Skocz do zawartości
IGNORED

Kable Sieciowe - prawda czy mit ?

ciupaga

Rekomendowane odpowiedzi

piszą żeby nie korzystać z kondycjonerów... tylko prosto ze ściany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czyżby nie mieli tam pal'a? ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>ok, pzdr ;-)

>

>a jak się cardas sprawuje?

Neutral Ref wciaz gra u mnie w systemie (a to chyba juz ze 2 lata? )...

W sumie to bardzo dobry kabel, ale pewnie i tak zamieni sie kiedys w MITa albo jakas Sosne :>

pzdr

CharlieStereon, 8 Paź 2007, 14:13

>większą poprawe jakości daje zdecydowanie położenie nowej instalacji elektrycznej, no bo skoro gra

>sieciówka to gra i gniazdko i kabel w ścianie co nie?

To chyba każdy audiofil już posiada ? Nie wyobrażam sobie jak można nie mieć osobnej linii do audio. Przecież to już głupota zacząć bawić sie w sieciówki a nie zrobić wcześniej instalacji.

Skibus, 8 Paź 2007, 16:10

>CharlieStereon, 8 Paź 2007, 14:13

>

>>większą poprawe jakości daje zdecydowanie położenie nowej instalacji elektrycznej, no bo skoro gra

>>sieciówka to gra i gniazdko i kabel w ścianie co nie?

>

>To chyba każdy audiofil już posiada ? Nie wyobrażam sobie jak można nie mieć osobnej linii do audio.

>Przecież to już głupota zacząć bawić sie w sieciówki a nie zrobić wcześniej instalacji.

Ale instalacja w domu nic nie pomoże - trzeba by własny "kabel" do rozdzielni ciągnąć ... choć właściwie aby bas nie był za płytki a przestrzeń za bursztynowa to najlepiej wybudować własną elektrownię - :P

Możesz się śmiać ale od rozdzielni mam poprowadzoną linię.

I nie mów, że nie zmieni. Dobra instalacja to mniejsze zakłucenia. Więc nawet poprowadzenie tylko w domu ma sens

Skibus, 8 Paź 2007, 17:06

>Możesz się śmiać ale od rozdzielni mam poprowadzoną linię.

>

>I nie mów, że nie zmieni. Dobra instalacja to mniejsze zakłucenia. Więc nawet poprowadzenie tylko w

>domu ma sens

Właściwie to każdy ma ;)

>Stachu

"Znowu wątek na temat sieciówek!!! Przecież wszystko już było!!!"

And the winner ist ...

Będziemy pierwszymi klientami, którzy kupią audiofilskie trampki od ansae (jeśli zaczną produkować) :)))

Miłośnicy Linna i Audio Note już są na tym etapie ;)

kolejny sukces rynkowy?

mam bardzo nie audiofilską. raczej melomańską. wg. polskiej prasy powinienem poprawić wszystkie gniazdka, podpiąć kondycjoner, pobawić się w kable za co najmniej równowartość systemu. słuchać tylko samplerów i wszędzie wsypywać śrut ołowiany... na koniec dnia przeczytać test mp3 w hifi i muzyce... to jest to!

>Abudzik,

Jak Ansae coś zrobi nowego - ja wchodzę jak w dym. Wymieniłem sobie kolumny na QBA Sobieskie a za chwilę będą u mnie QBA Mex i teraz jeszcze bardziej - przy lepszych kolumnach - cenię sobie porządne zasilanie.

Amen.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.