Skocz do zawartości
IGNORED

Panie Donku , Panie Kaczusiu

conri

Rekomendowane odpowiedzi

tomeczku...czy ty nie byłes odbijany z rak betanek.?One tam tak wszystkie o diable.Zgadnji dlaczego tak sie dzieje że ludziom odbija -jako i tobie wbrew i na przekór wszystkim.Zdrowy to ty nie jestes,ale modlitwa może ci pomóc.Może tez psycholog.A zreszta radz sobie sam.Szczególnie to mi nie zalezy na twoim zdrowiu.

wiemy tedzik że jak na ciebie i to tak za duzo.A dwóch frustratów z kÓRnika nie może byc?.Albo jeden pierdykniety z PISyczna.Teraz jeszcze Przytłuk ma głos.I starczy.

camle

bedzie prosciej jak powiesz,napiszesz co pojales.

muls

bede sie modlil o twoje zdrowie.

oby mnie cos podobnego nie dopadlo w wieku 55lat ,co ciebie.

muls, 13 Paź 2007, 18:23

Nudny jesteś,powtarzasz te swoje puste tekstciki,używaj rozumu to może ktoś się tobą przejmie,bo choroba,raczej swirusi cię dopadł,bez urazy,weż sobie na rozwolnienie ,bo na wstrzymanie to nie skutkuje jak dla ciebie,bo cierpisz na zaparcie!

tedzik...staram sie jak moge zeby urozmajcić.Ale moge tylko tyle o ile ty mi coś podsuniesz.Mam rozwolnienie i robiem wpis miedzy jednym sik a drugim sik.A wyobraż co by sie działo gdybym był zdrowy.

tomeczku rozumiem twoje katolkie zainteresowania moja dupa ale nie odbieraj mi ostatniej przyjemnosci(tez chyba nie rozumiesz).Panowie poswieciłem wam juz wystarczająca ilośc czasu z uwagi na to że już mieliście sie zwijac.Po katolicku wymienilismy sie grzecznosciami-a teraz spie.....do rydza.Bo programik leci.

Te żenujące i pełne rozpaczy wpisy hołoty i tandety pisdrakowej najwybitniej świadczą, że Tusk ich wczoraj zgnoił.

Oprócz wycieków jadu i nienawiści nic nie sa w stanie z siebie wypuścić

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.