Skocz do zawartości
IGNORED

czy to forum to żenada?

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

teq, 16 Paź 2007, 12:05

>jar!

>

>Zdecydowanie twoje tematy "O DUPIE" miały niebotyczniejszy poziom

Jasne, przynajmniej były egzystencjalne :-)

Poza tym, dupa wcale nie jest tandetna - nie udaje MUZGU !

Ja pier....lę, Panowie, Internet jest po to by sobie pogadać, o czym kto ma ochotę, pod jednym warunkiem - że nie nikt nikomu nie ubliża. I moim zdaniem ostatnio w większości wątków ten warunek jest z powodzeniem spełniany. Pomysł Vlada na automoderację był jak widać słuszny.

To forum skupia ludzi interesujących się audio, muzyką i ogólnie pojętą kulturą niekomercyjną (jak wynika z pozostałych zakładek), a na bocznicy ci sami ludzie mają chyba prawo porozmawiać o dupie Maryni. Te rozmowy mają charakter towarzysko-poglądowy, a nie poradnikowy.

Co do stereo - ile razy można komuś tłumaczyć od podstaw np. dlaczego kabel sieciowy nie powinien droższy od cedeka, do którego zostanie podłączony. Od tego jest wyszukiwarka.

Tak więc prezentowae tu postulaty porządku, schematyczności i merytoryczności są absurdalne.

A nie mam najmniejszego zamiaru rozmawiać z półgłówkami o rzeczonej dupie Maryni na forum o boomboxach czy mp3.

graaf, 16 Paź 2007, 13:56

>dokładnie - czyim klonem jest steq?

>

>kto ciebie zna steq?

Graaf, masz rację, mnie nie zna jeszcze nikt, Ciebie znają wszyscy jako: STEREOLITOWĄ PANIENKĘ, stąd byłeś przedmiotem kpin przez kilka lat na tym forum, jako menel z pretensjami i halucynacjami słuchowymi po paru browarkch z kumplami z kamienicy czynszowej

lancaster, 16 Paź 2007, 13:57

>graafie, steq na dziewiecdziesiatdziewiec i dziewięćdziesiatych PROMILA:) jest klonem Zydelka.

>

>Pozdrawiam

O wypraszam sobie takie insynuacje:). Widzę Lancaster że czegoś szukasz:):)

lancaster

Zydelek ma klony w postaci licznych synów i córek na forum(oj taki forumowy buhaj rozpłodowy), ja mam córki trzy- każda z inną kobietą, ale nie pisują tu, bo same preferują udział w muzyce na żywo- chóry to ich domena, ja wyśpiewuję bardziej udanie lub nie, gdy się porządnie nachleję, wtedy moje popisy nagrane i puszczone przez stereolitowe ustawienie moich Altusów biją wszystkie naleśniki, marańciunie tego forum, mogę nawet zprezentować je na AS dowolnego roku, tylko zbierzcie kasę.Poza tym Zydelek nie lubił i nie lubi Flojduf, a ja cosik ich nawet liznąłem i to jedyne co nas łączy

jar!

>>

>>Zdecydowanie twoje tematy "O DUPIE" miały niebotyczniejszy poziom

>

>Jasne, przynajmniej były egzystencjalne :-)

>Poza tym, dupa wcale nie jest tandetna - nie udaje MUZGU !

Dupa, nie udaje niczego, bo nie musi. Sama z siebie jest WIELKA !

Tak, tak jar, widzę, że dupę stawiasz wyżej niż mózg w swojej hierachii wartości, zresztą bardzo charakterystyczne dla twojej umysłowości- lepiej myśleć dupą niż głową, bo wymysły głowy mogą być zbyt tandetne, i w większości są czytając Ciebie

jar1, 16 Paź 2007, 16:19

Jaruś, widzę bezużyteczny u Ciebie jest zarówno mózg jak i dupa. Ani tym, ani tym nie potrafisz cokolwiek sensownego wymyślić. Cóż, prawa wieku starczego, zwiodczenie umysłowe i fizyczne wyraźne, stąd dupa wymieszała Ci się z mózgiem. Nie potrafisz obrać właściwego kierunku myślenia. Pomniejszasz wartość mózgowia, powiększasz dupy, gdyż obecnie ona sprawia Ci większą trudność- bo już srasz pod siebie bidoku. Współczuję naprawdę. Cóż, każdego z nas to czeka prędzej czy później, a ty już masz z tym problem- zafajdańcu

Postaram się Ci pomóc, bo litościwy ze mnie menel. Robię w aptece i mogę za darmochę załatwić Ci pampersy i aparat słuchowy najnowszej generacji by nie muliło Ci podczas słuchania wrzasków którymi się raczysz ostatnio z tytułu głuchoty. Podaj adres na priv to Ci wyślę

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.