Skocz do zawartości
IGNORED

Wyniki wyborów - bukmacherka

camle

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster

Nie?

Ja tylko obawiam się żeby "Ktoś" się do forum nie przyczepił.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

...no własnie PKW miała info, ze Wawa już zamknięta a tu sie nagle okazuje ....:)

camle, serio leje z tego. Nie musisz sobie udowadniać ze jest inaczej....no ale jak potrzebujesz to co ja Ci poradze, w Twojej głowie nie siedzę :)

Pozdrawiam

Wogóle można polewać z tej ciszy wyborczej, miasto całe w plakatach, przed moją komisją wyborczą wisiały i pewni jeszcze wiszą plakaty tylko jedngo ugrupowania....a publicznie nie mozna powieziec na kogo się głosuje ?

Polska demokracja.

lancaster

Spokojnie, nie nerwujsja sie. ;)

Bez jaj to komisje niektóre są to pewne.

a słyszeliście, że w niektórych lokalach ludzi dla których brakło kart przed 20:00 zamknęli w obwodowych komisjach i kazali czekać aż karty przyjadą do 21:00 ... czeski film, choć pewno obrażam naszych południowych sąsiadów.

Widziałem, ze jeden ze sztabów wyborczych jest bardziej uśmiechniety od drugiego.

Ciekawe, czy Oni juz wiedzą.

nasuwa sie pytanie skoro brakuje dwóch godzin do zamkniecia tzn ze pod lokalem stoi tysiąc ludzi żądnych głosowac.To gdzie oni stoja do cholery .Czy ktos ich widzi?.Czy teraz komisja liczy głosy w wiadomym celu.

lancaster, 21 Paź 2007, 21:46

>JA pier**le, nie wierzę. To po to dałem sie namówic na głosowanie, zeby mi teraz idiotki w TV

>pokazywali...TVP1...ale lipa

To jest prawdziwa KULTURA a nie jakieś audiofilskie plumkanie :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.