Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o nocnej zmianie?

aruus

Rekomendowane odpowiedzi

tak generalnie arbuz to przy tym pałowaniu troche chyba przesadzili ,co widac czytajac twoje...nie wiadomo co.Coś tak jakby wczesny senicz... bez pałowania .

spadaj mule do swojego kolegi bartaxa vel kakao, ja nie złożyłem tego forum byś mnie obrażał i musiał czytać cieńkich tekstów jakiegoś zakompleksionego postkomucha. jak chcesz się dowartościować to idź zrób dobrze swojemu koledze, pod warunkem że dasz mu radę dogodzić, chłpaczyna jest wymagający

A po co własciwie załozyłes pacanie to niewiadomoco.Chcialęs usłyszeć fanfary na częśc załosnych ofiar.Co najwyzej epitafium.No............. moge zapierdzieć na dupie.

mule ja rozumiem że wszystko co jest nie wygodne dla postkomuchów będziesz krytykować, dałeś tamu świadectwo i wystarczy, na tym skończ, a nie mnie obrażasz, wy tak lubicie prawda? I pewnie jesteś człowiekiem typu ludzi którzy pałowali ludzi walczących o wolność mojego kraju, jak ci nie odpowiada sytuacja niepodległość Polski to jedź do domu, do moskwy, tam się pewnie będziesz czuł wyśmienicie, taki ustruj ci pasuje.

słuchaj aruś.Ja wiecej widziałem i przeszedłem niz ty.Nie jestem i nie byłem w nigdy żadnej partii.Nawet nie byłem harcerzem.A teraz sp***dalaj chłopcze na drzewo i ciesz sie że masz to wolność za która inni dali dupy.A których ty opluwasz.Wiec sp***dalaj, bo włoże ci wiadro na głowe. I ciesz sie że tyle z toba wytrzymałem.

mule pozim twojej wypowidzi jest bardzo wymowny i reprezentatywny dla twojego pokroju ludzi i rozumiem że opluwasz tych co walczyli o Polskę bo ci się korytko urwało, bo zapewne zakomuny byłeś kimś, w przeciwieństwie do tego kim jesteś teraz. I to cię zrzera i chciałbyś by czerwoni wrócili bo takie matoły jak ty mogli coś znaczyć w PAństwie rządzonym przez sprzedawczyków i złodziei . Smaruj czerwońcu, a twoje doświadczenie bazuje na szeżeniu propagandy, bo w tym jesteś niedościgniony i prosiłbym ciebie byś mnie już nie obrażał, ok?

Może byś tak się z ortografii troszkę podciągnął, Anusiak?

Później popracujemy nad resztą. Najwięcej problemów

pewnie będziemy mieli z logiką :-(.

Jestem Europejczykiem.

i co dumny jesteś że mnie złapałeś na literówce, ja szybko piszę i oglądam film i czasem coś mi się walnie nie umyślnie, a z logiką to raczej ty popracuj, bo czytając twoje wpisy widzę że jest ciężko z jaką kolwiek analizą otaczających cię faktów inteligncie za dwa grosze

>aruus, 20 Paź 2007, 22:57

Jesteś żałosny Anusiak. Nawet obrazić mnie nie możesz, bo

jak może mnie obrazić psie gówno?

Jestem Europejczykiem.

w obrazaniu wyzwiskami jesteś dobry, ale cóż się spodziewać o ćwierćinteligncie, cienias

Zastanawia mnie dlaczego mnie atakujesz, czyżbyś też był poskomuchem?

>aruus, 20 Paź 2007, 23:04

>>Zastanawia mnie dlaczego mnie atakujesz, czyżbyś też był poskomuchem?

Pochlebiasz sobie. Ja cię tylko z butów strzepuję.

Jestem Europejczykiem.

ty jesteś za cieńki bolek byś mógł ze mną w normalnym życiu porozmawiać, a myślałęm że ludzie interesujący się sprzętem muzycznym są bardziej kulturalni i wychowani, strasznie się pomyliłem, a raczej ci co mają coś do powiedzenia raczej nie wchodzą w dyskusję z takimi inteligentami jak ty i omijają bocznicę, bo niestety tu nie można nawiązać normalnej wymiany poglądów bo takie pajace jak ty zaśmiecają to forum po przez obrażanie i wyzwiska

>aruus, 20 Paź 2007, 23:19

Wymieniać poglądy mogę z kimś, kto używa głowy do myślenia, a nie tylko jako

pojemnika na bzdurne schemaciki wygenerowane przez bardziej wyszczekanych

i jeszcze bardziej sfrustrowanych.

W jednym muszę ci przyznać rację - to nie miejsce dla ciebie. Szaleją tu żydowscy

bolszewicy łaknący krwi narodowopatriotycznych niewinnych młodzieniaszków.

Zapisz sie lepiej do Młodzieży Wszechpolskiej. Z nimi będziesz bezpieczny!

Jestem Europejczykiem.

ty jaro, ty faktycznie jesteś zakompleksiony jak holera, gdybyś mógł to byś sobie jeszcze ordery w o mnie powywieszał, daj spokuj jaki z ciebie prosty pajac, a po poziomie twoich wypowiedzi śmiało mogę stwierdzić że z tymi tytułami masz tyle wspólnego co ja z tobą, czyli nic. Co ty byś zrobił bez takiego internetu małpoludzie, tutaj masz okazję się dowartościować obrażając innych ludzi, a tak ze zgryzoty byś się chyba spuścił razem z gównem w klozecie, a tak wydaje ci się że jesteś kimś, kim w rzeczywistości nie jesteś

>aruus, 20 Paź 2007, 23:52

Wiesz co? Szczerze mnie wzruszyłeś. Jaki ty wrażliwy jesteś!

I dociekliwy. Moje O mnie nawet przeczytałeś. Rzeczywiście

masz rację, muszę je zmienić, bo w dzisiejszych czasach wykształcenie

strasznie ludzi drażni :-(.

Już się uspokój, dzisiaj więcej już nie będę znęcał się psychicznie

nad Pisowską młodzieżą.

Jestem Europejczykiem.

@ anus

Weź leki, jutro idź zagłosuj na swoich idoli i patrz wieczorem jak ich słupek idzie w dół. Żal mi ciebie i tej twojej zakompleksionej ekipy.

>aruus, 21 Paź 2007, 00:09

Dałem ci szansę, więc ją wykorzystaj, a nie z jakimiś tu hasłami o pochodzeniu

wyjeżdżasz! A ty to od Chrobrego?

Jestem Europejczykiem.

wiecie co? jestem nowy na tym forum, założyłem swój pierwszy temat i co? Żaden z was matoły nie udzielił merytorycznej odpowiedzi, chodź temat uwarzam za interesujący, tylko same wyzwiska i obelgi, jesteście lotni jak smród z dupy, a do tego bystrzy jak woda w klozecie, banda czerwonych populistów, propagandzistów, bez jakiejkolwiek kultury i wychowania, zgraja sfrusrtowanych i zakompleksionych fjutków dla których to forum jest tylko po to by podleczyć swoje ego i kompleksy, he i wy się nazywacie audiofile, ŻENADA

>aruus, 21 Paź 2007, 00:21

Wiesz Anusiak? Założyłeś wątek, ale to nawet małpa potrafi. Normalnie autor daje

od siebie jakąś "rozbiegówkę", kilka myśli, jakieś rozwinięcie pytania + własny

pogląd na temat. A ty nic z tego. Na pytanie któregoś z kolegów odpowiedziałeś wykrętem,

a następnie rzuciłeś kilka banałów które mogą dotyczyć każdego wątku o polityce.

Następnie zacząłeś rzucać hasła o "czerwonych".

Jednym słowem kpina i żenada. A jak koledzy wskazali ci twoją mizerię intelektualną,

zacząłeś się rzucać jak jakaś obrażona Fotyga. NIC KONKRETNEGO NIE NAPISAŁEŚ,

a do innych masz pretensje. Jak od innych czegoś oczekujesz, to na początek sam się

troszkę wysil!

Jestem Europejczykiem.

nigdy nie byłem za młodzieżą wszechpolską, zawsze mnie śmieszyli, ale widzę że takie ugrupowanie jest potrzebne w tym kraju żeby lali takich mutantów społecznych jak wy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.