Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

@lancaster

>ceny chat są chore w stosunku do pensji, PO ma szanse na kolejny plus

szansę? :-))

to pewniak, że ceny poszybują w dół skoro społeczeństwo tego oczekuje

dla prawdziwych fachowców w rządzie to żaden problem, nie to co dla partaczy i guzdraczy pisdrackich

graafie, ja raczej miałem na myśli to, ze po obnizeniu podatków i podwyzkach ludzie zaczną zarabiać po 5KEuro.

Ciekawe czym teraz Irlandia przyciągnie Polskich pracowników ?

I pomyślec ze tylko przez niezdarnosć pizdraków nie stało sie to w zeszłym tygodniu...wogóle chamski ten PIC...taką katastrofe społeczną wywołać.

głupie kaczki.

howgh

>głupie kaczki.

e tam kaczki, nie ma o czym gadać

teraz kiedy mamy oświecony rząd!

najfajniejsze, że wkrótce śmieciowe HiFi zniknie z forum i wszyscy kupią sobie Krella albo Audio Nota :-)

kiedy wszystkich frustratów i życiowych nieudaczników uszczęśliwi Donald Tusk jakże miło będzie zaglądać na wreszcie w pełni kulturalne forum :-)

no i jeszcze jak doskonała służba zdrowia zajmie się Vladem i dostanie drogie leki za darmo to forum będzie cacy jako nigdy! :-)

o szczęśliwości! :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pawlak będzie zdecydowanie lepsiejszy o Dorna - przecież wszyscy są.

Piosenkę apropos zamiesciłem powyżej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A po grzyba nowe ubezpiezalnie przepraszam ? NFZ do likwidacji a po co tworzyc jakieś "nowe" ? Kase z ZUS bezposrednio do placówek ochrony zdrowia i po sprawie.

...no ale pewnie za prosto by było, a tak w kilku nowych ubezpieczalniach robota bedzie dla kilku "swoich fachowców"...ja pierdziele jeszcze sie nie zaczęło a już się zazyna ?:)

Mam nadzieje ze bilans kosztów utrzymania tych kilku nowych ubezpieczalni nie bedzie kilka razy wyższy niż koszty NFZ ?

Ukryta Zawartość

Jarek odchodzi z klasą.Ach to koryto.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lancaster

spokojnie te ubezpieczalnie o niczym nie wiedza -to Kopaczowa sobie odgrzewa stare kotlety brak jakichkolwiek ustaw o przepływie składek

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

eeeee, Piotrze bez przesady z tym złodziejem...przynajmniej póki co ;)

Kaczyński jak kazdy obywatel ma prawo sprawy kierować do sadu. Może je wygrać, przegrać, nie widze w tym nic dziwnego. Mógłby tego nie robić, ale to jest juz w zasadzie opozycja. PO będąc w opozycji korzystało z wszystkiego co przyszo im do głowy, zeby rzad miał jakiekolwiek zajecie. Bo PiS oczywiście nie robił nic.

Teraz czekam na pirwsze dane i wtedy bedzie można powiedzieć cokolwiek o tym jak i z jakimi wynikami kto co robi.

Na razie pomysł kilku ubezpieczalni w miejsce NFZ zamiast puszczenie kasy bzpośrednio do placówek zdrowia z ZUS do bani i obciaża nas wszystkich....pytanie na przyszłość czy bardziej niż NFZ ?

ubezpieczalnie musza byc niestety kwestia tylko jakie i co maja zapewnic w ramach składki

ciekawe jak programy oszczednosciowe w Ministerstwie Zdrowia czyli koszyk swiadczen i lista szpitali do zamkniecia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, no to spoko. Jezeli moge coś donkowi podpowiedzieć ( myśle ze noster śledzi forum:)) to niech zlikwiduje NFZ a kase do placówek zdrowia puszcza bezpośrednio z ZUSu...potem pora na ZUS :) .... 3,5mld zł rocznie przyda sie na podwyżki dla emerytów...no jak pomyslą to kto wie...może nawet....

...jedyną przyczyna dla którego w ZUS jest potrzebna tak liczna ekipa jest to że Krauze dostał od prezia 700mln za friko. Gdyby system chodził jak nalezy to wystarczyłoby pewnie kilkudziesięciu informatyków do jego obsługi+kontrola finansowa ministerstwa finansów...i całe koszty.

Gdyby na marszałka i do koalicji wzięli gościa z mniejszości niemieckiej, to byłoby to całkiem świeże rozdanie a radość PISiorów bezgraniczna.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

lancaster, 24 Paź 2007, 12:31

>cir, na początek odgrzewane kotlety i Waldek Pawlak jako marszałek ... super otwarcie uważam. Aż

>sie dziwie ze nie ma jeszcze balcerowicza.

Gdyby rozkład w Sejmie był taki jak poprzednio, tj. był tam Lepper z ferajną, przy delikatnie mówiąć "niechęci" do zamęścia opozycji, nie mam wątpliwości że Tusk skorzystałby z usług pana Andrzeja. W końcu najwazniejsza jest "racja stanu"! A wytłumaczyć to wyborcom to żaden problem. Zwłaszcza wyborcom PO. :)

Tomek, ja nic nie mam do koalicji z Waldkiem. Obaj w przeszłości dawali ciała i obaj mogą pokazac że jednak coś pożytecznego potrafią zrobić....tylko zaraz tak Waldka na marszałka ? Ministerstwo rolnictwa to rozumiem, ale marszałek sejmu pokazuje sie publicznie znacznie czesciej jednak :)

...szczerze mówiac odetchnąłem z ulgą ze PSL jednak.

dud

cos ci sie znowu pomerdalo, to pis rzadzil z samo i lpr i to ty tlumaczyles tutaj 2 lata ze wszystko jest ok, a od wyborcow Po to sie odstosunkuj, sa duze szanse , ze z Po bedzie mniej wstydu niz wy sie najedliscie przez te dwa lata rzadow waszych idoli ciemniakow spod znaku sierpa, mlota , bron i pluga....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Dudi widzisz tu jakiś WY,waszych idoli? :O)

Electro>...sa duze szanse , ze z Po bedzie mniej wstydu niz wy

>sie najedliscie przez te dwa lata rzadow waszych idoli ciemniakow spod znaku sierpa, mlota , bron i

>pluga....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.