Skocz do zawartości
IGNORED

Uprawiacie jakieś ćwiczenia...

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

...na swieżym / wolnym powietrzu ?

Jakie i gdzie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/37016-uprawiacie-jakie%C5%9B-%C4%87wiczenia/

Nigdzie i wogóle. Pozdrawiam Vladzie.Trochę zazdroszczę odmłodzenia się i samozaparcia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 4 tygodnie później...

Chodziłem na siłownie (jestem chudy co widać na załączonej fotce w innym wątku) ale mi przeszło. Chciałem przytyć ale żeby to osiągnąć musiałbym brać substancje pomocnicze a tego nie chciałem wiec pozostało mi sie przyzwyczaić do mojej chudości;)

Starałem się ale tak jak mowię to chyba tak już genetycznie zostałem chudo stworzony:) Choć widziałęm ludzi którzy po paru miesiącach siłowni i braniu odpowiednich specyfików:) stawali się strongmenami;) i tyli, tyli, tyli..............

chris77:

Wiesz, inaczej się człowiek odżywia i ćwiczy pod masę, inaczej pod siłę, a jeszcze inaczej pod rzeźbę. Jeśli masz czas i chęci to powróć do ćwiczeń na siłowni, tylko nim to zrobisz to porozmawiaj z kimś albo poczytaj więcej na ten temat.

>Wykształciuchu:)

Zaraz napiszesz że to nie jest kolor seledynowy, tylko... no jaki? ;-)

A tak w ogóle to bardzo fajnie urządziłeś sobie "to miejsce" ponoć odcienie zieleni uspokajają...

Gość

(Konto usunięte)

Jeju , czego ja się spodziewam po gnojku , który na forum najchetniej zamieszcza gołe zdjęcia najlepiej krwawe i marionetki ;p

Dobra vlad .

To V utworzone z dwóch palcy ręki lewej , nie oznacza nic innego ( już ci to wcześniej sugerowałem) niż to że zanim siądziesz do klawiatury postaraj się wypróżnić - odczynnik kały w twoich wpisach spadnie znacznie niżej niż kiedy piszesz pełny.

Poprzez regularne wypróznianie do wolnośći !!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.