Skocz do zawartości
IGNORED

Jak tam spotkanie klubu?

frisky

Rekomendowane odpowiedzi

Sklad w postaci Teo, Arkadixa, Leszka, Romka i mnie utrzymal sie najdluzej .. no ale ile mozna siedziec i pic piwo w skandalicznych cenach ;)

Wielce uprzejmy kolega Romek rozwiozl nas po domach i ... do nastepnego razu :)

O kolege Romka.

Raz sie scigal z kolega Papamkiem po Warszawie. Wyobraz sobie. 150 na zegarach, ledwo chamujemy na swiatlach, otwieram okno, a z samochodu Romka slyszale...wokal amewykanskiego jazzmana z lekko kulawa dykcja...:)

hm.. Hienka - czyżby ten wokal z kulawą dykcją należał do Cheta Bakera? :)

ogłaszam konkurs - zgadujemy o jakiego jazzmana chodziło Romkowi i Hience...

nagroda - słoik przeterminowanych ogórków i możliwość osobistego pocałowania sovy w d*** (tam, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę) ;)))))))))))))

acha.. jeśli wygram to chyba zrezygnuje z nagrody... ;)

Koniecznie ustanów dwa pierwsze miejsca (ex aequo). bo jak Hiena podrobka z rockfanolderem zacznę się ścigać do pierwszej nagrody a szczególnie jej drugiej części to nam się chłopaki pozabijają jeszcze...

A tym sposobem, i sam będziesz miał podwójną przyjemność...

ooo glista, jestes jednak, jak zwykle w świetnej formie, subtelny, celny dowcip, z daleka widac klasę. Szkoda że cie nie było, byłbyś na pewno duszą towarzystwa.

Wszyscy lubia takich facetów jak ty, bez kompleksów, wyluzowanych, z dystansem do samego siebie, ale co ja mówię, przecież sam wiesz o tym najlepiej nie możesz pewnie opędzić sie od wielbicieli, czy to na izbie przyjęć czy na korytarzu a nawet na sali w tej koszuli troche ciasnej ale za to rękawy jakie długie...

Kurcze, super jest być glistą

No właśnie, no właśnie, ciekawe, czy ktoś zgadnie ;) a może 20 pytań? ;)) pierwsza podpowiedź - ów jazzman ciągle żyje (jak się zakrztusił, puknąłem lekko w CD papamka i mu przeszło)

sovajazz, dzięki za poświęcenie ;)))

papamek, trzeba się kiedyś spotkać bez obciążenia. niestety mój silniczek wyraźnie czuje wzrost masy... (oops, zaraz mi się za to "obciążenie" dostanie)

ps. hienka, rockfanolder, dajcie spokój - teraz robal chociaż nie może powiedzieć "a ja tam byłem". tzn. może, ale...

glista

Masz racje, jednak pomyliles sie w drobnym szczegole.

Jeden czasownik ma niewlasciwy czas.

Ale wiesz, ogolnie emocje juz minely. Nawet czasami bym chcial, zeby jednak Twoje zdanie bylo prawdziwe. "Iskierka niepewnosci" to niesamowita rzecz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.