Skocz do zawartości
IGNORED

Na odprężenie

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Eee tam, Rollo z Parantem popiskują cieniutko, bo im pewnie żadna porządnie nie zrobiła ;-)) Babeczki są fajne, tylko trzeba się z nimi umieć obchodzić. Obsługa jest skomplikowana i pozbawiona logiki, a instrukcji brak. Ale zabawa, choć ryzykowna, jest fajna.

No, to wychodźcie już spod tego prysznica, dość samotnej walki z półflaczkiem - życie czeka!

zwolennik łagodności

Ot tak dla ożywienia wątku, kilka przykładów dlaczego mężatki zdradzają?

zawsze coś między nami było / zawsze mi się podobał / nigdy nie miałam innego faceta / chciałam spróbować / nie było mi dobrze w łóżku / mój mąż mnie też chyba zdradza / mój mąż pewnie mnie zdradzi

@ lenam

Ty nie bądź taki ogier...

Wczoraj byłem na drinku z kumplem, rozmawiałem z sympatyczną 20-letnią barmanką. I postanowiłem nie robić siana w kolejnej knapie zgrywając zaliczacza (co skutkuje znacznym współczynnikiem wyhaczeń) i zacząłem być sobą. Co oznacza, że nie pieprzyłem jak to zwykle, że lubię kobiety, nie chcę się wiązać, a jak ma ochotę, to mogę ją konkretnie przelecieć. Mówiłem o miłości, sensie życia, jak dobrze jest budzić się w ramionach kogoś, kogo się kocha itp. pierdulamentach. I co?

Dziewczę stwierdziło, że faktycznie jestem fajnym facetem, ale ona właśnie zerwała z koleżnaką (sic!) i teraz się bawi. Jeździ na swingowe imprezy, bo bardzo kręci ją zabawa z dojrzałymi facetami....q...wa..wyskoczyłem z butów

...i jak tu być sobą? Zapytałem więc, czy dla niej zrobienie loda facetowi, który jej się podoba, jest jakiś problem. Odp.: no co ty??Każda laska to lubi. Ja kończę o 1-szej dziś....

Dajcie mi już spokój, świat zdycha.

Ronaldo, ty przestań zrzędzić jak podagryczna menda, tylko korzystaj z życia! Co wydupczysz teraz za tłustych lat, będzie Ci musiało potem wystarczyć na dłuuuugie dekady. Wiem coś o tym. Za młodu nieraz miałem wyrzuty sumienia (no, prawie), jaki to ja jestem niedojrzały, egoistyczny su***syn, że tak bezwzględnie wykorzystuję panny. A teraz miło powspominać w słotne wieczory, kiedy negocjacje z jedyną małżonką się nie powiodą, a bywa.

Mam nadzieję, że jęczysz tak pod publiczkę, a tej barmance i tak nie odpuściłeś. Pozdrawiam i zazdroszczę rozterek.

zwolennik łagodności

Rollo

a co na to powiedzial Twoj facet z ktorym byles w tej knajpie? chyba go zraniles, pomysl o tym, Ty niegrzeczny Ty.... ty .... Lodziarzu.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kurde nie wiem w jakim swiecie zyje Roland ale takie panienki jak ta barmanka u mnie z kolei szans zadnych nie maja. Lubie sie troche pomeczyc pouwodzic i fajnie jak dziewczyna latwa nie jest. Wiecej radosci sprawia mi bycie blisko z kims z kim zwyczajnie sie przyjaznie. A laski na zapleczu zwyczajnie sie brzydze. Moze inaczej: przeszlo mi. Takie kurewki na jedna noc moga sie bujac. Coz bez urazy ale Roland sam w takim srodowisku przebywa i tyle.

Mam jeszcze takie pytanie do moich rowiesnikow: Panowie czy to ja tak mam czy Wy takze lubicie kobietki przynajmniej te 10 lat mlodsze? O mojej obecnej nie wspomne bo jak podam jej wiek to co poniektorzy zwyczajnie sie oburza:D

No cóż, ja nie jestem z Twojego rocznika ale wolę raczej te o 10 lat starsze...

Wiedzą czego chcą, potrfią nazwać swoje potrzeby, a przedewszystkim nie mają psychiki rozwydrzonej dwunastolatki... która szuka tatusia.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Astaroth kwestia wieku jest wzgledna - 2 lata roznicy to w tym wypadku zadna roznica. Panie po 30-tce (juz) mnie nie interesuja choc racje Ci przyznaje. Pozdrawiam:)

PS. Starzeje sie:(

@ disco

Ja od zawsze przerabiam laski maks. do 24 lat. Niestety nic dobrego z tego nie wynikło. Zastanawiam się poważnie czy nie zacząć się spotykać z rówieśniczką. Problem polega na tym, że ciało 30-ek mnie nie pociąga lubię laski, które przynajmniej z aparycji są niewinne i dziewczęce. Witam więc w klubie.

Moja ostatnia 20-latka była jak ogień, niestety taki lont szybko się spala.

Te 10 lat to raczej taka górna granica, choć czasami jest to naprawdę trudno ocenić...

Tak czy inaczej wolę starsze, inicjację z resztą też miałem ze starszą ode mnie o 7 lat siostrą kumpla z podstawówki...

Wpadłem po zeszyt a jego akurat nie było w domu...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jesli chodzi o mnie najlepiej bylo mi z 31-latka ktora wiedziala czego chce i co ma robic. Po 8-letnim zwiazku nieformalnym gdzie stracilem sporo zdrowia musialem troszke odreagowac ale mysle ze juz wystarczy. Obecnie nie jestem w zadnym zwiazku ale spotykam sie z kims. Wszystko byloby fajnie gdyby nie roznica wieku ktora nas dzieli. Pozyjemy zobaczymy.

Rolandsinger, 25 Paź 2007, 01:08

>@ disco

>

>Ja od zawsze przerabiam laski maks. do 24 lat. Niestety nic dobrego z tego nie wynikło. Zastanawiam

>się poważnie czy nie zacząć się spotykać z rówieśniczką. Problem polega na tym, że ciało 30-ek mnie

>nie pociąga lubię laski, które przynajmniej z aparycji są niewinne i dziewczęce. Witam więc w

>klubie.

>

>Moja ostatnia 20-latka była jak ogień, niestety taki lont szybko się spala.

I to są właśnie skutki zadawania się z dziećmi : )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.