Skocz do zawartości
IGNORED

PIS i PO – argumenty za i przeciw

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa...przecięż ryka przepisał spot reklamowy jasniepanujcego.Takby chciał.Ale jakos nie mówi o przejetyh prokuratorniach,sądowniach,telewizorniach,o apetycie na konstytucje i tp pierdoły.A ja mam w dupie jego szlagi zagraniczne a wlasnie to jest najwazniejsze..dla wszystkich.

Nie, nie Jozwo, ty nie stój. Jak w oświacie i na ulicach ciągle jest niebezpiecznie, a tuż za północną granicą Rosjanie ciężko wkurwieni czyhają, to ty lepiej w upatrzone przez siebie górzyste tereny się udaj i do jaskini. PO zaraz przecież władzę przechwyci i cuda, cuda – powiadam ci – w mig się wydarzą i wtedy wyjdziesz na światło pięknego, platformowego dnia...

>jozwa maryn, 18 Paź 2007, 14:22

Ja Ci serio odpowiadam. Poparcia dla PiS wzrosło a nie zmalało. Dokładne liczby dostaniesz po wyborach, przy pomocy prostej arytmetyki uzyskasz o ile. Wtedy też poznasz frekwencję i będziemy mogli wrócić do pytania raz jeszcze.

To, że kwach gładko przeszedł na pierwszą i na drugą kadencję to zasługa otumanionych polaków, którzy za nic nie są się wstanie wyrwać się spod sowieckiego bata. Te czasy zmieniły ich w zakute łby, czego dowodem jest poparcie dla donka, naczelnego machera. O LiD nie wspominam, bo mają, żelazno-betonowy elektorat, który po prostu musi umrzeć.

Świadomość wolno bo wolno ale jednak rośnie.

Napisałem już kiedyś, inteligencję wynosi się z domu. Wykształciuchem się zostaje.

Jedność to była jedynie w komunie a i to wymuszona bagnetem !

Tylko co jakiś czas dochodzą do głosu ci, co znowu 'walczą' o to, żeby była JEDNOŚĆ.

A kończy sie to zwykle tym, ze wszyscy maja jednakowo beznadziejnie.

Patrzę po sobie i tak bardzo podzielony nie jestem. W każdym razie nie z przodu. Z niecierpliwością natomiast wyglądam dnia, kiedy Stefek Niesiołowski zostanie marszałkiem sejmu, a Julka Pitera ministrem sprawiedliwości. Cudownie będzie, cudownie...

TomekL, skąd wiesz ze PO jest najlepsze z tego co jest ? Rzadzac jako np KLD nie różnili się zasadniczo niczym od ostatnich rządów SLD. Wałki na skale przemysłowa itp. Na PiS dwa lata temu nie głosowałem, ale teraz jest to jedyny rząd który faktycznie zrobił coś in plus dla kraju, a nie tylko w wyobraxni swojego elektoratu.

jozwa maryn, 18 Paź 2007, 15:18

>"Następny stołeczny wypinzdrzony wykształciuszek"

>

>Jestem z Gdyni, chamku. Ale takie wyrażansy o ustach kogoś takiego jak ty to komplement, więc

>bluzgaj sobie dalej.

jozwa możesz sobie i być z Księżyca, ale takie właśnie "najazdowe tałatajstwo" na Wasiawkę było najgorsze. By zostać nuworyszem gotowi byli zbrukać czerwone sukno stołu spod którego wyrywali sobie obgryzione kości najczystszą niewinną krwią, by tylko dostać się na wierzch do lepszych kąsków

Przeczytaj sobie uważnie co napisał dartman:

>dartman

>Napisałem już kiedyś, inteligencję wynosi się z domu. Wykształciuchem się zostaje.

Tak, dokładnie, zostałeś tym wykształciuchem.Traktujesz to jako komplement, gdyż z domu tego nie wyniosłeś, bo z niego nie było co wynieść - prócz biedy

Najbardziej nęci mnie szef PO z Krakowa, niejaki Paweł Sularz, co to nastał po Rokicie. Chciałem znaleźć jego adekwatną fotkę, ale w necie są oczywiście same retusze. A, zaprawdę, jest na czym zawiesić oko.

Wkleję przeto jedynie opis jakiegoś porażonego widokiem internauty:

Paweł Sularz szef PO w Krakowie

Autor: Gość: Tadeusz 2 IP: *.autocom.pl 12.09.07, 08:47 Dodaj do ulubionych Skasujcie

Odpowiedz

Wczoraj oglądałem kilkakrotnie Sularza w TV. Szczyt przypadł w : "Kropce nad

i" w trakcie wywiadu M.Olejnik z D.Tuskiem. Takiego faceta (bezzębnego,

sepleniącego, infantylnego, nie umiejącego powiedzieć poprawnie dwóch zdań)

każda normalna partia powinna trzymać jak najdalej od mediów. A pokazywać go

publicznie to tak jakby chcieć popełnić wybocze samobójstwo. Przekonany

jestem, że snił się Tuskowi w nocy...

hehe,

muls-tropiciel na tropie :-)

a zauważyłeś muls, że lukar zabił stefana przykuka ?

nie ma po nim śladu na forum, został tylko w twojej pamięci :-)

oj, lubisz ty muls, różne przytłuki, nieprawdaż? nie istniałbyś bez nich, co?

muls? co?

muls, 18 Paź 2007, 16:27

>steg...czy ty nie jestes czasami przytłukiem??bo tak jakos ci z ust jedzie.

muls, już Ci ktoś kiedyś napisał, że nawet spod poziomu szamba nie wystajesz, więc przestań pier**lić i próbować wypłynąć na wierzch.Jesteś pokraczną kreaturą przeszłości, twój żywioł to kloaka w którą srali czerwoni i w niej pozostań- przynajmniej tam sobie naprawdę możesz pobrylować, bo wpisy to poziom debila

mulsie, ale przeciez my wiemy ze na niesiołka głosują osiołki...osiołki też wiedzą. Może nawet niesioł wygra w swoim okregu...ktoś go przecież ostatnio też wybrał. Co mnie ma dziwić ? Dziwne to by było gdybyś zaczął mysleć....ale ja lubię sci-fi wiec chętnie sobie pogadam ze sztuczną inteligencją :)

>>>Piotr Ryka

"Polskie towary do Rosji wprawdzie od tego nie popłynęły, ale sam fakt, że Putina o mało szlag ze złości przez to nie trafił, bardzo poprawia mi humor." - jakież to typowo polskie...

"Załatwili przedłużenie o parę lat lepszego dla nas stosunku głosów w radzie Unii?" - mało nie umarli za pierwiastek, a potem po prostu przyjęli co im Unia dała i na tym koniec.

"Spadła przestępczość, mniej aut kradną w Warszawie? Bo podobno tak." - nie wiem, może ...tu się nie sprzeczam

"Nie dali Rosjanom przejąć Orlenu? Nie dali." - tu też sie nie odzywam bo nie zgłębiłem tematu

"Rozwalili sowiecką agenturę zakorzenioną w WSI, przy rozdzierających wrzaskach rozpaczy tracących oparcie "autorytetów"? " - rozłożenie na łopatki naszego kontrwywiadu i opublikowanie listy tajnych agentów to sukces jakich mało. Oni, tak poza tym, wszędzie widzą agentów, układy.... to się nazywa obsesja, mania prześladowcza lub

schizofrenia paranoidalna

"Pociągnęli dalej lustrację, mimo wściekłego oporu nawet ze strony kościoła?" - gówno mnie interesuje czy lubiany przeze mnie Pan Damięcki był agentem czy nie. Polowanie na czarownice. Nie wszyscy zarejestrowani jako TW to mendy i świnie...ale spalmy ich wszystkich na stosie, tak profilaktycznie.

"Nie ma "małżeństw" homoseksualnych" - małomiasteczkowa homofobia.

"Jest boom w budownictwie[...] " - po sztuczny wywindowaniu cen mieszkań naturalną reakcją rynku jest wzrost podaży. Zaczęto budować mieszkania, na które nikogo nie stać. Za średnią krajową w Wa-wie kupisz 0,25 mkw mieszkania. Cyt: "Zamiast 3mln mieszkań mamy mieszkania po 3mln". Teraz zamiast 1000pln kredytu młodzi ludzie muszą spłacać po 2000pln raty miesięcznie...od czego naturalnie żyje im się lepiej..prawda?

"I co, ten największy od 1989 roku wzrost gospodarczy, to tak sam się pewnie zrobił?." - Ty jesteś mgr filozofii a ja mgr ekonomii dlatego Ty wierzysz, że to ich zasługa a ja nie.

PS>>> ... i skończmy już na tym bo ani ja Ciebie do niczego nie przekonam ani Ty mnie ;)

Ależ Gosiewski ma niezaprzeczalne, bezdyskusyjne walory, dzięki którym zawsze stał będzie wpierwszym PIS-owskim szeregu. Jest niższy i brzydszy od Kaczyńskiego.

chyba coś kręci...moze lody ?:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotr Ryka, 18 Paź 2007, 16:32

>Kocham też pana Schetynę, którego poczciwość wprost mnie rozzbraja. Prosto, do rany przyłóż.

Tak Piotrze masz całkowitą rację, ten wybitny inaczej cwaniaczek już niedługo dorwie sie do pełni władzy, i to dzięki tej szumowinie z mulsowej czerwonej kloaki, ogłupiałej po tak długim okresie czerwonej indoktrynacji

Jest taki aktor podobny do Tuska - Malcolm McDowell. Tylko dlaczego on gra zawsze złych ludzi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.