście na PiS, bo wałkami postokrągłostołowców już sie przejadłem(jakieś 10 lat temu).

Pozdrawiam

>Do niedawna sam byłem w klubie olewaczy wyborów, ale teraz jak widzę ze cokolwiek zaczęło isć w

>dobrą stronę zagłosuję.

>Oczywiście na PiS,

Jasne, nawet zamierzasz się obrzezać ! :-)

myślę że w tym kraju jest nadal sporo ludzi z teką negatywną mentalnością szlachetki zagrodowego, który jest ponad plebs, ponad króla, sam sobie na zagrodzie równy wojewodzie

dla którego fajnie jest, jak jakieś mohairowe wybory są poniżej Jego Poziomu

>Jasne, zaraz po tym jak się zaszyjesz ala dziewica :)

konfabulujesz, kłamczuszku. Ty napisałeś, ze chcesz się obrzezać - nie ja. Bądź odpowiedzialny za swoje słowa i jak ukochany Premier :-)

@ camle

Akces jest free. Wystarczy nie głosować na którekolwiek stronnictwo kłamczuchów i najlepiej przekonać do tego kilka innych myślących osób.

A tak przy okazji, czy w aktualnej ordynacji wyborczej istnieje minimalny próg frekwencji, poniżej którego wybory są nie ważne? Ja się nie doczytałem takowego w przypadku wyborów do Sejmu i Senatu, jedynie dla referendów jest to 50% uprawnionych. Jeśli się nie mylę, to taka ordynacja jest idiotyczna, bo teoretycznie powiedzmy 10% uprawnionych do głosowania może przesądzić o losach kraju. Proszę mnie sprostować, gdy jestem w błędzie.

Nie trzeba olewac wyborów wystarczy swój protest wyrazic oddając głos nieważny obstawiając wszystkich.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Na kogo działa ten apel? Na mnie nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

roland>>>jeśli na ciebie nie- to polecam spotkac się z tymi paniami lub panami.Nie jest to trudne, jeśli tylko chcesz.Jak posłuchasz to pierwszy pobiegniesz do komisji wyborczej.Spotkanie takie wywrze na ciebie taki efekt że nie zapomnisz tego do końca zycia.Tego się nie da opisac nawet zrozumie że ludzie ci mogą miec wpływ na twoje życie.

Po mojej stronie jest czas. Albo ja je przeżyję lub nie dożyję kolejnej kadencji Rydzyka w Sejmie. W obydwu przypadkach jestem górą.

hmm......chociaż jeśli one pójdą do nieba, to ja chyba wolę być w piekle.

A tam, czepiacie się. To pewnie kiedyś były fajne kobiety, równiachy prawdziwe. W wielkiej części skrzywdzone przez zapijaczonych facetów - ojców, mężów. Znalazły swojego góru - czystego, wspaniałego. Ojciec Tadeusz to wymarzony partner. Trochę jak nastoletnie fanki Modern Talking. Piszczące i marzące. Tylko, że w wydaniu dzidzia-piernik.

Jestem obserwatorem klubu, na razie nie ma decyzji iść czy nie iść. Waham się. Na 55% pojdę, bo wolę "cwaniaków" od "wariatów" mimo wszystko.

Święta Trójca w której prezydentem zarządza premier, a premierem mamusia nie jest czymś czego Polska potrzebuje. Naprawdę nie uważam, że przesympatyczna ponad 80- cio letnia Pani jest najlepszą osobą do zarządzania prawie 40 milionowym krajem.

Kaczory są zbyt drogie w utrzymaniu. Leszek nie zbudował mostu w Warszawie bo bał się korupcji. 450 przetargów nie doszło do skutku. Efekt jest taki, że miasto musi teraz wywalić ponad 200 mln więcej - koszty robocizny i materiałow wzrosły w olbrzymim stopniu. Gdyby rządzili "cwaniaki" mosty by już stały. Może i ktoś by skręcił 5 mln, ale miasto mialoby most i byloby bogatsze o 195 mln. Dlatego chyba jednak wybór padnie na "cwaniaków". Przekonajcie mnie klubowicze, że nie warto iść na wybory.

myślę że prognozy sondażowe powodują frustrację i emigrację wewnętrzną

u ludzi którzy nie rozumieją elementarnego sensu pojęcia "wybory"

może należałoby tak fałszować sondaże jak w 2005

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.