Skocz do zawartości
IGNORED

TVP czy TVPis?

antos

Rekomendowane odpowiedzi

jar, jesteś uwiazany do tej historii gorzej niż Rydzyk i narodowcy.

Jakie ma znaczenie kto był czyim ojcem, jeżeli sam człowiek jest w porządku.

Pisałem to juz nie raz, dupowłazizm PZPRowców też mozna z pozytkiem wykorzystać.

....gorzej jak sie chłopaki montują w ekipy przewalaczy jak przed 2005r.

lancaster, 27 Wrz 2007, 15:18

>...dziadek Tuska to akurat nie problem dziadka Tuska :) ... tylko odwagi cywilnej Dońka.

i jego akolitów, którzy zapewniali że kurski kłamieoczernia, a kiedy okazało się że kłamie donek to już zamilkli nie wykazując ani ułamka uprzedniego oburzenia

tak....

pochodzenie katolickie, dziadek w AK, wychowany na pyzach ze skwarkami i na szterech pancernych i pies +kapany Wisle.

takie debile sa akurat teraz przy wladzy. Ach ide dalej pracowac...

Polska ma tak wielka szanse stac sie krajem naprawde waznym. Podac reka do Ruskow i 2 palce Niemcom. I juz jest bardzo waznym ogniwem w EU z dobrym image . Ale debilne kaczory na to nigdy nie wpadna. Wrodzona nienawisc do obydwu sasiadow i nijakie horyzonty polityczne to zguba Polakow.

>lancaster

Ty sie nie martw. Przełknąłeś już Giertycha, przełknąłeś i Leppera. Teraz przełykasz Rydzyka i zaczniesz przełykać wkrótce SLD. A na koniec przełkniesz samych UBeków.

I będziesz w tym swoim upragnionym Ósmym Kręgu.!

jar, a ty przełykałeś zomowców, przełykałes komunistycznych zbrodniarzy, przełykałeś klamstwa Tuska, nawijasz juz jak Rydzyk, wiec nawet go nie przełykałes tylko sie uczyłeś...ciekawe co jeszcze przełkniesz ?

Bez sensu taka gadka, nie uważasz ? Pewnie nie skoro piszesz.

szumi, kiedy robimy wielki tet kultury osobistej Niemców, jakiś taki niesmiały sie zrobiłeś....boisz sie ze wyszłoby z nich takie samo buractwo jak z niektórych kolegów na forum w PL ?

Zupełnie niepotrzebnie się martwisz....możesz być tego pewien, wystarczy spojrzeć na Ciebie :)

Pozdrawiam

>jar, a to nowosć jakaś z 8 kręgiem....masz kolejną obsesję ?

"I pojąłem co chcą za mną zrobić tu

I za gardło porywa mnie strach!

Koń mój zniknął a wy siedmiu kręgów tłum

Macie w oczach i w uszach piach!

Po mnie nikt nie wyciągnie okrutnych rąk

Mnie nie będą katować i strzyc!

Dla mnie mają tu jeszcze ósmy krąg!

Ósmy krąg w którym nie ma już nic.

Pamiętajcie wy o mnie co sił! Co sił!

Choć przemknąłem przed wami jak cień!

Palcie w łaźni aż kamień się zmieni w pył -

Przecież wrócę, gdy zacznie się dzień!"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lancaster

z tego co piszesz widze ze obrazasz mnie.

Jestem od ciebie starszy, wiecej widzialem i przezylem.

Twoja butnosc mlodziecza po trochu rozumie ale nie posiadasz mojego doswiadczenia a przedewszystkim observujesz wszystko z perspektywy zaby.

tetow z toba robil nie beda bo bedzie jak za stalina wynik znany juz przed wyborami.

myslalem ze mlode polskie pokolenie polakow jest dynamiczne i patrzace na przyszlosc. Ale widze ten sam zastoj, grzebanie po smietnikach kompleksy i klepanie sie samemu po plecach.

Z ciebie rosnie nastepna genaracja kaczorow.

arbuzMC, 27 Wrz 2007, 15:46

>szumidoklas,

>fajnie było jak ciebie nie bylo, idź stąd, co?

>

>i ucz się polskiego

A gdzie Ty arbuz sobie pójdziesz, jak Ci świat powie won? Białoruś, Korea Płn? Przynajmniej rosyjskiego nie będziesz sie musiał douczyć :-)

dudivan i inne arbuzy moja pisownie krytykujacy:

jak sie 26 lat poza krajem mieszka zapomina sie conieco. Polski to juz nie jest moj first language. Te zlosliwe uwagi smiesza mnie i pochodza tylko od osob ktora zapisalem na liste "gleba"

a do ciebie arbuzie chce jedna rzecz powiedziec:

nie napisales ani jednego zdania, ktore byloby na poziomie i niosla jakas misje. jestek jak maly fafik robisz tylko duzo szumu nic wiecej.

szumi>>.ty sie nie przejmuj.Chetnie wyslemy funkcjonariuszy PICa dudusia ,horsta ,arbuza,lancaster w diabły ,jako że głupota swoją i dowódców przynosza wstyd polsce ,natomiast z uwagi na to zę trudno to zrobic, to mozesz wylać jeszcze troche pomyj na nich.Tacy funcjonariusze do tego są, i biora za to pieniadze.Maja to niejako w cenie.

szumi(pozwól ze sobie załacze tryb Qubric mode), prosty jełopie najpierw piszesz:

"pochodzenie katolickie, dziadek w AK, wychowany na pyzach ze skwarkami i na szterech pancernych i pies +kapany Wisle.

takie debile sa akurat teraz przy wladzy. Ach ide dalej pracowac...

Polska ma tak wielka szanse stac sie krajem naprawde waznym. Podac reka do Ruskow i 2 palce Niemcom. I juz jest bardzo waznym ogniwem w EU z dobrym image . Ale debilne kaczory na to nigdy nie wpadna. Wrodzona nienawisc do obydwu sasiadow i nijakie horyzonty polityczne to zguba Polakow."

A potem zdziwiony jakimiś komentarzami... starszy pewnie jesteś, widziałeś pewnie wiecej tym gorzej to o Tobie świadczy, bo od małolata nosa nie wychylajacego ze swojej wioski wyczynów kultury i tolerancji nie wymagam.

W czym Ci przeszkadza wychowanie katolickie i czyjś dziadek w AK ? Mi nie przeszkadza żadne wychowanie, ani żaden przodek jeżeli człowiek porzadny. Nprawdę myslisz, ze Cię obrażam ?

Wleciałeś tu na forum i zacząłeś obrażać Polaków, ze tacy, siacy owacy. OK, niektórzy tacy są,...ale w kontekście Twojego stawiania na ołtarzu Niemców i opowieściach o ich jakiejs Twojej wydumanej wyższosci to sorki ale można sobie o Tobie pomysleć tylko ze jestes ....sam sobie dokończ.

Oczywiscie chetnie zmienie zdanie o Twojej małostkowosci, jeżeli faktycznie Niemcy po kilku prostackich zaczepkach ala Twoje tutaj pograza sie w zadumie i uderzą w piers jak pisałeś zamiast jak zwykle rzucaś sie jak małe Hitlerki :)

Pozdrawiam

acha....stawiam, ze na Niemieckim forum po buraczanych zczepkach ala szumidokołalasa tutaj nie znajdzie sie ani jeden Vlad kóry wprost przyzna racje, czy lancaster, który stwierdzi zę czesc Niemców to faktycznie nic ciekawego i prymitywy niezależnie od pozycji społecznej.

>lancaster

Z niego taki Niemiec jak z tej naszej kaczej dupy trąba powietrzna.

Dyskutowanie w takim przypadku na zasadzie My i Oni, to tak, jakby sobie Jarek z Lechem o dupach pogadali ;-)

arbuzik>>ale sie usmiałem.Takie wyróznienie.Zablokowałeś mnie w PIS przed PO. Arbuzik czyżby strach cię obleciał.lancaster też zdobył sie na taki gest, ale spodnie mu opadły.No ja jednak wybaczam ci.Rozumiem że chcesz SAM.A i opadające spodnie niczego szczególnego z tego co wiem, nie ukażą.Co innego było z lancasterem.Tam było na co patrzeć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.