Skocz do zawartości
IGNORED

ban dla rolanda singera

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

nie sądzicie, ze przydałoby sie gościa trochę przytemperować?

zakłada co chwila jakieś głupie wątki, męczy wszystkich swoimi problemami seksualnymi i psychicznymi.

Czy to forum to poradnia dla czubków?

Do tego szerzy rasizm, obrazając Żydów, Arabów, Cyganów i kobiety.

Udaje jakiegoś terapeutę na zasadzie Monty Pythona "... jestem psychiatrą, widzicie tu mam list od mamy, mama pisze: ..."

Typ naprawdę męczący, do tego wkleja fotografie pijanego rabina w co drugim wątku i mówi, że to on.

Sądzę, że ten pan potrzebuje leczenie, a nie srania na naszym forum, prawda?

https://www.audiostereo.pl/topic/37061-ban-dla-rolanda-singera/

>dokładnie,

>niech poczuje co ja czuję, gdy mnie kneblują

no to może załóż wątek jaki ja jestem nieszczęśliwy - wszyscy mnie przezywają - i ich nie lubię!"

;)

arbuz - chyba stać Cię na rzeczową rozmowę? ;) - bo jeśli nie to nie rozumiem po co ten wątek? szukasz jedynie poklepania po pleckach?

Nie rozmawia się o nieobecnych nie słyszałeś o tym ?? Manier Ci brak. Poza tym kolejny wątek z tej serii... piszesz że Roland zakłąda głupie i niepotrzebne wątku dzieląc sięw nich swoimi problemami psychologicznymi... Ty robisz TO SAMO. Prawda jest taka że Rolandsingerów i innych prawda i publika sama zweryfikuje :)

Czas ... panowie czas. Mniej nienawiści a ziemia i tak wszystko z Nas wyciagnie :)

wovo, 21 Paź 2007, 19:33

>Prawda jest taka że...

Prawda to jest taka, że od Rolanda to wy sie odjebta, jasne? No.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>Prawda to jest taka, że od Rolanda to wy sie odjebta, jasne? No.

bo albo co? solidarność jąder jest tu nie na miejscu... na miejscu jest jedynie upomnienie autora żeby nie ośmieszał się i nie zachowywał jak głupia c*pa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.