Skocz do zawartości
IGNORED

Być kimś innym przez 1 dzień

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

By rozruszać bocznicę proponuję ciekawy jak sądzę wątek.

Z kim chciałbyś się zamienić miejscami na jeden dzień? Proponuję podawać 5-6 typów.

Moje:

1. Ron Jeremy

2. Farrokh Bulsara

3. Jessica Alba

4. Roman Giertych (poważnie - chciałbym sprawdzić, czy naprawdę jego rodzina żyje jak św. Rodzina)

5. Bill Gates

6. Roman Ingarden

Jesli tylko na jeden dzien to zdecydowanie Senicz....po pierwsze szybkie spieniężenie calego dorobku zycia i wylot pierwsza klasa...np do RPA!! na miejscu zniszczylbym paszport i spalil wszystko co zostalo....:)

1. Terminator

2. Batman

3. John Rambo

4. Godzilla

5. Bill Gates

6. Porucznik Borewicz

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Acha, jeszcze mógłbym być przez jeden dzień Dr. Mario Theisenem, bo strasznie mnie ciekawi co też oni tam wszyscy odpierdalają za szopki z tym BMW Roberta Kubicy...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A jest taka możliwość zeby oddac takie życzenie innej osobie? jesli tak to ja swoje oddam Panu "Nijaki" .... niech będzie w dniu walki o mistrzostwo świata Andrzejem Gołotą!!! Czuję w nim potencjał...da radę!

arekgrabowski

A jednak jak dziecko, zdjecie doroslego, mentalnosc przegranego, w tamtym temacie nie potrafiles to w innych probujesz... pewnie jeszcz emasz neostrade? ;) haha

No właśnie, dlaczego oni?

u mnie:

1. Ron Jeremy - wiadomo, dupy

2. Farrokh Bulsara - chciałbym poczuć jak to jest śpiewać do kilku tys. osób i jak być pedziem

3. Alba - zrobiłbym loda jakiemuś znaczącemu politykowi amerykańskiemu i patrzyłbym co z tego wynikło

5. Gates - ogłosiłbym, że Microsoft przechodzi na Linuksa, przetransferowywyując jego kasę na moje konto w PL

6. Wiedziałbym jak interpretować "Spór o istnienie świata"

Rolandsinger

A ja chcialbym byc Toba jeden dzien...

1. Zmienilbym haslo do forum

2. Zlozylbym wypowiedzenie dostawcy internetu.

3. Publicznie przyznal sie do homoseksualizmu.

4. A na sam koniec wsadzilbym sobie tego Twojego misia w d.....

;)

Rolandsinger, 9 Paź 2007, 14:15

>@ arek

>

>gdybyś był mną, rano wychodząc z toalety wreszcie byłbyś z czegoś dumny, a nie przygnębiony.

A tak na marginesie....śpisz w toalecie?

@ arek

domyślam się jak to jest: wkładasz rączkę w spodenki od pidżamki i szukasz, szukasz, o jest! wreszcie mogę odcedzić kartofelki, uhhh. I tak codziennie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.