Skocz do zawartości
IGNORED

PIS i PO – argumenty za i przeciw

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

JAro, PiS pewnie nic dobrego dla armii nie zrobił i bardzo dobrze. Ja w na miejscu PiS bym armie rozwiazał. Po co Ci armia skoro w razie W armia radziecka znajdzie sie na brzegu Odry w dwie godziny ?

...zresztą masz w sumie rację PO niczym poza tanim krytykanctwem sie nie wykazało in plus...ich korzenie w KLD wykazały sie nawet in minus....ale w sumie na kaczorow przed rozpoczeciem ich rządów tez nie stawiałem....może i tusk zrobi cokolwiek dobrego....bo pietruszyć o cudach to sorki...robota dla Rydzyka...no ale w sumie elektorat pod wrażeniem obu panów bardzo podobny...mentalnie

nie...., gadać na forum na tematy polityczne to jest nieporozumienie, każdy ma swoje poglądy i punkt widzenia, tylko czasem jest mi żal że ludzie ulegają propagandzie i nie potrafią sami logicznie przeanalizować pewnych spraw, tylko powielają slogany co niektórych polityków i dziennikarzy, a nie biorą pod uwagę gołych faktów i efektów rządzenia obecnej formacji jaką jest PIS. Idąc takim tokiem myślenia i pojmowania polityki, gospodarki i sytuacji w kraju, można również dobrze powiedzieć że Sawicka też jest biedną i poszkodowaną osobą, bo tak w tvn24 pokazali, a telewizja nie kłamie. TVN nie jest bezstronno telewizją, dla zarządu najlepiej by było gdyby wybory wygrało PO, gdyż wprowadzą gospodarkę liberalną, a jak wiadomo najbardziej skorzystają na tym najbogatsi, a w tyłek dostną średni i biedni, TVN raczej nie jest z klasy średnich przedsiębiorstw, tylko tych największych. JA proszę o troszkę dystansu do tego co serwuje taka telewizja jak np. tvn i wsłuchanie się w meritum tego co mówią politycy, oczywiście jeśli mówią prawdę, a raczej rzadko tak bywa ze strony opozycji i przeanalizować co do tej pory zrobił ten rząd w ciągu dwóch lat, a co zrobiły do tej pory rządy liberałów i postkomuchów. Jak się któś wysili to gwarantuję że zagłosuje na PIS. Dla mnie liczy się to że w kraju jest coraz lepiej, a nie czy kaczor dobrze w telewizji wygląda. Ja wolę jak to już napisałem naszego kartofla który robi dobrze mojemu krajowi niż laleczki po socjotechnice które nie mają nic do zaoferowania prócz łądnych słów i olówania dobrz prosperującego i gospodarującego rząd. A gdyby PO zależało na kraju to by zawiązali koalicję z PIS, ale cóż mieli większe ambicję i woleli doprowadzić do koalicji PIS z Leperem. Za to teraz stworzą wspaniałą i konstruktywną koalicję z komuchami, dla dobra ojczyzny i obywateli, a pfu.

>lancaster, 19 Paź 2007, 01:04

Rozumek u ciebie zaiste malutki.

Jak zaczynamy mówić o konkretach, to łeb w piach albo jakieś komunały.

Jak nie o armii, to może cię zainteresuje, jak wiceminister Poncyliusz

rozkłada polski przemysł zbrojeniowy i wyprzedaje narodowy majątek za bezcen?

Pewnie nie.

Jestem Europejczykiem.

Jaro, a z tą rozsprzedaża mozesz coś blizej ?

Że rozumek u Ciebie nie za duzy to widac nie od dziś...ale w sumie Cię lubie bo się przynajmniej starasz uprzyjemnic mi czas ....nie to co niechlujny muls, czy jar :)

c*p, c*p chłopaki....

aruusie, PiS raczej wygra wybory to raz, PO mze bedzie miało się okazje wykazać czymkolwiek poza krytykanctwem...tylko czy skorzysta ?

...a TVN, TVP, czy jedyniesłusznego radia sie nie ogląda/slucha...bo i po co ? ....prognozy pogody i tak się najczęsciej nie sprawdzaja :)

Macie tu na początek, poszukajcie na stronce:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O Poncyliuszu mam lepsze kwiatki, w zasadzie to sabotażysta

mówiąc waszym Pisowskim językiem. Dziś już nie dam rady, ale mogę jutro,

pojutrze coś wrzucić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

....prognozy pogody i tak się najczęsciej nie sprawdzaja :)

haha, dobre.

A ja czuję że wygra PO, taki masywny atak przeprowadzany na PIS musi mieć taki skutek, niestety. Ja jestem antypolityczny, ale PIS to jest w tej chwili jedyna formacja która tak dużo i mądrze robi dla kraju, oczywiście są potknięcia, ale to jest szczegół.

nie...., gadać na forum na tematy polityczne to jest nieporozumienie, każdy ma swoje poglądy i punkt widzenia, tylko czasem jest mi żal że ludzie ulegają propagandzie i nie potrafią sami logicznie przeanalizować pewnych spraw, tylko powielają slogany co niektórych polityków i dziennikarzy, a nie biorą pod uwagę gołych faktów i efektów rządzenia obecnej formacji jaką jest PIS. Idąc takim tokiem myślenia i pojmowania polityki, gospodarki i sytuacji w kraju, można również dobrze powiedzieć że Sawicka jest bezwzględną przestepczynią a ,że została porobiona prowokacją w stylu Stalinowskim , bo tak w TVP pokazali, a telewizja publiczna nie kłamie. TVp nie jest bezstronną telewizją, dla prezesa najlepiej by było gdyby wybory wygrało PIS, gdyż wprowadzą gospodarkę centralna, a jak wiadomo najbardziej skorzystają na tym rządzący , a w tyłek dostną średni i biedni, TVP raczej nie jest z klasy prywatnych przedsiębiorstw, tylko tych państwowych. JA proszę o troszkę dystansu do tego co serwuje taka telewizja jak np. tvp i wsłuchanie się w meritum tego co mówią politycy, oczywiście jeśli mówią prawdę, a raczej rzadko tak bywa ze strony rządzących i przeanalizować co do tej pory zniszczył ten rząd w ciągu dwóch lat, a co zrobiły do tej pory rządy liberałów i lewicy. Jak się któś wysili to gwarantuję że zagłosuje na PO lub LID. Dla mnie liczy się to że w kraju jest coraz gorzej, a nie czy dziadek tuska był w armi niemieckiej . Ja wolę jak to już napisałem naszego kwacha który robi dobrze mojemu krajowi niż karły po socjotechnice które nie mają nic do zaoferowania prócz mlaskania i dzielenia oraz typowania ludzi. A gdyby PIS zależało na kraju to by zdelegalizowali sie i przeprosili naród, ale cóż mają większe ambicję i woleli doprowadzić do koalicji z Leperem. Za to teraz nie stworzą już żadnej wspaniałej i konstruktywnej koalicji dla dobra ojczyzny i obywateli, a pfu.

Jaro czy ty zdejsz sobie sprawę rze liberały już rządziły i taki Tusk też i zamist być coraz lepiej było coraz gorzej. Tu nie chodzi o to kto jakim językiem mówi, bo twoi faworyci też lepszego słownictwa nie mają, a do tego bardzo często jakąś herezję opowiadają.

bartas, w jakim sensie w kraju jest coraz gorzej ? Rozumiem ze przeszkadza ci estetyka - mi też...ale wyniki gospodarki i walka z korupcją...największą plagą życia publicznego jest jednoznacznie in plus.

Bartas, już kij ci w oko że nie potrafisz włąsnego tekstu wpisać, ale takie bzdury co ty dopisałeś to by nawet w podstwówce wygwizdali, proszę cię nie kompromituj się człowieku i idź spać, może ta godzina ci siada na mózg.

>lancaster, 19 Paź 2007, 01:37

Osobiście nie znam, ale myślałem, ze to jacyś goście od was. Ale temat jest ogólnie znany

i dobrze opisany jakbyś ruszył d... to na pewno byś coś znalazł.

Jak ci się nie chce, to ci streszczę: rekami polityków PiS amerykanie w przededniu wielu

przetargów chcę rozmontować nasza zbrojeniówkę. Na razie idzie im nieźle :-(.

Jestem Europejczykiem.

Ty! Baras! czy ty masz jakiś problem z orjętacją seksualną, bo coś mi się wydaje że chyba tak, w innym przypadku byś nie głosował za LID. A mama myślałą że będzie miała wnuki, a anusem możesz siebie nazywać i swoich kolegów z LIDu

>aruus, 19 Paź 2007, 01:38

Czy wyście się jakiegoś blekotu objedli? Co mi tak to PO i lyberalów wmawiacie?

Ja piszę konkretnie o tym, że gadanie o tym, że Pis zrobił dobrze armii to piramidalna

bzdura, a wy o Tusku i takie tam. Who the f... is Tusk?

Jestem Europejczykiem.

ty baranie ze swoimi pedalskimi wstawkami i poglądami pasujesz do składu desek, może tam ci raszplą z dupy jesiń średniowiecza zrobią i bujaj się flaku z lateksu

>aruus, 19 Paź 2007, 01:47

>Jaro:

>normalnie następny fantasta, tragedia.

a konkretnie?

>bartasxx

A znasz temat? Czy tylko zobaczyłeś pierwszy raz i tak sobie piszesz.

Jeżeli chodzi o sprzedaż Mielca to to, co tam piszą to i tak delikatnie.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.