Skocz do zawartości
IGNORED

Na odprężenie

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

parantulla

o mnie | ignoruj | PW

stat: 983 / 779 / 0

23 Paź 2007, 22:04

discomaniac71, 23 Paź 2007, 19:47

>parantulla nie sprowadzaj wszystkiego do jednego mianownika - a skad wiesz ze sie daly?

No fakt, tu mnie masz :) Ale wiesz co? Jak się nie dały, to nawet tym bardziej ;)

Bez urazy i takich tam różnych, ale wiesz, wydaje mi się mało wiarygodna historia o super babce, która całe życie sama w domu przesiedziała i nagle na miłości ją bierze. Nie wierzę w to po prostu, że samych "takich" spotykała i dlatego jest sama, bo tak naprawdę to na wielką miłość czeka... to takie tam bla, bla, bla... jak już zegar nie tyka, a wali. Może i są fajne, nie twierdzę że nie, może i nawet ładne czy ogólnie atrakcyjne, ale nikt normalny bez powodu nie dobija trzydziestki w samotności. A w ogóle to momenty miały być, a nie jakieś tam pierdoły :) E, Roland, żyjesz?

Dzwoniła? Pisała?

parantulla jak zwykle wyolbrzymiasz - to podobno takie meskie:D ja nic o tym nie wiem:P

>camle...:))))))...oczekujesz jakiegos linczu..na mojej osobie?;)...niech sobie po prostu piszą Panowie..i niech sobie >dogadzaja..;)..dla mnie to walka z wiaatrakami;)

Ale własnie interesuje mnie to co Cię pcha do tej "bezsensownej walki"! ;)

discomaniac71, 23 Paź 2007, 22:11

>parantulla jak zwykle wyolbrzymiasz - to podobno takie meskie:D ja nic o tym nie wiem:P

Jak nie wiesz, to może najpierw warto by było się dowiedzieć, bo wiesz, tak na ładne oczy kobiecie uwierzyć, to większe szanse w ruskiej ruletce masz na wyjście z tego bez szwanku ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

wyssane histrorie..:)..jakby nie bylo to prowokacja..:) po prostu Roland brzmi jak ufo..i oboje sobie z parantulla dogadzają...i sie dowartosciowują..:)..to takie plytkie troche..:)..i tak mnie sprowokowalo..:)..niewinnie;)

Karen, 23 Paź 2007, 22:22

>wyssane histrorie..:)..jakby nie bylo to prowokacja..:) po prostu Roland brzmi jak ufo..i oboje

>sobie z parantulla dogadzają...i sie dowartosciowują..:)..to takie plytkie troche

Och, ma się rozumieć, że chłopaki konfabulują ile wlezie. Pospolita mizantropia na tle nazbyt obfitego trądziku. Jednak nawet jeśli wyemaginowany, przypadek Rolka jest pouczający: tak liczna jest rzesza wiecznych chłopiąt obrażonych na świat w odmrożonymi na na złość uszami (?).

zwolennik łagodności

lenam...zwiazek dwoch osob..to naprawde powazna sprawa...i nie ma co generalizowac...ze to kobiety sa te zle:)....jezeli cos sie dzieje zle...to albo sie nie staramy albo sie za bardzo staramy...

i nie ma co uogolniac, ze kobiety są zle...., bo zycie pisze nam naprawde rozne scenariusze...i i trzeba sie do nich jakos odnies i podporzadkowac...to niezalezne od nas jest:)..

takie argumenty ze kobiety gotuja, nie gotuja, sprzataja , nie sprzataja, ogladaja m jak milosc...i glowka je boli...to to niepowazne jest...

dziecinada:)

mysle ze troche paranoi wprowadzasz roland swoim obecnym stanem swiadomosci.Wczesniej starales sie byc ciapolkiem w stosunku do kobiet(oczywiscie udawales,za madry na to jestes) teraz grasz skur....syna taki sado twardziel(tez udajesz).Jak dojdzies do jakiegos sesownego balansu na tyle z bedzies mogl byc znowu soba to pewnie zjawi sie jakas niewiasta przed ktora,nie bedziesz musial odgrywac zadnej z rol

pozdr

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

Karen, 23 Paź 2007, 22:45

>lenam...zwiazek dwoch osob..to naprawde powazna sprawa...i nie ma co generalizowac...ze to kobiety

>sa te zle:)....jezeli cos sie dzieje zle...to albo sie nie staramy albo sie za bardzo staramy...

>i nie ma co uogolniac, ze kobiety są zle...., bo zycie pisze nam naprawde rozne scenariusze...i i

>trzeba sie do nich jakos odnies i podporzadkowac...to niezalezne od nas jest:)..

>takie argumenty ze kobiety gotuja, nie gotuja, sprzataja , nie sprzataja, ogladaja m jak milosc...i

>glowka je boli...to to niepowazne jest...

>dziecinada:)

Karen wybacz, że nikczemnie przerwę Twój błyskotliwy monolog, ale tak się zastanawiam... o czym Ty w ogóle chrzanisz? Nikt tu nie mówi gotowaniu i sprzątaniu. Pytanie brzmi "dlaczego żony się puszczają" więc do rzeczy proszę, do rzeczy.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

stefan5000, 23 Paź 2007, 23:15

>mysle ze troche paranoi wprowadzasz roland swoim obecnym stanem swiadomosci.Wczesniej starales sie

>byc ciapolkiem w stosunku do kobiet(oczywiscie udawales,za madry na to jestes) teraz grasz

>skur....syna taki sado twardziel(tez udajesz).Jak dojdzies do jakiegos sesownego balansu na tyle z

>bedzies mogl byc znowu soba to pewnie zjawi sie jakas niewiasta...

Następny się znalazł Wujek Dobra Rada. A w temacie może coś?

discomaniac71, 23 Paź 2007, 22:30

>Nie no parantulla Dorotka swieta nie byla ale prawda jest za chciala stalosci i uczucia a zaden

>facet niczego poza sexem zaoferowac jej nie potrafil.

Ja Ci powiem tak. To jest jeden z najlepszych tekstów, jakie usłyszałem od kobiety w ogóle...

DZIEWCZYNKI W PEWNYM WIEKU PRZESTAJA ZADAWAC SIE Z GLUPKAMI...

Według mnie za "pewny wiek" można bezpiecznie przyjąć 25-26 lat i jeśli po tym czasie nic się nie zmieni, to po raz drugi według mnie, każda znajduje to czego szuka. Proste to jest według mnie po raz trzeci ;)

Przed chwilą sobie policzyłem...

34 wątki polityczne na pierwszej stronie BOCZNICY

Dalej już nie zaglądałem i oczywiście nie czytałem pozostałych, więc nie wiem co w nich jest.

Nie od rzeczy będzie chyba w tym miejscu nadmienić, że wątku pt. POLITYKA jakoś nie udało mi się odszukać.

O funiach, tudzież kobietach w ogóle... raptem 3 (słownie trzy) gdzie połowa wpisów dotyczy głównie opinii użytkowników na temat Rolanda (ewentualnie mojej skromnej osoby)

Czyli wychodzi na to, że o kobietach, to tutejsi Panowie mają pojęcie ocierające się o świadomość, że takowe chodzą po naszej planecie, rodzą dzieci, gotują, piorą, sprzątają... i w zasadzie nic ponad to, bo dużo ciekawsze i fajniejsze jest "zajmowanie" się polityką, ewentualnie "testowanie" stolików, sieciówek, gównopodów i całej reszty zabawek dużych chłopców. W takim razie pozwolę sobie zapytać... po kiego wała jeden z drugim tu przyłazi i smęci jak nawiedzony, zamiast się zająć tym co go interesuje i na czym podobno się zna?

parantulla nie wiem czy wy z Rolandem sie znacie na tych babach ,bardziej powiedziałbym ze reprezentujecie pewien konkretny pogląd na kontakty damsko-męskie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.