Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie można kupić sub'y Rela?

burak

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swego czasu kupowałem Sub RELa w firmie Polaudio w Warszawie na Burdzyńskiego. Wspominam to doświadczenie jak najgorzej. Totalna olewka klienta (oficjalny dystrybutor). Walczyłem z nimi ponad 7 miesięcy o ten subwoofer i w końcu sprowadzili mi go na odczepnego. Moja opinia jest taka kij w oko takim pożałowania godnym dystrybutorom - jeżeli masz możliwość to spróbuj kupić niezależną ścieżką.

• 2 tygodnie później...

burak=> moim zdaniem w PL nie kupisz REL'a. Nie ma dystrybutora. Pozostaje Ci ebay, ewentualnie wyjazd do Niemiec lub do Czech (tam chyba jest oficjalna dystrybucja REL'a). Może warto zainteresować się Velodyne, np tutaj www.audiofast.pl To uznana marka, podobnie jak REL specjaloizująca się w subwooferach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.